88

АнТоНиМеН

преди 11 години

Ами яж свинско, пафкай цигарки и жули ракия всеки ден, па да видим 70 ще ли ги доживееш. Па и как ще подскачаш тогава, кат малко слонче на циркова арена.Но разбира се това не е критерий....срещал съмм 70 годишни дедовци, дето могат да надтичат половината ни МВР кадри, и то в България. Освен култура на образование, трябва и култура в собственото възпитание, драги ми долуподписан.

87

До 103 японския бек

преди 11 години

Никой пенсионер не е спрял да работи, до момента на здравословен срив. Много събирачи на чужд опит имаме, но все за другите коментират. Хайде мини 70 и пак коментирай!

86

АнТоНиМеН

преди 11 години

А знаете ли колко 65-70-80 годишни пенсионери работят в Япония ? - Повечето!Хората освен самочувствие имат и чест, на която държат повече. Вие как бихте се определили ?По балкански, ако може на 30 да се пенсионираш си най-рахат,а !?В същност, в България има доста отрудени хора, които до последно превиват гръб под една или друга форма, но те повече действат, отколкото говорят.

85

до ало ало

преди 11 години

Не ви знам кой сте но аз ще ви кажа.знаете ли колко пенсионерки на 65-70 години работят във фалиралата Гърция -това ли заслужават?Аз съм една от тях и на мен милостинята за Коледа не ми трябва!!!

84

Ало-Ало

преди 11 години

Не съм чул ни един пенсионер да е умрял от глад,но всеки ден чета как вадят по 5-10 бона за да ги дадат на някой измамник.

83

Анонимен

преди 11 години

хахаха...ще им хвърлят по 5-7 лева,а колко изяде инфлацията си траят. Все пак-избори идват!

82

Анонимен

преди 11 години

Събрали се човешките органи да си искат пенсия и всеки иска най-голямата.-Аз работя до последно-казало сърцето.-А аз ръководя цялото тяло-провикнал се мозъкът.И така всички. По едно време отзад се чул немощен глас.-Аз кво да кажа, цял живот работя при лоши условия, тъмнина, влага, миризми, на всичко отгоре с главата надолу...-Стани бе-казал председателя на комисията-да те видим кой си?-Еее, аз ако можех да ставам, нямаше да искам пенсия...

81

мина

преди 11 години

До жана - за 42 години - 250 лева достатъчни ли са

80

Анонимен

преди 11 години

До Че старците трябва да са имали огромни банкови сметки, че да им вземат от данъка върху лихвите! Или ти си от платените на БСП писац по форуми?

79

а

преди 11 години

Взеха им от банковите лихви на старците, а сега ще има "надбавки". От Дянков нищо хубаво не чакайте!

78

жана

преди 11 години

искам да обърна внимание на тези песионери с минимални пенсии-когато крихте доходи,неработихте и нямате дори половината от нужния трудов стаж не мислихте ,че иде старост.нека НОИ ОТКРИТО КАЖЕ КОЛКО ХОРА С МИНИМАЛНИ ПЕНСИИ КОЛКО ТРУДОВ СТАЖ ИМАТ.

77

Анонимен

преди 11 години

Оставете го часовника на ББ, ами я ми кажете има ли по света по-скъпо платена жена от Моника Йосифова Крадлишева?Тя и детето й бяха купени СерГейчо с нашите пари - няколко милиона!!!

76

1258

преди 11 години

Откъде "честния и неподкупен" наш министър председател има такъв скъп часовник,откъде са му милионите като по негови думи бил такъв добър и хрисим човек,откъде са му хотелите.Другите били крадливи ами той - хайде да излезе и каже на народеца откъде тяхния бащица има толкова много пари?Или това е тема табу -глупавия народ дере гърло срещу"крадливите" но не закача любимеца си -той не е живял през това време в България ,той е извънземен.Питай го народе, питай го,недей пита само враговете му.

75

До 84

преди 11 години

Ако съм сигурен,че няма да ме баннат,ще ти пиша какво да правиш със свирката на Станишев!Ама то си знаеш и сам ,ТИКВО!

74

До 83

преди 11 години

Съсела е умно животно,не е куха,изгнила ТИКВА и затова НЕ СЕ ХРАНИ С *** на гроб!

73

Анонимен

преди 11 години

И тая КАЛИНКА!

72

BAY PANDEL

преди 11 години

20-30 LEVA !!!! LIKUY NARODE !!!! GOLEMA VESELBA SHTE PADNE !!! BLAGODARIM TI ,,BOJE BORISOV,,

71

пенсионер към "

преди 11 години

И ние бяхме като вас и вие ще дойдете при нас!

70

Анонимен

преди 11 години

мъчат се да замажат очите на част от пенаионерите със жълти стотинки но чудя се с какъв акъл си мислят че ще излъжат някой късно е вече - мандалото падна догодина май ще зяпате кат бай тошо

69

Milena1

преди 11 години

КАЗАХА ЧЕ ПЕНСИИТЕ ЩЕ ГИ ВДИГНАТ ОТ АПРИЛ 2013 ЗА ДА ВЗЕМАТ ПЕНСИИТЕ НА 15000 ИЗМРЕЛИ ПЕНСИОНЕРИ /ПО ДАННИ ЗА ТАЗИ ГОДИНА ДО СЕГА/ И ДА ГИ РАЗДЕЛЯТ НА ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ - ДАЛИ ЩЕ ДОЧАКАМЕ ДО АПРИЛ ОСТАВАЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ДА ВИДИМ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ ?ГАДНО И МРЪСНО ПРАВИТЕЛСТВО - ДО КОГА ЩЕ СИ ТРАЕМ КАТО ОВЦЕ БЕ ХОРА ? НА БУНТ !!!