112

Анонимен

преди 11 години

до 111 Когато някой пусна слуха, че ГАЗПРОМ ще става спонсор на цесекато, чорбарите се н*****а от кеф, когато обаче стана ясно, че предпочели ЛЕВСКИ, станаха евреи и перачи на пари. Типично по Чорбарски!

111

Анонимен

преди 11 години

А Майкъла каза, че ако трябва и сини ленти ще сложи и с дявола ще легне, само да има полза за цска. Коментара е излишен!

110

Анонимен

преди 11 години

Преди 20 години на Левски му беше спонсор Пепси, сега VTB, сега и ГАЗПРОМ гледа към него, нормално за най-популярния отбор в страната си, на цскато кой им е най-известния спонсор, или на някой друг български отбор от всичките тия дето мразят ЛЕВСКИ до умопомрачение, та не знаят какви глупости приказват.

109

do 111

преди 11 години

представа си нямаш какво става в пералнята, макар очевидно да имаш доста общо с мръсното бельо

108

ЦСКА МОСКВА

преди 11 години

Имаме си отборчета като ЦСКА-КИЕВ,ЦСКА-Кишинев,ЦСКА-Ереван,ЦСКА-Душанбе и ЦСКА от Казахстан така че софииския ще ни дойде в повече.........

107

ЗВЕЗДОБРОЕЦ

преди 11 години

Истината е че отбори като ЦСКА-Киев,ЦСКА-София,ЦСКА-Кишинев и прочие винаги ще си бъдат русофилски сателити на ЦСКА-Москва.....Това че Газпром се насочва към "Левски"София е може би желанието за завоюване на нови почитатели.....

106

Анонимен

преди 11 години

Евреинът Милер ще пере мръсните си пари и чрез Чорни -другият евреин ,истинският собственик на ЛЕВСКИ а не мустакатият бай ***---------нищо ново от пералнята

105

Анонимен

преди 11 години

Ултрасите са плиткоумни хулигани.

104

Анонимен

преди 11 години

Poduene is the power!

103

Спонги

преди 11 години

До АнонименКак ги проваля. Той като се добере до топката, всички му правят път и той вкарва голове.

102

Анонимен

преди 11 години

Всички викат Ах и Ох и няма кой да му каже на този човечец,че само проваля отбора на Бистрица. Минал е покрай футболист!

101

Борба......

преди 11 години

Как Титан да се бори с ТИТАНА НА БЪЛГАРИЯ.....бившото пъдарче и пожарникарче стана МНООООГО ГОЛЯМ !!!

100

Пешо

преди 11 години

Тоя дебелия шебек на снимката дали ще пукне от затлъстяване или ще трябва да го трпеме?

99

Пешо

преди 11 години

"Бистришките тикви" са гоуем отбор!

98

Анонимен

преди 11 години

goliam fytbol mnogo parichki se izpirrat ot chernia biznes.da blagodarim na sporta che inache kak....

97

Анонимен

преди 11 години

Дебелото футболистче от снимката съвсем се е занемарило. Не му остава време от лентите да рита горкото. Въпреки, че винаги го прави в работно време, заедно с други на държавна служба!

96

Велес

преди 11 години

А в снощния мач загубихме,щото национала не се състоеше само от "тигрите" начело с футболиста на годината Б. Б.И друго - за некадърници се намират спонсори,за чалга-също, ама за развитие на икономика,наука,образование,здравеопазване -не! Какво да коментираме повече? Трябват ...тояги! Макар,че вече времето на тоягите безвъзмездно мина...Трябват вече...патрони!

95

до 62

преди 11 години

Пловдив е отминал град, без настояще, да не говорим за бъдеще. И Варна вече го задмина по население, защото всички предпочитат да дойдат в София, или Варна, а Пловдив го подминават, като малка гара, какъвто всъщност е вече. Пловдив се гордее единствено с антиките си, като например срутения от само себе си стадион Лаута, хваналия патина градски стадион, за другите да не говориме. в Пловдив и тролейбусните им жици са от античността, и за това падат и убиват хора.

94

до 97

преди 11 години

Спокойно бе Чорби. И на вас ще намери спонсор. Стига рева :) Търпение малко :)

93

ц

преди 11 години

Само Левски, само Левски, само Левски ШАМПИОН! (x4)Левски, Левски, Левски, Левски, Левски, Левски, Левски, Левски, Идваме от Север, идваме от Юг.Старите левскари до един сме тук.И духът на Гунди също е с нас.За това момчета не жалете глас!Синята лавина пак лети напред!Кой ще вкара гола? На кого е ред?Синята лавина няма да се спре!Там където мине, нищо не растеСамо Левски, само Левски, само Левски ШАМПИОН!Само Левски, само Левски, Левски, Левски ШАМПИОН!Е--о-е...Няма да се спрем