53

Анонимен

преди 11 години

Дянков инвестира гробарски услуги

52

Анонимен

преди 11 години

100% няма да стане така! Тази квачка веднъж не е казала истината до сега!

51

оптимист

преди 11 години

Защо община Варна ще подпомага дейност която по закон е задължение на държавата.???И то с моите пари от данъци,които са за пътища ,социални дейности ,спорт.Нека не забравяме че субсидията за Варна беше намалена драстично от правителството на ББ.А резерва на НЗОК национализиран -1,260 милиарда лева...откраднати и не достигнали до нуждаещите се за съжаление.А може би к.йорданов да е бил помолен от ББ за помощ..???? Защо държавата не си спазва задълженията???А ББ ще се изкажеш ли???

50

дум

преди 11 години

Министерке думни с далкобойното оръдие оти си от тежката а......я и нещата ще си дойдат на място

49

АСАН

преди 11 години

А ТАРИФАТА НА *** КОИТО ПРОДАВАТ КРЪВ ПРЕД ЦЕНТРОВЕТЕ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ЛИ ? НЕ ЗА ДРУГО,ИМА И ПРОСТОСМЪРТНИ КОИТО ТРЯБВА ДА НАМИРАТ КРЪВ ЗА БЛИЗКИТЕ СИ,ВСИЧКИ НЕ МОЖЕМ ДА ЛЕЖИМ ВЪВ ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОНИЦА

48

Анонимен

преди 11 години

Много си ограничена министърке. Дори по-вече от калинка.

47

Анонимен

преди 11 години

"Обещала" виждате ли...

46

Анонимен

преди 11 години

Е че не стигат така е, ама пак е нещо!,,.

45

Анонимен

преди 11 години

Само четвърти министър на здравеопазването за по-малко от четири години !? А нещата вместо да се влошават,стават безнадеждни !

44

Анонимен

преди 11 години

Мизерна работа-20%

43

Дани

преди 11 години

Ех,колко е секси в тези костюмчета:) Браво г-жо министър бъдете все така чаровна и ослепителна просто ако мога да отбележа че стила ви на обличане е превъзходен и за мен е истинско удоволствие да следя вашите публични изяви и да се любувам на ослепителната ви усмивка! Продължавайте в същият дух,само така и все пак малко е по-добре от нищо!

42

Гюро

преди 11 години

Според председателя на Националния Лекарски Съюз д-р.Райчинов , министър Дянков е отклонил около 1милиард и половина лева от НЗОК,естествено не без знанието на ББ и Атанасова !?

41

Анонимен

преди 11 години

Основните заплати на медицинските сестри и лаборантите са около 410 лв., а на лекарите между 540 - 600 лв.Основната, а цялата сума знаете ли колко е ?! Какво ревете, общо е 860 лева за докторите и 550 за сестрите, отделно че все краде, спи и прибира пари както може...

40

Батман

преди 11 години

Тая на снимката не е сериозно да е здравна министърка..

39

Студент

преди 11 години

Това са БРУТО около 70-80 лв......За толкова ли се продадохте?

38

Анонимен

преди 11 години

Страшна ***

37

Анонимен

преди 11 години

Стига ревахте бе!Лесно е да се пишат коментари и целия ви живот да мине в мнения!Няма ли това общество да се надигне от всички сектори:студенти,учители,лекари,военни,полицаи,железничари,минъори и т.н да блокират тази държава и да тропнат веднъж,ама истински по масата и да им поставят условия на всичките *** от ГЕРБ,БСП,СДС,ДПС,АТАКА,че искате да живеете в една бяла и нормална държава!Мен не ме мислете аз съм в Скандинавия и ми е омръзнало не от държавата,а точно от гнилото общество!

36

yyyyyyy

преди 11 години

дъщеря ми започна работа за първи път след като завърши мед.в Германия-2500 евро ,до сега на 3 пъти и вдигаха заплатата с 500 евро

35

Анонимен

преди 11 години

34, роди дете и ще разбереш, по-важното за детето да има осигурен добър живот и това е задължение на родителите и за какво ще му е на това дете да има баща, който нищо не прави цяла година, добър пример ли ще му дава

34

до 31 и 32 от аби

преди 11 години

А тук е доста спорно. За теб кое е по-важно да има едно дете - баща до себе си или пари? Защото все пак, ако човекът отиде в чужбина детето му ще го вижда два пъти годишно за по седмица, но вярно пари ще има. Въпросът е доста комплексен. А и за да заминеш трябва да имаш подсигурени пари, а не заминаваш с празен джоб и не е сигурно, че като отидеш ще си ги напълниш. За теб това разумен риск ли е или не?