12

666! СУПЕР...

преди 11 години

...НА СНИМКАТА Е ЗАКУСКАТА НА ФИДОСКЯ...!

11

Тлъб

преди 11 години

Червеите в храните са бонус мезе

10

american boy

преди 11 години

Маргарита, права сте. Навремето като учех във Виена си пазарувах само от Била Хойте и Адек Актив, май имаха петел на бренда си. Храните им бяха с невероятно качество, а и всичката им друга стока. Когато преди няколко години си ходих в Бг много се изненадах, че имаше и там Била. Но като влязох вътре, в тази в Борово на България беше, установих, че освен името няма нищо друго по което българската била да прилича на австрийската - скъпотия, изнервен персонал и груби касиерки - соц-супермаркет.

9

маргарита пешева

преди 11 години

билла в бг няма нищо общо с билла виеналидл германия няма нищо общо с лидл бгблагодарение на българските директори цените са надути като за глупавитебългари сега за коледа всичко ще бъде увеличено двойно за което менажерите щеполучат бонуси

8

Анонимен

преди 11 години

Да се надяваме, че законът, в който Производителят предупреждава клиента за опасна стока за здравето ще влезе в сила, колкото се може по-бързо. В Германия на доста голяма част от храните пише "Опасно за вашето здраве". Тук може би този надпис ще бъде на над 80% от продуктите.

7

Анонимен

преди 11 години

За великден хванаха козунаци, оцветени със забранен оцветител. Палмовото масло, което не се разгражда добре от организма го има в над 50% от млечните храни. Голяма част от месото е вносно и старо. Картофите по всички заведения са бланширани и вносни, с неясно качество. Някои ресторанти чакат с нетърпение изтичане на срока с годност на дадена стока и я закупуват на много по-ниска - пускат си я в ресторантите. За масови проверки само из медиите ли се тръби или наистина ще ги има?

6

ku4eto

преди 11 години

пояснение поничката която си купих струваше 1 лв не мисля че е от евтините по принцип пазарувам само от един магазин и то само качествено но днес бях гладна и купих от там

5

Производител

преди 11 години

Категорично възразявам срещу натрапваното мнение, че производителите лъжат клиентите си. Те сами се лъжат, като търсят евтини стоки.

4

ku4eto

преди 11 години

днеска си купих поничка ,защото бях гладна беше произведена преди не повече от 2 часа.......НО МЕ ЗАБОЛЯ КОРЕМА .......интересно какви ли продукти са сложили в нея????? .............купих си я от верига магазини скоро стъпила на родна земя

3

Инквизитор

преди 11 години

Нищо им няма на храните, ама нали трябва да има вещици...

2

vsqka godina

преди 11 години

Po praznicite hranite sa vinagi s nai losho kachestvo i s praznichno naduti ceni.

1

Фен на Алов

преди 11 години

А защо е необходимо!? All inclusive преведено на български буквално ще рече "всичко включено(в цената)" така че не храните се знаят че са заразени с бактерии просто трябва да се включи и здравна застраховка!