150

Анонимен

преди 11 години

Случаят "Марковска" трябва да ни е за урок, отсече Плевнелиев..............................................................................Случаят ГЕРБ трябва да ни е за урок, отсякох аз.

149

мдааа

преди 11 години

Прав е Плевнелиев.Случая трябва да бъде за урок,как президента не трябва да погазва законите в държавата.Защото този го направи безцеремонно,типично по герберски.

148

човек

преди 11 години

какъв урок ? вие сте епигони .

147

АНОНИМЕН

преди 11 години

КОГАТО СЕ ВЪРШИ НЕЩО НЕРЕДНО ТРЯБВА ЛИ ДА СИ БЕЗУЧАСТЕН ЗАЩОТО ТАКА Е ПО КОНСТИТУЦИЯ

146

Анонимен

преди 11 години

Тоя жена скоро виждал ли е? Или и той като Тиквата...

145

ПРОСТО ЛУД

преди 11 години

леле мале .. какьв клоун си имаме за президент...

144

Жоро

преди 11 години

Министър Диди вчера се изцепи за пореден път: скандалът Марковска не бил диагноза за състоянието на съдебната власт! Обратно: той е диагноза и за съдебната власт, защото се видя какво представлява висшият съдия: в стремежа си да се докопа до топло местенце с доста висока заплата в течение на 9 години, не се спира пред нищо: нито пред пропуски в морала, нито пред публикации в медиите, отразяващи нелицеприятни факти в личния живот, съмнения за произнесени присъди, конфликт на интереси, нито пред неспазване на изискванията за конституционен съдия... А ВСС си траеше по този скандал, изобщо не взе отношение по него. И накрая се оказа, че молбите за напускане на М. са подписани по такъв йезуитски начин, че й позволиха да вземе 20-те заплати. Така че мин.Диди да не дава такова заключение, оневиняващо Темида - то просто никого не ползва. Тя много добре знае какво препоръча г-н Барозу: РЕФОРМИРАНЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ИЗ ОСНОВИ!

143

Е га ти държавата

преди 11 години

Правилно, учете се, господа от ГЕРБ, че времето Ви изтича!

142

murmashka

преди 11 години

Заглавието трябва да се префразира като,,Случаят и избирането на Плевналиев за президент трябва да ни е урок!" Тоя Бойков *** окепази и страната ни и законодателството и всичко.Абсолютен некадърник!!Господи,прибери си вересиите!

141

Ruja

преди 11 години

До Странджата: Гледам, пак си се развихрил! Резил голям! Ти какво по-точно искаш да ни кажеш, че нещо звучиш нечленоразделно.

140

Ruja

преди 11 години

Боже, Боже, това ми звучи като съдия да казва: ще слушам страните, вътрешното си убеждение, но няма да приложа закона! Да ви е честито!

139

perfektnata_burq

преди 11 години

На Росен трябва да му бъде потърсена отговорност за това което направи по време на клетвата на Марковска. Независимите, които издигнаха кандидатурата ѝ, сега трябва да поискат отстраняването му.

138

bezpartien

преди 11 години

А на тебе Росене, трябва да ти е за урок, това че не знаеше конституцията. И да вземеш да седнеш и да я прочетеш.

137

abvlado

преди 11 години

Тиквата ли обича много тия братя, или те него? Единият стана евродепутат, другия сега от бракоразводен адвокат ще става конституционен съдия.

136

abvlado

преди 11 години

Ще кажа на тия, които смятат Стоянов за честен и доблестен,че не са разбрали истината за него, защото тя се пази в дълбока тайна от държавните специалисти по тия работи.Ето два примера, макар малко от по друго естество; "Иване кажи си"! - доблестния човек като като има факти, ще ги покаже, а само ..."кажи си" е чисто внушение и манипулация и то от Президент. Гледах по телевизията като каза пред журналисти- "АЗ ПОНЕ НЕ СЪМ КРАДНАЛ" -излиза,че другите са краднали.(и пак казано от действащ Презид

135

можеби е вярно

преди 11 години

КАЛИНКИТЕ В ГЕРБ СЕ МНОЖАТ ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО!И дипломата на Делян Добрев фалшива?23.03.2012 / 10:49от: ГЛАСОВЕ.Разследващият журналист Григор Лилов съобщава на страницата си във Facebook, че новоназначеният министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев не присъства в регистрите на завършилите Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът.В официалната биография на Делян Добрев, публикувана на страницата на Министерския съвет, пише, че се е дипломирал като икономист в Wesleyan University. Специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.Единственият българин с списъка обаче е Donchev, Dilyan, завършил през 2002 година, който през 2009 година получава магистърска степен в Харвард. Впоследствие той започва работа в Световната финансова корпорация, показва проучването на Лилов.В нито един от 19-те ВУЗ-а в САЩ с такива имена (всички са създадени от методистки и др. църкви) няма нито един българин с данните на Дилян Добрев.Според Григор Лилов специализацията в авторитетния Лондонски университет по икономика и политика също е спорна, понеже по същото време Добрев е в Хасково като общински служител и технически подпомага немската правителствена програма GTC и това е отбелязано в техните документи.До този момент няма официална реакция от страна на Добрев. Сигнализирахте за неуместен коментар

134

Анонимен

преди 11 години

А-а-а-а-а,господин Президент,ние вина нямаме ! Говорете в единствено число или назовете имената на виновните ! И вие , като началника си,започнахте прекалено да се оправдавате !

133

Анонимен

преди 11 години

***

132

Анонимен

преди 11 години

Урокът е персонално за Вас Господин Президент,но поради различни причини съм сигурен , че никога няма да го научите ! Просто защото се страхувате !

131

Анонимен

преди 11 години

Г-н Плевнелиев,Уроците са два: един, който Вие трябва да научите, и един, който ние си знаем.Вашият урок е, че с обнародването на решението на Народното събрание в Държавен вестник, брой 85 от 06.11.2012, за избор на конституционен съдия, мандатът е възложен. Марковска е конституционен съдия и всички и всякакви решения относно нея са от компетенцията единствено и само на Конституционния съд. Същата има имунитет като на народен представител.Нашият урок: всички се ос*ахте, но ние си го знаем