9

Анонимен

преди 11 години

С всеки изминат ден изказванията на Ковачева разкриват пред мен една доста елементарна жена.Нямало пропуски в законодателството.Току-що чух,че да станеш таксиметров шофьор ти трябват купища документи,а да станеш брокер или строителен предприемач нито един.И както обикновено се случва, и този сайт ще бъде поредната парлама.

8

Анонимен

преди 11 години

Вече ще ни съобщават, че са ни заграбили имотите чрез SMS и публикуване в сайт.Апропо, имотна измама няма как да стане без знанието на главния архитект, техничката и кмета.

7

в наше село

преди 11 години

в село, в Добруджа, дойде немец, купи си къща, обработи двора.отишъл в добрич да търси фирма за не голям ремонт на къщата.немеца трудно се ориентираше в българсите пари.за ремонта му взели пари повече от колкото дал за къщата.това ядоса немеца,напуснакъщата, обяви я за продан и каза,че в българско повече крака му няма да стъпи, мошеническастрана сме били.

6

оправи системата

преди 11 години

абе ковачева, вземи оправи съдебната система, пълна е със съдии, прокурори, та и дознателизавършили пуцовете по право и магнаурската школа/ МВР Симеоново/, смешна е тая система, но високо заплатена.та и в министерството имаш от пуцовете.

5

иванчо

преди 11 години

А къде е адресът на сайта?

4

Анонимен

преди 11 години

Интересно, а този сайт ще хване ли имотните измами на министъра с шестте апартамента, на който подопечното му министерство получаваше 'дарения' от криминално проявени лица.......

3

хехе

преди 11 години

Колко високопарно звучи - гордо! Сигурно няма да има очакваната полза. Едва прохождаме в добронамерените отношения.До: БРАВО НА ГЕРБ - През 1989 година сте имали интернет и много ви е липсвал такъв сайт. ***!Хайде мислете повече. Затова сме зле!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Тикво кажи защо твоите хора в парламентя отхвърлят да не се облагат с данък дарителските SMS-и, кажи бе?Турски *** сте ей, новото ДПС.

1

Анонимен

преди 11 години

Ей няма да измислят нещо да спрат телефонните измами а пак чужденци пази нашата държава!