43

41-и

преди 11 години

Завършила е в СУ "бълг.филология" в нач на 80-те ,след това е започнала "право" като РабФакт и след първата година е продължила задочно право.

42

Суросинкяв

преди 11 години

41-ви, не ми е мила заместник-президентката, НО НЯМА КАК ДА Е ЗАВЪРШИЛА РАБФАК, защото това училище го имаше някъде до 1955 година. А тя е родена 1956 г. Просто няма как да е учила в РАБФАК. А за комунистическия отенък е, голямо откритие, че то има ли някой във властта, олигархията и милиардеро-милионерите в територията България, който да не е комунистическа издънка или пребоядисън в жълто, синьо и герберско оранжево алчен ***.

41

jj

преди 11 години

Ако си боядиса сивите коси ще изглежда поне 10 години по-млада, хубава жена е а и за този представителен пост който заема мисля че малко трябва да обърне внимание на външния си вид.

40

до 48

преди 11 години

Прочети 41 и ще разбереш

39

пионер

преди 11 години

Абе тая да не е била комсомолски секретар,много обича да се натяга?

38

tetris

преди 11 години

Не знам какъв знак я тресе тая! Ама аз видях само един знак и той е, че Плевнелиев не знае конституцията. От това по-ясен знак, здраве му кажи.

37

koko_shanel

преди 11 години

А бе какъв знак бе?! Той съвсем ясно спре една процедура и то абсолютно неправомерно. Всичко това изобщо можеше да не се случва. Росен Плевнелиев наруши Конституцията на РБ, в която той като цяло не е предвиден задължително за присъства на това събрание, а само по Закона за КС. Вчерашното му вето, което той наложи на клетвата беше неправомерно и дори незаконно. Ако по закона за КС той може да си тръгне и да стопира церемонията, по Конституция това не е точно така.

36

V-TEC

преди 11 години

Стига с тези помилвания, защото видяхме Ангел Марин и Първанов какви ги вършеха. Плевнелиев не стига, че не познава конституцията ами и той ще тръгне по този път. Това изобщо не е нормално и не сме го избрали да пуска престъпници на свобода, а точно обратното!

35

естет

преди 11 години

В прокуратурата на въпроса защо не си боядиса косата винаги отговаряше,че просто няма време за това. Другия и израз в прокуратурата беше,че тя е като " дялан камък" -пасва навсякъде. И вярно от Велинград през РабФакт в Университета,преподавател в школата в Симеоново,прокурор,говорител на Борето Велчев и министър

34

D. Yankova

преди 11 години

Напротив, г-жо Попова намеси се и то доста грубо, а и както видяхме всички цялата церемония си имаше предварителен сценарий. Извикват съдиите не по азбучен ред, стига се до Марковска президента вади листчето, изчита си скалъпените обяснения, Танчев вместо да продължи с процедурата, въпреки че присъствието на президента не е част от фактическия състав, я прекъсва и всички под строй си излизат... ГЕРБ са доволни, президента герой. Това ако не е намеса, здрава му кажи!

33

svirchovina

преди 11 години

Вицето на Росен се опитва да го защити и да го извади от отвратителната ситуация, в която той сам се постави. Тук говорим за нещо като най-големия гаф на български президент, откакто я има тази институция в България. Срам за всички...

32

Анонимен

преди 11 години

При Кеворк каза че политикът трябвало да е безмилостен и да защитава интересите на малцинството. БележкаМоя Кое малцинство - спокойно не някое етническо а БОГАТОТО ОЛИГАРХИЧНО МАЛЦИНСТВО. Надмина Макиавели.

31

levskarcheto77

преди 11 години

Попова изобщо не знае какво говори - тук имаме фактическо нарушение на основния закон в страната - конституцията и то от страна на президента на страната. Аз съм за започване на процедура по импийчмънт.

30

twin_peaks

преди 11 години

Какво е тръгнала Маргарита Попова да защитава президента Плевнелиев? Тя като бивш правосъден министър трябва много добре да познава материята и да знае, че Росен Плевнелиев наруши българската конституция - той няма право на вето при избора на конституционен съдия от квотата на парламента.

29

Глашатай

преди 11 години

Хорааааааааааааа.Разбрахте ли какво пишат ГЕРБ-ите?Внимавайте какво мислите, защото затвора ви очаквааааааааааа.Демек: Който не лиже *** на Б. Борисоввввввв, ще влезе у пандизааааааааа.Който не мисли като Б. и не удря челото в земята пред негоооо у пандизаааааааа.Да го бъде веееееечно нашият вожд. Лика му заслепява слънцето даже .:::::::::::::Мили деца. Учете тези реплики, ще ви трябват в училище.

28

до 32

преди 11 години

Ходи протестирай с изкукуригалите чевени бабички на НДК , не се заяьдай с хорицата по форумите

27

Психиатър

преди 11 години

До optimistТи хубаво ще повториш, ама само да ти свършат хапчетата и да се върнеш за нови, такава ризка ще ти облекат санитарите, че чак ръкавите й ще се усучат и ще се вържат на гърба!Ти може да повториш, но новите хапчета няма да повторят!

26

Анонимен

преди 11 години

Трябва да стане много по прозрачно да. Първанката е пуснал полоовината затвори .Едва ли е било без щедри подаръци

25

optimist

преди 11 години

до 25 - Въобще не се срамувам от избора си. Нещо повече, догодина на 7 юли ще повторя този избор без никакво колебание.

24

optimist

преди 11 години

Мачкай Марги!