17

Анонимен

преди 11 години

Бай Вълчо е доста некомпетентен. Следователите НЕ са в изпълнителната власт и Цветанов не им е никакъв. Аман от разбирковци! .

16

Анонимен

преди 11 години

Всъщност 15 не е съвсем прав. Разследващите полицаи (т.нар. дознатели) работят по над 90 % от досъдебните производства.

15

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До 13-пост./анонимния/.Виж какво пише в конституцията и в закона за съдебната власт.НЗаплатите нямат нищо общо.напр.Шефа на РВД София получава 2,5 пъти повече от министър-председателя/сиреч топ и баш тиквата на нашата татковина.Провери колко получават в енергетиката.напр. БЕХ или Козлодуй.Ти на бай Вълчо не прави забележки.Много агнета е изял и още ще сдъвче.Те ,на вчера ми се обадиха от една полит.партия.Питат ме с кой да се коалираме?Отговорих им: ПЕСОВЕТЕ ще сдъвчат КОТАРАЦИТЕ.

14

Кейн

преди 11 години

По времето на Богомил Бонев МВР взе дознанието,което е 70 на сто от всички дела,следователите останаха в съдебната система и реално са ненужна,но конституционно мотивирана структура.Преди дознател и следовател работеха в екип,но извън МВР ,но пак имаше много проблеми с комуникацията и прехвърлянето на топката,примерно едно и също ПТП-пътнотранспортно произшествие,ако хората са живи е за дознател,но ако някой междувременно,за съжаление,почине,веднага става за следовател и иска нов оглед

13

местенчук

преди 11 години

абе,ко става с КИМ КАРДАШИЯН нема ли нещо ново там

12

хххххх

преди 11 години

Докато ВСС и гл.прокурор са хора поставени по целесъобразност , все такива ще са реформите , а после да се обясняват висшите магистрати кандидати как са забогатели от дарения на близки !Така че реформата за залъгване ще продължи с пълна пара докато Брюксел не каже че е псевдо!

11

Фенка

преди 11 години

Защо скрихте материала за госпожа Галя ГУГУШЕВА?Кой Ви заплаши?

10

Анонимен

преди 11 години

До лъвица Съвсем спокойно можеш да видиш на всеки един следовател декларацията, която публикува всяка година, а ако има разминаване с действителността подай сигнал до прокуратура, полиция и т.н. vss.justice.bg/bg/declaration/zki/1.phpТук може не само на следователи, но на цялата съдебна система - съдии, прокурори и следователи

9

Анонимен

преди 11 години

*** отново си намериха глашатай,които да се опитат да спрат за пореден път всякакви промени в съдебната система.

8

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

Следователите са в изпълнителната власт.Каквото каже Цветанов ,това става.Както те се изразяват,ако трябва ще плуват.Ама ,няма басейн, noo problem,ще плуваме.Следователи и прокурори вън от съдебната система.Видяхме какво направиха 23г.Това обаче,трябва да стане с изменение на конституцията.Трябва ни нова конституция.Видно е.

7

лъвица

преди 11 години

Страх ги е да не проверят и тяхното имущество....и сметки...Това е прозаичната истина- всички за 20 г. са се облагодетелствали незаконно...Или народа е казал- всички са маскари...

6

съдита

преди 11 години

Следователите са пионки. Като им креснат по телефона , от горе , и доказателства за вина няма!!!

5

до 3

преди 11 години

А какво работят следователите, какви са им правомощията? А от кога е така? Не бъркай дознание и следствие.

4

Анонимен

преди 11 години

Всеки гледа все повече и повече да унищожава следствието и резултатите са ясни. Хората правилно са казали, че не може да прехвърлиш всичко към дознателите и прокурорите и посе да искаш качество, просто няма как да стане.

3

Анонимен

преди 11 години

То пък ,.....едни следователииии,...........мама миа,-----"КАДРИТЕ НА ПРЕХОДА ",преживяват си ,.....чак до ПЕНСИЯ ,без да вършат ,каквото и да било !---КОРУПЦИЯ,ДАЛАВЕРИ и БЕЗДЕЙСТВИЕ ----Обикновено ,отговорът е :----НЯМА ЗАПОДОЗРЕНИ!

2

!!!!!!!!

преди 11 години

"Нещо повече, политическа партия България на гражданите, домо..."политическаТА, подлог е неграмотници, научете се да пишете на български селски драскачи.

1

Анонимен

преди 11 години

Във всички държавни институции е така ,.......и така още 23г преход !