131

Анонимен

преди 11 години

ДАЛИ Е ИМАЛ ПРЕДВИД РУСКИЯ МЕЧОК, КОЙТО НЕ САМО ГО ГОНИ, АМИ И ГО ХВАНА , НЕ САМО ГО ХВАНА АМИ И ДРУГО МУ НАПРАВИ ЧРЕЗ ЮЖЕН ПОТОК ?

130

Анонимен

преди 11 години

До gomor Друго си при предишния парламент ,когато един от депутатите от управляващите предложи вместо ин витро да се прилага метода ин вътре,или пък изказването на д-р Щерев болните от рак да не се лекуват а парите да отивали за откриването на болни от рак.

129

до ЛЛ

преди 11 години

ЛЛ, да гласуваме за теб и ставай направо министър, останалите не са дори на половината на твоето ниво. Калинки и пси болни наоколо .. преди 20 години, като срещнех на улицата луд и ми правеше впечатление, сега като срещна нормален човек и го гледам като извънземно.хората тотално оскотяха

128

до 134

преди 11 години

ти откъде имаш тази статистика? дай линк или това са твои измислици. не може да си търсите оправдание за убийствата, защото това си е убийство. канадците живеят от хиляди години с мечки и вълци, имат огромни защитени паркове, където можеш само да се разхождаш, не да ловуваш. изобщо не си бил в Канада, за да пишеш такива глупости.на българина му дай да убива, да руши и да псува тия, които не убиват и рушат като него. бай *** в пълния му блясък..

127

monah681

преди 11 години

lek za krizata....mechka s oriz ili sus zele zavisi ot Ivan Zvezdev:))lovi se jiva s ruce kato na Krali Marko:)dnes bat Boiko:)

126

ловджия

преди 11 години

Ако в министерството на Миро Мършата не се краде, къде се краде?! Разрешително за отстрел на мечка 400кг-10000евро плюс разходи по лова около 5000евро, плюс рушвет за да обявят "стръвница"-ХХХевро.

125

Бай Падежко Дерикоже

преди 11 години

Става дума за пари. Има един депутат от ГЕРБ Емил Димитров, известен с огромните си ловни стопанства и лобистките си закони. В момента едно разрешение за отстрел на мечка е 11-12000 евро, колкото повече "стръвници"-толкова повече кинти, с обезщетенията също се правят далавери.

124

Българин

преди 11 години

"Бъдете бдителни, да се внимава и за хората, заръча премиерът "Празни мисли на празен човек

123

аман

преди 11 години

подкрепете групата във фейса "Бойко Борисов - Патриарх" да го запопим тоя ***, че вече започна да става досаден с неговите глупости.

122

перверзия

преди 11 години

Канадците са ***. Всяка година мечките убиват хора, през 2010 г. убиха 8 души, а на тези ненормалници им е жал за животните, не за хората. Освен това всяка години мечките осакатяват стотици хора, някои от които остават инвалиди за цял живот. Това е перверзно отношение към хората!

121

Дядо Петър

преди 11 години

"Ако мечка те гони, ще те хване, скриване няма!"Когато ние те подгоним, ще те хванем, скриване няма!

120

четете мислете

преди 11 години

varna-sport/?pg=ViewNews&NewsID=1353070162&NewsCat=Cvarna-sport/?pg=ViewNews&NewsCat=8&NewsID=1353009750varna-sport/?pg=ViewNews&NewsCat=C&NewsID=1352963865varna-sport/?pg=ViewNews&NewsCat=C&NewsID=1352794882четете и на изборите мислете,един човек се забавлява,милиони гладуват,защото го избраха,а той им се подиграва с лъжи,неграмотност и рекет...

119

до бати Коко

преди 11 години

Не знаех ,че канадците са толкова милозливи. Защото одират кожите на хиляди живи тюлени , докато животинчето ги гледа с хубавите си пълни с болка и молба за пощада очи.А в Германия последната мечка е убита през 1834 година. И деликатес за французи и италианци е език от чучулиги...........Де Европа де !

118

Анонимен

преди 11 години

Събрали се отбор юнаци да приказват за което не разбират. Пълни да били горите. Ами какво ще ядат кат се напълнят горите бе ? И в кои гори - изсечените ли ? Или тия, в които имаше "самозапалили" се пожари ? Жива природа било. Аман от ***.

117

Анонимен

преди 11 години

Точно пък от днес.бг няма да науча точно какво е казал Бойко Борисов. Вие сте прости роби на господарите си, а не на доброто и хората, така че винаги дяволът ви води. Не Борисов, който и да каже нещо добро и загрижено, вие ще го изкилифещите според заръките, които са ви дадени и злобата и простотията, която си носите и си е лично ваша. Айде, със здраве.

116

до 125

преди 11 години

Сега ли е време да се занимават с мечки, аз до колкото знам тия животни спят по това време на годината.--Това за зимния сън на мечките го пише в детските книжки. Те рядко спят зимен сън, като той често е много кратък. Зимата са опасни, защото храната им намалява и нападат животни.Моето лично мнение е, че не трябва да има мечки на свобода. Те са опасни за хората! Само в зоопарка и оградени резервати.

115

хронометър

преди 11 години

Моята мечка вкъщи спря развива 58 км/час - демек рекордьорка!

114

Анонимен

преди 11 години

Олита...природозЪщитниси....ве цяка мечкъ ако не знайти да ви кая ... иска определена площ за територия... Вие олита нещастни ше спасявате мечките на планетата в едностаен апартамент... Ми те трее да ядат бе... Кат няма кво - квот падне. Даже и природозащитници. Умни ама...по целите глави и даже и отзаде. Ся че из пърлъмента прикаат глупости...то от *** чуек умност не мое чуеш

113

бати коко

преди 11 години

научете селяните как да се пазят от мечките. има един лютив шпрей, носете го в джоба си , можете да го използвате и срещу крадливи роми ако в Канада ви чуят как искате да избивате мечките и направо ще ви вкарат в затвора.ако някой не може да си опази стадото от мечки, значи не трябва да има стадо. сега дай да избием всичко, дето мърда и е диво, щото ни пречи ?? вие нормални ли сте ?

112

Месия- хваната

преди 11 години

Особено ако под нея се е скрил цар или император...