173

още имат

преди 11 години

38 работни дни годишен платен отпуск, 1300 лв. годишно за дрехи,социалното и здравното имосигуряване е за сметка на държавата, имат право да работят до 65 години, при пенсиониране получават 20 заплати.Натовареността им в работат е 1/10 от учителската.

172

истината

преди 11 години

в Агенцията по вписване работят съдии, по-голяма част от тях са завършили т.н. Пуцове по право,новите псевдоюридически факултети.На месец получават над две учителски заплати,през 2011 г. вземаха чисто на месец 1100 лв. Работят с една най-най-минимална част от правото.Работата им не е толкова сложна, отговорна е, научава се за две седмици, ако си качествен юрист.Ето това е да си държавен служител.

171

побеснял

преди 11 години

Да ти Е.а МАЙКАТА НЕЩАСТНА *** ПРОСТА ***,БОНУСЧЕТА ЩЕ СИ ПИШЕШ А,ПЪК НИЕ ДА СЕ МЪЧИМ И БЪХТАМЕ КАТО ВОЛОВЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ,САМО МОР ЗА ТАКИВА *** КАТО ТАЯ ПО ГОРЕ НА СНИМКАТА,КОИТО ЖИВЕЯТ НА НАШ ГРЪБ

170

Анонимен

преди 11 години

Само по свинската физиономия и личи каква крадлива *** е тази. Трябва и голяма присъда и глоба!

169

Анонимен

преди 11 години

При доказани злоупотреби, колкото по-висок е служебният пост, толкова по-строги наказания трябва да се присъждат. А не обратното! Явно тези хора, като дамичката по-горе, нямат абсолютно никакъв страх от правосъдието и срам от народа.

168

знаещ

преди 11 години

Не се вживявайте толкова тя е човек на Попова ще я помилва и нито ще лежи нито ще върне парите (ще си ги подели с някой).

167

200

преди 11 години

one more

166

Анонимен

преди 11 години

Още една невинна. Много кражба, много нещо се оповестява, после се доказва невинността на айдуците. Система, Круме, система.

165

Една

преди 11 години

До CGYДай боже, твоето предложение да се случи! И да стане масова практика у нас! Нямада остане нито един корумпиран политик, съдия, прокурор и прочие!

164

Една

преди 11 години

Толкова ли е трудно в НАРОДНОТО ни СЪБРАНИЕ да решаш такива казуси веднъж и ЗАВИНАГИ!Вземеш ли пост, равен по заплата на Председателя на Народното Събрание - Забравяш за Премии, Бонуси и всякакви допълнителни "поощрения", на гърба на населението и ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА! Взимаш си заплатката от порядъка на 5 хиляди и с това се приключва! Ако не им харесва - частници, даващи работа за по 700,00 лева и договор за 291,00 лева дал господ в България! Все ще намерят работа!

163

Анонимен

преди 11 години

Пуйковата администрация

162

Валя

преди 11 години

Видно е, че бонусите се дават на килограм живо тегло.

161

Анонимен

преди 11 години

До гошТая шия не е от туршия.

160

Щедра бе!

преди 11 години

Хе-хе-хе, с доходите й могат да се плащат заплатите в някое малко училище. За 3 седмици е вземала колкото учител за година.

159

Анонимен

преди 11 години

Апелирам за строга присъда - най-малко една година условно. Майтап бе, Уили. Но няма да се учудя , ако стане точно така.

158

гош

преди 11 години

доста тлъста , парата си казва думата в герб доста тлъстички има.

157

AZ

преди 11 години

Много се е ояла тази. Личи си само по вида и. И как нагло гледа. Дано я осъдят бързо бързо.

156

Служител

преди 11 години

ДА ГИ ВЪРНЕ ВЕДНАГА - ТЯ И СЛУЖИТЕЛИТЕ В ДАЛАВЕРАТА. И ДА ГИ ДАДАТ НА МАЙКИТЕ С МАЛКО ДЕЦА. МАГИСТРАТИТЕ НАЙ ПОСЛЕ ПРИ ОСЪДИТЕЛНА ПРЕИСУДА ДА ИСКАТ НЕЗАБАВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СРЕДСТВАТА.

155

bojanka.gulowa

преди 11 години

В ГЕРБ не се краде, или ако някой го направи - веднага, ама веднага подава оставка, по искане на Б.Борисов. Големите кражби бяха при предните, но няма осъдени - не ГЕРБ е виновен, а "закоравялата съдебна система". Другата седмица ще се разваля времето, хайде кажете - пак "ГЕРБ е виновен" .

154

Щурчо

преди 11 години

Мама и тати ще вземат бонуси за Коледа по 7000лв