33

до 34

преди 11 години

Гнусен сектант!

32

до 32

преди 11 години

Айде пак за комунизма. Не може да няма коментар за него под всеяка една статия. Комунизмът ти е виновен, че си оскудял и профанизиран, той е оправданието за повечето неудачници в България.

31

Слави

преди 11 години

Знаете ли вица за монахините???

30

petter.bojinov

преди 11 години

Не знаех че англиканските църкви изглеждат досущ като българските!?Или отново медиен натиск за унищожаванете на БПЦ. Няма как иначе дя се обясни присъствието на БПЦ до всяка гадна новина!

29

до 32

преди 11 години

Аз ще ти кажа какво е секта: това е общност, която се е отцепила от друга общност и има безпочвени претенции да се идентифицира с първоначалната такава. Протестантите са именно такава общност, тъй като не признават нито Светото Предание, нито решенията на Седемте Вселенски събора. Признават единствено Светото Писание, но го разбират много изопачено, понеже нямат светоотеческите критерии и го тълкуват единствено през призмата на собственото си несъвършенство.

28

до Assgard

преди 11 години

не, не сме грешни, профанино. )) Божествени сме по своята същност, но понякога вършим грехове

27

Анонимен

преди 11 години

Не виждам нищо особено в това, че жената си е изкарвала хляба като продуцент на порно. Ако свещениците са истински християни, те също няма да видят нищо особено.

26

антибългари

преди 11 години

Целта на снимката и заглавието са човек да си помисли че става дума за нашата църква. И ако 80% от хората не си направят труда да прочетат малко, те вече ще знаят още един "факт" за БПЦ.

25

Анонимен

преди 11 години

Кога ще има ---ГЕЙ-ПАРАД ,.....В Бг-ЦЪРКВИ?ДО КЪДЕ СМЕ СТИГНАЛИ ....?

24

Анонимен

преди 11 години

В дворовете на църквите ,няма място за миряните ,.....от СКЪПАРСКИ КОЛИ НА СВЕТЦИТЕ!

23

снимка-не на място

преди 11 години

Dnes.bg, защо сте сложили снимка от коптски храм, когато става въпрос за деградиралата англиканска църква, където има жени свещеници и дори епископи, а гей-скандалите са ежедневие. Дори при тия не може да се говори и за скандали, защото не е нещо необичайно за тях такъв да служи, даже го смятат за много "напредничаво". А най-голямата глупост е да идват в България представители на разни "християнски" конфесии и да тровят със сектите си по-неориентираните (предимно млади) хора.

22

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 22Мангала е в твоята глава.

21

Анонимен

преди 11 години

ЕТО ТОВА Е -ЦИЛИВИЛИЗАЦИОННИЯТ- СВЯТ КЪМ КОЙТО НИ ВОДЯТ 23 ГОДИНИ ДРУГАРЕТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ. И ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ УСПЯХА. ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКО *** СА НАЛАЗИЛИ МАГИСТРАЛИТЕ. И ТОВА СЕ СЛУЧИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА *** ОТ ДРАГАЛЕВЦИ КОЙТО УСПЯ ДА УНИЩОЖИ ЗАВОДИТЕ И ПРЕДПРИЯТИЯТА КЪДЕТО ДЕЦАТА МОЖЕШЕ ДА СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА. НА *** ОТ ДРАГАЛЕВЦИ ТРЯБВА ДА МУ ЦЕЛУВАТЕ ЧЕРНИЯТ ЗА.НИК И ДА МУ БЛАГОДАРИТЕ ЧЕ ВИ ДОКАРА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ И ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯТА.

20

Анонимен

преди 11 години

Очаквайте скоро бум на порното с монахини ...

19

Анонимен

преди 11 години

Кво търси при тия гейове

18

до 16

преди 11 години

Ти си за трансплантация на мозък бе!!!! Старомаке....какво ? хахахахаххахахаххахахахахахахахахахахахаххахахахааххаххахахаххахахаахахахахахахахахахахахахахахахахаххахаха

17

Анонимен

преди 11 години

какъв старомакедонски бре, ...????

16

Анонимен

преди 11 години

До 14: Абе пич, на иконите не пише на гръцки а на старомакедонски и са от времето кгато македонците са владели Албиона.

15

Анонимен

преди 11 години

Ами пловдивският "Нафарфорий" какви ги е вършил?

14

някой

преди 11 години

Аз от материала не разбрах за коя "църква" става дума. По принцип в Англия официална религия е англиканството. Те обаче нямат манастири доколкото знам, защото са протестанти. Може би става въпрос за католици. Само че на снимката горе иконите са православни и отдолу на тях пише на гръцки. Така кашата става пълна. Поодобно нещо е възможно да се случи само в Днес.бг.