15

Анонимен

преди 11 години

Ste si pechatat dolari kolkoto si iskat.

14

Анонимен

преди 11 години

A kakvo ste stane ako Amerika ne si plati dulgovete?

13

Анонимен

преди 11 години

Хилари е много права. Дано Тихия океан им стигне да се издавят всички американци в него! А за техните протежета - Австралийци, британци и всякаква друга ***, ако няма място в Тихия океан, може да се удавят и в Атлантическия!

12

Анонимен

преди 11 години

Или ако не се съгласят да чакат сериозно цунами заедно със земетресение, честитка от HAARP, нали? Килъри само така преговаря.

11

Анонимен

преди 11 години

Силно се надявам Австралия да не ви позволи достъп, виждайки отчаяното ви истерично състояние и желание за война.По примера на цяла Азия,цяла Южна Америка и те да ви отрежат да видим тогава кои оставате- Нане,Вуте и Танас.Или по-конкретно САЩ,Израел и ЕС срещу целия свят.Как ти се вижда бабо Килъри? Дано се удавите в собствените си ***!

10

Анонимен

преди 11 години

Безочието и цинизма им нямат край! Има световна елита, която е решила да промени картата на света. В момента тя подстрекава, ръководи и финансира почти всички войни, революции и бунтове, за да осъществи целите си за световно господство и нов световен ред. Прикрива се под лозунги за справедливост, демокрация и човешки права. Разпадането на СССР, На СИВ, разрушаването на икономиката, на морала, на семейството, на здравето на хората, посяването на вражда и омраза на национална, религиозна и политическа основа в почти всички държави са част от нейния кощунствен план. Не трябва да се допуска друга война! Планетата ни може да загине.Може да се противодейства!Има методи. Трябва да вярваме, че война няма да има.Да поддържаме с мислите си всички честни хора, от които зависи запазването на мира.Чрез гражданска позиция, да не позволим въвличането на България в подкрепата на а идеята за война и подобни действия.

9

Анонимен

преди 11 години

тая дърта еврейска *** тръгнала да се дуе на Китай и Русия и не вижда , че в същото време *** сащ се разпада , защото повечето щати почват да изпращат петиции до федералното правителство за напускане на съюза (сащ)

8

Анонимен

преди 11 години

Който отрича трета световна е краен ***! Рано или късно ще дойде!

7

bg

преди 11 години

V Bibliata pishe 4e Rusia e unishtojitelkata na USA.

6

rossen.kulov

преди 11 години

Малко по малко разполагат навсякъде бази и оръжия около Русия и Китай...

5

bg

преди 11 години

Bludnicata 4e podkrepi li nezavisimi i suvereni Hawaii?

4

Анонимен

преди 11 години

Сега от водите на Австралия , по добре ли ще се наблюдават опитите на Китай в космоса ?

3

bg

преди 11 години

Mnogo 4e bude interesno kude 4e bude Bludnicata na 21-vi dekemvri tazi godina.Dano da e vuv Washington,D.C.

2

bg

преди 11 години

Bludnicata kude otide samo zemetresenija i zatumnenija stavat.

1

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Хилари Клинтън: "Тихият океан е достатъчно голям за всички... американци"