356

репресии

преди 11 години

Времената на комунистическите репресии и милиционерщината срещу обикновенните хора се върнаха с пълна сила! Оправдаха Топлото, Марио Николов, Маргините и т.н. , а остава да го осъдят за протеста по бързата процедура на 20 години строг затвор за отношенуието му към депутати, управляващи и политици довели до пълно отчаяние и безизходица цял един народ!

355

Анонимен

преди 11 години

При бай Тошо се пишеше 6 доматА, а при демокрацията 6 доматИ. Не напразно бат'Бойко им резна бюджета на *** от БАН, ***!!

354

имигрант

преди 11 години

До: номер 470Николай Колев - Босия е неизвестен за теб, драги ми "другарю", защото по времето на диктатурата на Тодор Живков не си слушал радио Свободна Европа, както и радио Гласът на Америка или поне радио BBC на български език! Защото ако ги беше слушал, а те последните години се измориха да ги заглушават, щеше да знаеш кой е той! Велик Българин - с главно "Б"!!!Но тогава имаше цензура. Тогава си слушал само за комунистически казионни поети като Веселин Андреев!

353

c C c

преди 11 години

Добър вечер да направим прогноза -Колко партии ще влезнат в следващият парламент? и ще запазим тези коментари и когато това стане факт ще видим кой е бил най близо до резултатите позналият или познатите ще имат изненада...:)))

352

2+2

преди 11 години

Забелязвате ли обаче какво се случва тук, под статията?! Няколко неграмотни задклавиатурни "тигъра" заливат с безмислени коментари и откровен спам съдържателните такива, за да удавят гласа на народното недоволство. Така ги инструктират - така действат. Примитивно. По друг начин не могат..... И на тези *** се плаща, пак с нашите пари! СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО!

351

имигрант

преди 11 години

Срам! Срам и позор! Нищо друго не мога да кажа! Милиционерската хунта на комунистическото правителство на ГРОБ доказа, че не признава принципите на демокрацията, не признава законите на Европейския Съюз а само се опитва да се представя като "демократично" правителство. Може да заблудят "мат'ряла", или "електората" или стадото, но не могат да заблудят европейските институции.Да арестуват дисиденти, хора с различно мнение, това е диктатура и то комунистическа!!!

350

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ = ЧЕРВЕНИ *** !Кольо Босия го преследваха преди десети ноември 1989 г. приятелчетата на настоящият примиер !Сега ортодоксалният комунист Борисов изпрати 40 жандармеристи срещу "опасният терорист"КомунизЪмът се завръща, събудете се деца, Българи дайте отпор !

349

До Александър

преди 11 години

Образование се пише с "О", най-грамотния

348

Александър

преди 11 години

браво браво браво, преди малко четох писмото/посланието това което е пратил! аз ако бях близък с него щях да съм там с него и не с домати а с *** щях да замярам по тях! заклевам се! :) П.С. към редакторите - пише се "6 доматА", а не "6 домати".... елементарно убразование... а съм само на 19 и в кое време живея че и ви поправям, засрамте се, все пак сте живеели и сте се учили при бай ви Тошо :)

347

2+2

преди 11 години

Сега ако сме истински БЪЛГАРИ, а не стадо ***, СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПОЕМЕМ ОТГОВОРНОСТТА И ЗАСТАНЕМ ПРЕД АРЕСТА, където е затворен този културтрегер и да протестираме активно докато бъде напълно оневинен и освободен!!! Той е сам и навярно отчаян от малодушието. В момента се прави опит да се тества търпението на обществото за това докъде могат да стигнат с наглостта си управляващите, избрани уж от нас! Срам и позор е за един символичен акт на несъгласие да бъдеш обвиняван в хулиганство!Пълен абсурд!

346

2+2

преди 11 години

Виждате ли какво става?! За един вкиснат домат ще изкарат човека най-големия престъпник. Големи арести, големи пози, голямо чудо... Ако това е демокрация, здраве му кажете - целият държавен апарат впрегнат в услуга на авторитарния, иначе "демократичен" режим, на една ОЯЛА СЕ шайка овластени заслепени от лакомия ***. Не ме е яд и не им завиждам на богатството, ЯД МЕ Е ЧЕ ВСИЧКО Е НАШ ГРЪБ И ЗА НАША СМЕТКА !!!

345

вазов

преди 11 години

я...... един българин...е как са го пропуснали във времето ...останал е бре ...има гооооооооо...браво Босия ...ти си героя на нашето време остава да те последваме

344

пенсионер

преди 11 години

Не познавам този човек,ама трябва много да се е оял напоследък и да има доста излишни пари за да може да си позволи при тези високи цени, да си купува скъпи домати, за да ги хвърля по парламента!Я виж по времето на бай Тошо,като имаше евтини домати колкото щеш в изобилие и бяха едва ли не без пари, как всеки си ги стискаше и пазеше и на никой не му минаваше през главата,за да ги хвърля или да замеря с тях по парламента!

343

Анонимен

преди 11 години

"Ние много,ама сами.А той сам,ама калабалък"

342

Анонимен

преди 11 години

Босия го арестуваха по времето на Тодор Живков и сега ....при неговият наследник Боко Тиквуняка!

341

ано

преди 11 години

БНТ отдавна съм я прекръстил на Б Нагаждаческа Т.

340

Анонимен

преди 11 години

Сега с домати ги замеря Босия, а следващият път с

339

алкохолик

преди 11 години

Повече му е дошло пиенето след като е започнал да мята мезето.

338

Димитър

преди 11 години

Браво

337

до 446

преди 11 години

СЕГА ПЪК ГИ АРЕСТУВАТ АНТИ-КОМУНИСТИТЕОхраната на Тошо - антикомунист? Тва е як виц, но тука не е сайт за вицове.