22

ivelinovaiveta

преди 11 години

Turciq dori osuzna nujdata na AEC, a nie ne!!!!Sram

21

FBI

преди 11 години

Balgaria nema dumata , tuka se igraiat MILIARDI ili TRIIONI evra

20

...

преди 11 години

- "Ако българската страна изпитва нужда от енергийни източници, ние няма да останем безучастни"- "президентът Плевнелиев потвърди подкрепата на България за европейската перспектива на Турция"Ние им предлагаме един ***, те ни предлагат това, което му е необходимо...

19

Анонимен

преди 11 години

А ние защо имаме АЕЦ на границата с Румъния и искаме да строим втора?

18

Анонимен

преди 11 години

Не е толкова екологичен проблема с турската централа а това че Турция започва да развива приграничните си райони. Там където ще я строи въглища няма. Единствената цел е икономическото развитие на района близо до нашата граница. Няма лошо в това. Но когато се целиш за влияние над част от населението в съседна държава тогава е лошо.

17

111

преди 11 години

До Анонимен 12и не само възр. процес, мутричката кой знае какви ги е правил в ранните 90-те. а завидно-добрия бизнес нюх на плев дали няма и нелъскав елемент? управляват ни зависими и това е част от стратегията на практически всеки който има интерес по тези ширини - американци, руснаци, нашто ДС, всички имат какво да кажат за тези ***. боко трябва да е откровено луд..

16

Tina

преди 11 години

Борисов, Плевнелиев, Младенов...Прости политици - слаба държава.

15

Анонимен

преди 11 години

Тоя мушмурок президентчето нали е там що не постави въпроса, или си мисли че това не му е работа, на него му дай националните интереси да продава, турция в европа да кани.

14

Естествено

преди 11 години

Естествено, че ще строят, тази държава има дългосрочна енергийна политика. Румънците също имат АЕЦ до границата с БГ, от по-високо рисковите френски реактори. Сеа ко прайм? При земетресение, другари еколози от север и от юг сме заобиколени от АЕЦ-ве. Разбира се, позитиви за БГ няма, няма Белене, няма източник на ток, за сметка на това, съседите стават енергийно независими и опасни също, както ако БГ имаше АЕЦ. Смешници!!!

13

трезвомислещ

преди 11 години

Българските политици да не проспят въпроса с турската ТЕЦ или АЕЦ /все тая!/ до Резово! Да не се събудим един ден с готовите централи на границата ни! Нека помислят господата управляващи у нас защо точно там са се насочили турците? И народът, и той да не спи! Застанали десетина протестиращи българи от Резово и района край границата и...толкова! Никаква подкрепа. Да припомняме ли горчивите думи на дядо Славейков: "Народ такъв..."?

12

Анонимен

преди 11 години

Росица и Боко на всичко се съгласяват. Кой знае с какви моменти от тяхното участие във възродителния процес в който и двамата са пряки участници - единият като взводен, другият като комсомолски секретар ги държат

11

167

преди 11 години

Те ни казващ че ще правят ТЕЦ или АЕЦ, а ние им казваме, че ги подкрепяме в евроинтеграцията без дори някой да ни пита!!!!!!!!!! Впечатлен съм! Така се прави политика. Типично в стил "български политик". Така е било винаги за съжаление.

10

Анонимен

преди 11 години

Всяка независима страна си следва дългосрочна стратегия за развитие и интереса. И това е правилното поведение.А България:АЕЦ Белене с руски капитали неефективна и ни прави енергийно зависими!АЕЦ Белене или АЕЦ Козлодуй нови блокове с американски капитали ефективна и ни прави енергийно независими!Е това е вече лобистки интерес / разбирай комисиони/

9

Анонимен

преди 11 години

А сега, де.Нали години наред Иван Костов доказваше две неща за нова АЕЦ Белене. Едното, че ще е губеща, другото, че нямало пазар за тока. Че ще е печеливша всеки грамотен човек може да разбере като види разчетите на НЕК.Я тия кучелюбци и противници на "руският самовор" да си спомнят как турците решиха да стгроят своя АЕЦ. Пък то сега и за ТЕЦ вече става дума. ЗАЩОТО СЕ ОБЕЗВЕРИХА, ЧЕ ЩЕ ДОЧАКАТ НЯКОГА ТОК ОТ БЪЛГАРИЯ.Хайде, подкрепящите най-големите българомразци Костов и Борисов, да започват да се кефят. Сега ввесто да имаме "руски самовар", но да си е наш, ще имаме "турско наргиле". И след броени години ще купуваме ток от там. ЧЕСТИТО !

8

До 9

преди 11 години

Ако дойде родителката ти ще и изям ..., сещаш се нали?

7

коментиращите

преди 11 години

Като сте почнали да плямпате като ... , кажете нещо и за "АЕЦ Козлодуй", или тя май не е на границата а?

6

До 2

преди 11 години

Ефекта ще бъде положителен. Освен тен туристите ще фосфоресцират на тъмно, т.е. екологично ще светят.

5

Анонимен

преди 11 години

България да започне да строй язовири до турция.Ако *** от анадол правят проблеми ще удави ме тия ***.

4

Анонимен

преди 11 години

чернобил близо до нас.Това ще има ефект на туризма в България

3

Сан4ес

преди 11 години

Турция се е съгласила да направи сериозни отстъпки в цената при закупуването на нови 150 серии от филма пепел от рози