88

Анонимен

преди 11 години

Тоя скоро ще предложи да изнасяме пясък за Сахара.

87

П.Петров

преди 11 години

То бива безхаберие, то може, ама чак толкова и то на министър е непростимо!4-ри години че.ките ли си чесаха, че не привлякоха инвеститори в производство? С тази престъпна съдебна система, липсата на кадри и никвата защита на частната собственост, кой и.иот ще си вложи парите в мафиотската ни държава? Вътрешното потребление с настоящия банков картел и настоящите данъци как ще се стимулира, като не можем да печатаме пари ? Скоро освен камериерки и охрана няма да има други кадри и в туризма.

86

Анонимен

преди 11 години

Господи , докога ще ме разсмиваш с творенията Си.

85

66666

преди 11 години

А БЕ добрев ,ТИ ОТКРИ ТОПИАТА ВОДА САМО НЕ ЗНАЕШ КАКСЕ ЗАГРЯВА,ЗАТОВА СЕ ВЪРНИ НАТАРАБАТА В ДИМИТРОВГРАД ДА ПРОДАВАЩДОМАТИ

84

МИТКО ,МИТКО...

преди 11 години

...НЕМА КОЙ ДА НИ ИЗМЕТЕ ,БЕ....МНОГО СМЕ!...а и ти ---за метач не ставаш!ТАКИВА КАТО ТЕБЕ --ТЪРСЯТ НА РАБОТАТА ,ЛЕКОТО И НА ХЛЯБА МЕКОТО!

83

Димитър

преди 11 години

Ще има, Делянчо, ръст, ще има... Само че, като се ометете от Министерски съвет ти и началниците ти!

82

Тихомир Томов

преди 11 години

Браво ! Но не всичко : 1 . Приватизиране на цялата индустрия от Цецилия Бориславова и набора и Бойко . / може и малко на Цецо / . 2. Поемане на целия внос и износ от приятелските страни 3 . Засилване производството на фабриката за илюзии на Петър Стоянов 4. Силно намаление цените на лекарствата против главобол 5. Признаване на българско малцинство и избиране на Волен за председател на ДПС

81

Анонимен

преди 11 години

Този момък като знае как да се постигне ръст на икономиката защо до сега не е приложил нищо? Герб са на власт четвърта година и не сме видяли ръст на икономиката. Нямам претенции на знаещ човек, но за да има ръст на икономиката трябва да има ПРОИЗВОДСТВО, а за да има производство трябва да има потребление - в България тези показатели се водят ЛИПСВАЩИ. Нека да сложат по една нула на заплатите и пенсиите и да се задвижи потреблението, а то да задвижи производството- елементарно е господин министъ

80

АМИ ПРАВИЛНО!!!

преди 11 години

МОЖЕ ДА Е МЛАД ---АМА ИМА БАЯ МОЗЪК В ГЛАВАТА!...ЧОВЕКА ВИ КАЗВА , ЧЕ ИЗНОСА НА СУРОВИНИ ,СЕ ПРАВИ ОТ СЛАБО РАЗВИТИ СТРАНИ ,С НИСКА ТЕХНОЛОГИЧНА СЪОРАЖЕНОСТ!ИЗНАСЯ СЕ САМО ГОТОВА И ПРЕРАБОТЕН ПРОДУКЦИЯ , АКО ИСКАМЕ ДА ЗАБОГАТЕЕМ ,КАТО ДЪРЖАВА!ЗАПАДНЯЦИТЕ , НЕ ИЗНАСЯТ СУРОВИНИ ,КАТО РУСИЯ И АРАБСКИТЕ и СТРАНИТЕ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ ....ИЗНАСЯТ САМО , ГОТОВ ПРОДУКТ!СУРОВИНИ МОЖЕМ ДА ИМАМЕ --НЯМАМЕ ТЕХНОЛОГИИ,ЛИЦЕНЗИ И СПЕЦ.РАБОТНА РЪКА!БЕЗРАБОТИЦА, СЕ БОРИ ...САМО С ПРОИЗВОДСТВО НА СУРОВИНИ!

79

Анонимен

преди 11 години

това бебе и то мозък ръси

78

Анонимен

преди 11 години

Външни инвестиции ... добре но в какво ?? Магистралите си ги правят чужденците с техни пари и техни фирми. Ако не се лъжа ГЕРБ изгони инвеститора в АЕЦ Белене.Без осигуровки за големите инвеститори ... това добре но работните места се правят не от големите а от малките инвеститори.Износ ... хмм добре но какво ще произвеждаме ? и То на конкурентни цени ???Туризма не е балон да го раздуваш безкрайно ... всичко по черноморието е презастроено, замарсено, без инфраструктора.

77

мария

преди 11 години

Този и той бързо стана от наглите-как ще се постигне ръст на потреблението,като заплатите не се увеличават,по-скоро намаляват в номинално изражение?А износа?И той отде ще се увеличи като икономиката спи дълбок зимен сън?А безработицата-нима тя не дърпа и без туй свитото потребление надолу????Ама тези смешници на кого говорят?Незнам колко още поразии ще направят до изборите и колко още простотии ще чуем.Пази боже България!!!

76

Анонимен

преди 11 години

Заради такива лъжливи маймуни изборите трябва да са на 6 месеца,а не на 4 години!

75

radioprestilka

преди 11 години

Абе на вас в ГЕРБ все някой друг ви е виновен! За толкова *** ни намирате, че да ни обясните, че в ЕС потреблението се е свило толкова, за да не могат да купят това което произвеждаме! тенденцията е друга, работата е там, че ние нищо не произвеждаме, напротив, ядеме Европейски зеленчуци и месо! тежката ни промишленост отдавна е в канала! Ние сме пазар за тях, не място от където да си внасят стока!

74

Анонимен

преди 11 години

Ти с Европейски програми ли ще ме храниш бе,недоразумение Герберско.*** гннуснъ дъ ибъ!

73

Анонимен

преди 11 години

Абе този с фалшивата диплома кой му даде този пост ???

72

ЕВРОСТАТ

преди 11 години

"49% от българите са пред прага на бедността. Реалната работна заплата у нас е с около 22 на сто по-ниска от тази от времето на прехода, докато брутният вътрешен продукт е нарастнал с около 35 на сто... Компенсацията на наемния труд у нас продължава да е далеч от тази в другите страни от ЕС, т.е. несправедливо разпределение на дохода в полза на капитала за сметка на труда" - честита ви мутро-олигархо-държава

71

нов

преди 11 години

интересно на него кои му го обясни

70

Анонимен

преди 11 години

za DobrevПриказката е и такава: "Гледам отдалеч - голям ***. Като се приближи - не съм се излъгал.

69

Анонимен

преди 11 години

Късно е моме за китка!