20

Отвратен

преди 11 години

Абе, няма такава държава, бе... Бокоооо! Къде гледаш?! Само се биете в гърдите с Цв. Цв, Само магистрали ми правите. Грабят народа вие блеете. Ама щото и вие сте такива! Бандити!

19

ku4eto

преди 11 години

Френски зъболекари натрупали над 10 млн. евро чрез измамиИзвършвали ненужни и скъпи манипулации върху много пациенти......................а начина са го усвоили от гастарбайтери от България/зъболекари естествено/

18

bobylom

преди 11 години

Съдят ги - леле ,ама как може - тук у нас това си е ежедневие и никой никого от лекерската мафия не съди ,даже ако го увикаш може и теб да осъдят с приетия закон вчера ,леле а представяте ли си ако ония откажат помощ на пациент и той после умре ,сигурно пак ще ги съдят ,ама така е в гнилия капитализъм - а у нас лекаря прави квот си иска и ,връщат пациенти ,хората умират но той продължава да си точи наще парички и му дреме за хипократовата клетва - абе е тва е късмет ,лекар в България да си.

17

аа

преди 11 години

Ми тук какво е отивам на преглед да ми видят стомаха,доктора веднага ми говори да ме вкарал в отделението си за 1 седмица същото се случи и на останалите пациенти които бяха там и ми вика :ми нямаме легла в момента дръж телефона до себе си ако ни направят проверка да ти се обадим да дойдеш в болницата.Това в частната болница на д-р.Пенков Сливен,не е ли подобна схемата?

16

Анонимен

преди 11 години

Българските- също!

15

Анонимен

преди 11 години

Французите са доста след нас ,...къде сме ние ....ехееей ,...милиарди ,милиарди въртим!

14

Анонимен

преди 11 години

Ето това се казва бизнесНе като тукашните кокошкари

13

boqn4o

преди 11 години

Какво си мислиш ти, че всеки лекар всяка сутрин става с мисълта: сега да видим колко пари да открадна аз от болния човек. Ако наистина си мислиш, че лекарите стават с тая мисъл, явно ти доста си се озлобил. Явно проблемът не е в лекарите, а в системата и в теб самия. За да допускаш, че човек може да отиде на свещена работа с тая мисъл, явно ти си предразположен да крадеш и да мислиш по този начин. И в такъв случай няма какво повече да ти обяснявам. Поздрави!

12

boqn4o, до 11

преди 11 години

Сега искате да ни биете, знаеш ли защо? Защото в момента всяка смърт в болницата се последва от заглавие във вестника: "СЪМНЕНИЕ ЗА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА". Едно такова гръмко, да привлече внимание и да отклони вниманието от истинските проблеми на здравеопазването. Що се сменят непрекъснато министри? Що не се прави реформа? Някой задава ли ги тези въпроси? Вече не, защото темата е друга - лекарските грешки. Колкото до френските зъбари - тия 2мата са откраднали общо 10 млн, как няма да ги разследват

11

boqn4o, до 11

преди 11 години

Пътеки се надписват за да може вие да получите НЯКАКВО лечение. Например идва човек в кома, скенерът на глава е чист, кръвните резултати са в норма. Случва се. Пътеката е кома с неизяснен произход и струва 200 лв. Т.е. касата ще плати 200 лв за лечението. Само скенерът струва 100-150 лв. Ако не се направи скенер, 200 лв ще се изхабят за 2-3 часа - вода, ток, катетри, кислород, консумативи - само това ти струва към 200 лв на ден. Кой трябва да ги доплати останалите пари за лечението, аз ли?

10

някой си

преди 11 години

Такива новини хем ме радват, хем ме натъжават. От една страна, човек си казва, боже и в Европа и там мошенници и ти става тегаво, а от друга пък - че българите не са толкова лоши, престъпници има и в т.нар. нормални държави. Това за Франция не е изолиран случай, преди време пак гръмна скандал, а там бяха замесени десетки хора, да не забравяме и скандала с имплантите, фирмата пак беше френска. И тези ще ни учат на морал и ще махат с пръст.

9

аз пък

преди 11 години

аз пък никога не съм получавала касов бон от зъболекаря,гледа в тавана и слага едни цени според това кой е в кабинета му,а какво тегли от здравната каса само той си знае

8

ЕвроДепутат

преди 11 години

Сделката не е лоша. Зъболекар натрупал 10-15 милиона евра, ще му конфискуват максимум 5-7. Ще се признаят за виновни, ще получат условни присъди. Хонорара на адвоката и той ще е 1-2 милиона, накрая остават 5. И с 5 милона евра, зарязват всичко и отиват да живеят на южния бряг до края на живота си. И ще си купят по един нов астън.А към другите коментари - вие да не мислите че в България сме измислили далаверите? В ЕС от десетилетия хората са били свободни да измислят схеми за източване на пари..

7

boqn4o

преди 11 години

Не вярвах като ми разправяха, че на Запад далаверите в здравеопазването са в пъти по-големи, отколкото тук, но явно е така.

6

до 3

преди 11 години

Ами преди два месеца си правих зъбите и получих касов бон. Сега на теб по-хубаво ли ти е или по-лошо от това. :)))

5

Анонимен

преди 11 години

Това е в основата на ЕС - измамите и който намаже.

4

Анонимен

преди 11 години

Лакомията ги е погълнала

3

ясен

преди 11 години

Да не би да са завършили в България!! Тук някой да е получавал касов бон в частен кабинет!!

2

Анонимен

преди 11 години

И в България са измамници .. Да разследват и тях

1

Анонимен

преди 11 години

системата със здравна каса широко предразполага към такива лекарски практики. Не е за вярване, че френските медици са изпревароили българските.