15

Pimp C

преди 11 години

Ние сме си във втория свят нищо че сме в люлката на зивилизацията

14

Gasometer

преди 11 години

Виена няма да хареса на следния тип хора: 1. които не са се наживяли (Виена е град на самотниците) 2. които харесват многообразната и деликатесна храна (шницел, кордон бльо и чевапчичи - това е светата троица на виенската кухня) 3. които могат да живеят без много приятели (никой не се интересува от живота на другия, дори и от чисто любопитство) 4. които не могат да пазят тишина в обществения транспорт и в жилището си, искат да си поставят сат.антена и за всяка дреболия комшията да вика полиция.

13

рон жереми

преди 11 години

улиците на виена са пусти вечер защото австрийците са доста разкрепостени и правят оргийки така че докато вие поркате по заведения евтин алкоолец и псувате животеца си, хората си го слагат като за световно.

12

men

преди 11 години

бай *** и в австрия са проплакали от вас. скоро ще се намери нов фюрер и този път няма да направим грешката да спасяваме мършата на света - вас и онези с кривите носове.

11

БАЙ МАНГАЛ

преди 11 години

Ама сегъ кату погледнъх - па нема никакфу железо за гепене! Сичку съ измели тия ***! Значи скору ши западнът на дънуто а нии ши сми първи - демек пуследнити ши бъдът първи, какту викъ попъ у черкватъ!

10

БАЙ МАНГАЛ

преди 11 години

Я глей в кви убави каруци съ возът братята у Виенътъ - напрао файтони им викът! Ей за туй съ първинци ши знаити!

9

Анонимен

преди 11 години

Виена наистина е невероятен град - красив, чист, подреден и невероятно, невероятно спокоен. Хората там са супер любезни, австийците говорят почти идеален английски и какви архитектурни красоти има там... А ако мразите задръстванията, значи Виена е точно за вас. Едва ли има друг голям град по света, където толкова голям брой хора да ходят на работа с колело или с градски транспорт.С две думи - град-мечта.

8

Любо

преди 11 години

Тези са се объркали. На първо място е Перник. На второ място е Самоков (ама само щото Рилски спортист не може бие Миньор-Перник) и чак след това е Виена.

7

Анонимен

преди 11 години

Кой ги мисли тия класации?

6

МАНГАЛ

преди 11 години

ЯВНО ТЕХНИТЕ *** ИМАТ ПО ХУБАВИ КАРУЦИ!!

5

R, R

преди 11 години

Незнам , всеки град си отговаря на годините на които си ! На мене ли4но Виена ми бе6е ску4на през 1989 сега ми се струва спокойна !

4

Оп-са

преди 11 години

Виена е изключително чист, поддържан, подреден град. Много спокоен. Много красива и поддържана архитектура. Много уреден транспорт. Всичко е иделано. Но наистина е малко скучен. След 21-22 часа е пусто... Бил съм и в Будапеща. Там също е сходна архитектурата, но е страшно запуснат град, разруха, наркомани, просяци... След 22 часа обаче е пълно с хора и заведенията работят. Въпреки скуката, предпочитам Виена.

3

КАТ

преди 11 години

Внимание предупреждаваме виенските фаетони маетони да карат със зимни гуми и светлини пуснати !!В БГ всички *** каруци карат със светлини митлини и други птп измишльотини

2

Анонимен

преди 11 години

Общо взето най-скучните градове са най-добри за живеене! Аз лично обичам малко по южняшкият стил на Барселона, Рим или дори и Истанбул...

1

БПФ

преди 11 години

Що не показахте редом и една снимка от София - но не с файтон, а с гнусна *** каруца, натоварена с купища ***?