106

1. Кадъната лъже, че

преди 11 години

надписът на тениската е дело на друго дете.2. Нека да си я съдят, колкото искат, но преди това просто да й отнемат детето - така, както отнемат децата на опасните луди.3. Такава жена следва да бъде третирана като потенциална заплаха за нормалното човешко общество. Ако има осигуровки от личен трудов стаж - да я лекува психотерапевт. Ако се надява на осигуровките на някой друг от семейството - направо в пандела!4. Да се отнемат от семействата им децата с име Джихад и имената им да се сменят!

105

Граматичко

преди 11 години

До тихата_стъпка 56Недей така, чаденце, не ме интересува всяка правописна подробност, мога и да замижа, но, когато даваш акъл, не бива да правиш грешки. Пише се: "не в това е въпросЪТ", а между "Това" и "което" има запетая: "Това, което ..."Не ме засяга чак толкова, граматичното различие между пълен и кратък член е изкуствено въведено в книжовния език, обаче вие се обиждате заядливо, но за сметка на това - самонадеяно.Не е ли по-подходящо да се сдобрите?Хайде - мир и любов, и живот нов!

104

tr

преди 11 години

abe vie shto ne se gledate kakvo ste ami ste tragnali arabite da obsajdate doakto babite i dyadkovcitevi umiraT OT GALD SAS 100 LV PENSIYA ZAAHTO ENSIRESHITE VASHITE PROBLEMI SIGURNO CHAKATE SPASENIE VECHNITE R..I :))))

103

До turkinya

преди 11 години

БГ тескере йок ! Анадън му?Като скакалците!Всички големи градове в Гърция и западна Европа е пълно от тази мислиманска ***.Нямат голям мерак да работят или да учат и 80% от младежите им са криминално проявени.Цели части от тези европейски градове, са превърнати на огромни гета ,където и полицията се страхува да влезе!90% от тях живеят от социалните и детски помощи(на нашия гръб) и каквото припечелят по криминален начин.Не проявяват никакъв интерес да се интегрират от 50 години насам.Размножават се ужасно бързо(поради безделието),без да се запитват дали са в състояние да изхранват семейството си.Важното че европейски, глупави демокрации(ние) ги хрантутим и им плащаме.Всяка една от жените им е забулена с фередже или бурка,надянала на смръдлив *** шалвари и бута поне една детска количка и около нея подскачат още 5,6 отрочета.В джамиите им които никнат като гъби след дъжд, открито призовават към джихад и събират пари и набират доброволци за терористите и Ал Каида.Сега сигурно разбирате, защо цивилизована Европа гледа негативно на 52 годишното присъствие на тази ***,да не говорим за опити за влизане в ЕС.

102

възмутителен акт

преди 11 години

Това наистина е възмутително,малко невинно дете да бъде жертва на тези,които трябва да го възпитат и отгледат.Правилно са постъпили властите.Това ми напомни за друг случай,има документално филмче на Е:60 по ютюб може да се види,за расистките изблици в израелския футбол срещу един играч в израелски отбор от арабски произход,как крещят расистки обиди срещу него,та там показват две малки дечица,научени да викат"смърт на арабите".Та по темата,правилно са постъпили властите.

101

Анонимен

преди 11 години

Ако имаше справедливост на този свят, Джордж Буш трябваше да бъде изправен пред трибунала в Хага да отговаря за престъпления срещу човечеството - както Милошевич го изправиха там. Разликата между тях двамата е, че Милошевич защитаваше страната си, а Буш нападна суверенна държава, която дори не представляваше заплаха за неговата страна. Също така жертвите на Буш надхвърлят в пъти жертвите на Милошевич. Обаче, уви, справедливостта на закона се налага само върху онези, които нямат ядрени оръжия...

100

една българка

преди 11 години

Млад уахабист ме преследва в животаи неизменно след мене вървиМлад джихадист пак ми грабва окотоИска да менкам любоф за париПрипев:Уахабиби, уахабиби, уахабибиУахабиби, кажи само "да"Уахабиби, уахабиби, уахабибиУахабиби - и твой е светааа

99

Поне едно нещо ?

преди 11 години

Към всички които се захласват по исляма :Посочете ми едно хубаво нещо, което е създадено в ислямският свят за последните 400г.Ама не ми пишете арабските цифри, защото те са индийски.

98

Анонимен

преди 11 години

Истинският джихад всъщност е масовото призводство на бъдещи мюсулманчета, а оръдия за производството са майките им.

97

Накрая

преди 11 години

Накрая ще дойде някой, като Сталин или Хитлар и ще отвори пак лагерите за мюслетата.

96

до СКАПАНИЯ АДМИН

преди 11 години

КВО МИ НРИЕШ КОМЕНТАРА... Я ВИЖ 125 И 126 И ВЗЕМИ ИЗТРИИ ТЯХ

95

българин

преди 11 години

До turkinyaСлушай бе отпадъчен материал такъв,тук е България!Ще пишеш на български /не на маймуница/,ще говориш на български и ще се съобразяваш с БГ законите.Ако ли не,знаеш пътеката за Турция.Само че там не е като тук да сме толерантни към всякакви *** като теб.Там агата само да си шътнала и те притрепал.Камо ли да изразиш мнение.Ясно ли се изразих утрепко?!?!

94

СГАН СИ ТИ

преди 11 години

До turkinya,Бе *** неграмотна и рязана, ходи си коментирай турските статии и акъл много не давай!Пропищял бил целия свят, то за това цяла Европа е пълна с вас, *** такава !Нагли, безочливи същества сте вие и това е !

93

До turkinya

преди 11 години

Тебе кой те пита - отивай да нижеш тютюн нещастнице

92

до 124

преди 11 години

.... кво ме интересува - некви скапани фанатици! При това сами си се избиват ;)

91

turkinya

преди 11 години

tova koeto si napisal vaji za bulgarite celioya svyat e propishtayl ot vas ne ot arabite

90

turkinya

преди 11 години

Che na kogo mu tryabva bulgarski to v bg navsyakade se govori na turski ami kato srichahs o6te mnogo svyat 6te ti se zavie dokato chetesh

89

Анонимен

преди 11 години

САЩ убиха милион и двеста хиляди невинни в Ирак. Това е тероризъм в особено големи размери. След подобни деяния тези хора нямат никакво морално право да говорят за мир и справедливост.

88

Анонимен

преди 11 години

Мултинационалният модел е пълен провал! Затова - всеки да си стои в собствения ареал. Европа се пренасели от външни и чужди елементи.

87

до 121

преди 11 години

120-ти е прав, а *** си ти!