5

TRY

преди 11 години

Не мразя Рианчето ,но Боб забога Гага има по големи успехи и по - добър глас от на Риана! Случайно да си слушал живи изпълненения на въпросната ....и след това да си си пускал някое на Гага ?? Ако не ...трябва да го направиш. Риана направи хитове само защото Гага я няма в момента заради турнето ....иначе докато Гага изкарваше хитове в цял свя ....от Риана никой не се интересуваше. ARTPOP идва и Риана да си стяга багажа. И Боб не я сравнявай с Мадона ...защото само Гага може да се сравни с нея ;)

4

Bob

преди 11 години

Съгласен съм донякъде с 3. Риана направи истинско израстване от "SOS" и "Umbrella" до хитовете й от последните 2г. Хубава е, с интересен глас. Минус според мен е, че музикално и вокално понякога парчетата й са е доста досадни за слушане. Но тази млада жена е на 24г. и вече има 1 хитове в САЩ колкото Мадона (справка Билборд). Според мен Риана в момента е супер звезда в музиката и нищо чудно до няколко години да е недостижима за останалите. Леля Гарга много, ама много може да й завижда.

3

До 1

преди 11 години

В което няма нищо лошо.Все пак човек трябва да се развива, макар, че за мен Риана няма слаба песен.Винаги е била новаторка и успява да задържи интереса към себе си, за разлика от една Лейди Гага например, която вече се изчерпа.

2

Жени

преди 11 години

Готина!

1

Анонимен

преди 11 години

последните й парчета са къде къде по-добри от тези в началото на кариерата й.