66

Анонимен

преди 11 години

Те се раждат с готови знания предварително и всяко дете си има своята духовна функция сред хората, но е задължение на родителите им да ги обгърнат с любов и правилното внимание, за да ги пресекат, или просто да ги предпазят от лошите страни на съдбата им.

65

Анонимен

преди 11 години

американците "преговарят" с арабите с В-52. другото е тинтири-минтири. европа нека си се толерира. как и е гот.

64

Антимюслем

преди 11 години

На това ги учи от малки ш*баната им ненормална религия , не терор и джихад. Няма мирен ислям , полудивак и умерен терорист. Или си нормален човек или си ***

63

Анонимен

преди 11 години

Като малки в детската градина (по соц. време) рисувахме пречупени кръстове по хартиени ракетки. Веднъж ни набараха учителките и много бой отнесохме. Та тази статия идва да покаже, че детските градини в днешна "демократична" Франция по нищо не се отличават от детските градини в тоталитарна България преди 30 години. Светът бавно, но славно върви към нова тоталитарна форма на управление - този път глобална!

62

Претория-ЮАР

преди 11 години

Когато приключи разправията с арабите, ислямът ще си остане една домашна религия без политическо влияние и функции както в Европа, така и в света. Арабските страни ще бъдат принудени да работят, понеже УСА ще контролират петрола и ще им се наложат политически модели по Западен образец. Такава е стратегията. Запада има пълен контрол върху ситуацията.

61

Претория-ЮАР

преди 11 години

Западът оставя възможност за видимо разширяване влиянието на исляма за да може, когато стане необходимо (след 15-тина години), да се радикализират анти ислямските настроения и обосноват законодателни мерки вътре в Европа и военни удари навън против носителите на тази идеология. Арабският свят се радикализира, като най-голям принос за това има Запада. Главите, които се надигат, най-лесно се секат както на международно, така и на европейско ниво.

60

Претория-ЮАР

преди 11 години

11.09.2001 бележи началото на края на исляма като политическа сила. Не се заблуждавайте, че Запада ще позволи на исляма да заеме повече терен. Толерантността на Европа и особено на Британия е за да ги държи под око и контролира, следейки техните организации и действия. Единствена причина за видимата (но не и реална) експанзия на исляма са парите от петрола. С тези пари се финансират нелегални имигранти и пр. Западът ще прибере парите след 15-тина години.

59

Анонимен

преди 11 години

на майка му може ли да и направят една провокативна шега :) или по скоро пробивна :)

58

Анонимен

преди 11 години

При селянина от Правец нямаше турски сериaли *** *** салафисти, талибан, потурнак тракедонци,тюркоци и подобна ***.Целия народ се чустваше като възроден.

57

някой

преди 11 години

Това е религията на мира. Всеки, който не вярва в това, ще бъде взривен!

56

Анонимен

преди 11 години

СЪНЯТ НА БЪЛГАРИНАНе модерна държава, а разруха ще види българинът, ако се събуди и погледне своето Отечество.Ще види, че Светата Православна църква е заменена с турски сериали, в които АЛЛАХ се превежда като ГОСПОД!Ще види, че България не е Република, а акционерно американо-израелско дружество с изпълнителен директор безименният български новобогаташ.Ще види, че София не е столица, а коптор за диви селяни, *** чужденци и терористи!Ще види, че градовете и селата не са на българите, а на *** банди, турските терористи и местните робовладелци!Ще види, че семейството ни не е българско, а на Европата мъжът е прислужница и майка, а съпругата лоша господарка!Ще види, че икономиката на България е на анадолски контрабандисти и на премиерските корумпирани спекуланти.Ще види, че нашата България е страна на Моловете, ИНТЕРНЕТА и на дрогата!Ще види, че болниците са на погребалните агенции и на фирмите за трансплантации на органи!Ще види, че училищата са за укротители на изоставени деца и подивели пубери!Ще види, че армията, полицията и специалните ни служби не служат на България, а на корумпирани чиновници, престъпни босове и чуждите разузнавания!Ще види, че българската телевизия не е българска, а на ислямските националисти!Ще види, че университетите ни се водят от антибългарски *** и неграмотни юпита!Ще види, че пътищата са на проститутките и мъртъвците, а улиците на казината, секс-магазините и на ***!Ще види, че България не е ГЕРБ на българската благоденстваща нация, а нещо друго, непознато и измъчено, без род и име!Ако се пробуди българинът и погледне своето отечество ще види, че то не е на българите, а на неговите предатели и врагове!А види ли това, веднага ще дочуе две думи, повтарящи се до повръщане в България. Две заклинания, които всички медии излъчват като спасение от убийствата, катастрофите, гнусните новини, негативните послания и порнографията:Аз дадох, Аз реших, и така докато българинът оглупее.Отново чакаме нещо да пуснат, да разрешат, да позволят или забранятДано не оглупее и не заспи БЪЛГАРИНЪТ в oнзи робски сън отпреди 132 години и да приеме своето окаяно Отечество, за мечтаната от Левски цветуща Република.Петър Мотков

55

Анонимен

преди 11 години

СЕРИАЛИТЕ ЧЕСТО СА ВРЕДНИ, А ТУРСКИТЕ МНОГО ВРЕДНИ! "Да, филмите са снимани изключително добре. Аплодисменти за операторите, за декорите, за костюмите и грима. Но! Филмът носи послание. Трябва да носи послание. Не да промива мозъци и да насажда лъжлива представа. Преди време се наложи да поостана в Германия. В пика на истерията Листопад. Знаете колко са турските емигранти там. Те не се социализират. Те не стават част от Германия. Живеят в турските квартали, работят в турски фирми, четат турски вестници, ходят в турски кафенета. Настояват момичетата да са забулени. И Европа им позволява това! Европа позволява в сърцето й да се тъпчат основни човешки права и свободи, фундамента на идеята за Европа............................Манипулацията и лъжата в тези сериали е огромна. И това ги прави вредни. Защото създава неверен образ, лъжливо впечатление. Уви, в България вече расте второ поколение, отгледано с чалга и простащина. Не гледайте *** сериали, моля ви. Светът е пълен с тях. Тъповатите Отчаяни съпруги, пълни с интриги и мръсно бельо. Безумната глупост Двама мъже и половина, чиито продуценти могат да бъдат съдени за морални вреди и неспасяеми поражения върху менталното здраве дори на ***.Това са филми, които не оскърбяват интелигентността и културата ми.Дали са си признали зверствата в България. И не само. Турция се опитва да се справи с не толкова симпатичното наследство на Османската империя"Написано от МАРИЯ ЮВИГИ

54

Анонимен

преди 11 години

Стоп на циганизирането и ислямизирането на България.Стоп на чалгата,турските сериали,новините на турски език.Забрана на партии насаждащи етническа и религиозна омраза в православна България.Да се отнемат незабавно паспортите на всички ***, които се срамуват от българския си произход, правейки се на велики траки,османотураки и т.н.

53

Васил Златарски

преди 11 години

Братя.Пазете целокупноста на България, като зеницата на окото си! Цялото змийско котило на т.н. тракедонисти автохтонисти, цели разпокъсване на България. Пъклените планове на тези псевдо патриоти трябва в зародиш да се задушат,преди да е станало късно. Тези нехранимайковци подмолно подготвят Косовския сценарий за България.Съединението прави силата!

52

BG

преди 11 години

BG POMACI-TURCI MRAZIAT BALGARITE I BALGARIA V CHUJBINA,LICHNO SAM GO CHUL I VIDIAL.VAPREKI CHE BALGARIA IM E DALA DOM I OBRAZOVANIE BALGARSKITE MUSULMANI SAMO IA PLUAT I UBIJDAT,musulmanite sa edni prosti neblagodarnici.A FRANCE e zagubena i zapadawa darjava-i kulturno i religiozno i ikonomicheski.A niakoga e bila xristianska,sega navsiakade e palno s chernilki i arabeli koito sa strawno ogranicheni,te sa kato zlokachestven tumor za FRANCE ne ia chaka niwo dobro-kakto i ciala zapadna EVROPA.

51

до циганката

преди 11 години

Офф това не е никаква туркиня, а ми се е една ***. Целта е да проста и елементарна. Иска да изкара българите, че са расисти и не-толерантни по принцип. Ето те не само мразят ***, те мразят и турците и арабите. Да, вярно е, че не обичаме ***, но не защото са ***, а защото 95% от тях са *** и/престъпници. С турците, ако има проблем, то е с фанатизирани турци, а те мисля са малцинство като цяло. Моите съседи са турци, дъщеря им дружи с българи, говори на български, няма забрат

50

Анонимен

преди 11 години

Абе уж всички плюят САЩ, пък са се оказва, че Европа е сгрешила с тая нейна толерантност, а ония, дето думкат яко по камиларите, изглежда ще се окажат прави.

49

Анонимен

преди 11 години

Провокативна шега?При последната такава от християнска страна по повод някакви тъпашки карикатури загинаха куп хора!Европа, осъзнай се вземи мерки срещу тая напаст.

48

Анонимен

преди 11 години

Чалмата си е ***, фереджето си е фередже - нищо друго не може да се направи, освен да се поучим от Хари Труман.

47

turkinya

преди 11 години

Широко е като на попа ръкава