140

възмутена

преди 11 години

Най- големия "шанс" трябва да имат убийците.,а на обикновеният честен човек в България не му се дава никакъв шанс.

139

Шенген

преди 11 години

До В.ПетровБългарското правораздаване е несправедливо,изобилства от лоши практики и Лазар Груев ,Пенгезов,Ченалова,Калпакчиев го олицетворяват с "професионализма си"

138

точица

преди 11 години

Я да видим разбрала ли съм правилно. Престъпникът не може да бъде превъзпитан и възпрян да извършва престъпления, дори на мястото за изтърпяване на наказанието. Следователно е безсмислено извергите да киснат в затворите и да си безчинстват там в една изолирана среда. Редно е цялото общество да се наслаждава на постъпките им. И ни се предоставя уникалния шанс да живеем сред пасмина ***, които сме отлъчили именно поради тяхната непоправимост. Мерси, ***!

137

Анонимен

преди 11 години

По този въпрос трябва референдум, тогава ще видите какво мислят по въпроса тези които са убивани, изнасилвани, бити и ограбвани. Но първо е необходимо да се промени Конституцията и решението на референдума да е задължително за изпълнение. Това сега не е така и решението от референдума има пожелателен характер.

136

В. Петров

преди 11 години

До АнонименЕй, Анонимни господине, "Грую" е проф. д-р Лазар Груев, един от най-добрите, ерудирани и авторитетни юристи в държавата. Не се изказвай така за човек, когото не познаваш. Питай някой юрист - всички сме се учили от него на знания и морал.Освен това - защо в сайта се допускат обидни и анонимни коментари???

135

В. Петров

преди 11 години

До СОЦАПравораздаването и сега е публично - ако искаш, може да влезеш в съда и да гледаш и сега делата.

134

марга

преди 11 години

искам връщане на смъртното наказание никакъв шанс на никого ще убиватбабите на село за 5 лв и следва да получат шанс стрелба при опит за бягствоинституцията вицепрезидент е излишна членовете на всс и кс да се избират от гилдията това с квотите да изчезне завинагиот конституцията справка сегашния цирк в държавата

133

да се върне

преди 11 години

смъртното наказание.

132

пешо

преди 11 години

българското правосъдие е на пазарна икономика

131

аноннимен

преди 11 години

от убития подкуп не цакай от убиеца винаги

130

до "демократите

преди 11 години

Извратена справедливост! Значи убития- убит -неговия щанс изобщо не е съществувал, но ***-убиец трява да има шанс да убива отново, така ли?! А бе вие нормални ли сте? Как така ви се промиха мозъците, че не различавате добро от зло и наказвате доброто, а давате шанс на злото?!

129

fancy.conceptions

преди 11 години

Комплект Тениски за Влюбени - 19, 90 лв. conceptions.prodavalnik

128

Dysphoria

преди 11 години

Какъв е смисълът от такава дискусия, когато нашите съдии налагат присъди от по 1-2 години условно за убийство на пътя в пияно състояние?!? Да не коментирам други подобни присъди! Всеки има глава и трябва да си носи последствията от действията си! Затова има закони - за да бъдат еднакви за всички! Аман от защитници на онеправдани!!!

127

Анонимен

преди 11 години

Може да е заради синчето на СДС лидера във Варна - дето закла Радостина. Той е с доживотна, а сега е предизборно време - време за сватби и погребения.

126

Филип 31

преди 11 години

Вие май не разбирате!..Целта на Европа е да се увеличи престъпноста, а това става само чрез премахването на тежките присъди..много е близо до ума!...За убийство дават само три години ако си чист. Дали някой ще се замисли да тегли на някой куршума ако му има зъб, а как мисли те?..Колкото повече престъпност толкова повече пари, това е политиката на съвременните западни вашисти, която малцина от нас могат да разберат!...Много хора ,трябва по някакъв начин да се очистят.

125

Анонимен

преди 11 години

Днес беше второто заседани по делото на серийния убиец от Надежда. Заради тази "новина" по горе ли изченаха коментарите по делото от всички сайтове? Прекрасна демокрация. Защо да мъчат момченцето в затвора - да го пуснат, че сигурно вече му липсват баровете. А на близките препоръчвам, когато излезе от затвора, да обявят награда за главата му. Сега е криза и ще се намерят мераклии.

124

Анонимен

преди 11 години

Я публикувайте списъка на затворниците с доживотна без право на замяна, че да разберем за кого точно и по чия поръчка се извършва тази кампания? Или го правим превантивно, че като изпаднем от властта да има вратички за спасяване?

123

Анонимен

преди 11 години

браво

122

Анонимен

преди 11 години

NA TOIA IAVNO POLOVITE PARTNIORI SA MU OT KONTINGENTA I SA GLEDA DA GI OTARVE TA DA IMA KOI DA GO BRODIRA.

121

platecbezumen

преди 11 години

Да премахнат доживонтия затвор, но да приемат смъртното наказание! То ще има много по голям възпиращ ефект! И крайно време е да се въведе сумиране на наказанията за няколко престъпления, че сега България е рай за рецидивистите!!