24

Тони

преди 11 години

Е как на случаен принцип бе! Идеята е да спечелят най-добрите, бе злобари!

23

Петето

преди 11 години

Толкова сте зле, че повече няма да отварям тази рубрика! Не може да признаете, че момичетата наистина са добри! Да им е честита наградата, пък вие се пръскайте със собствената си мръсотия!!!

22

мм

преди 11 години

Мисля , че избора е предопределен и не е истински .Щом печели дама с Р.Д. на датата 18.ноември и друга , която тръска д..е!!!А ние повярвахме , че довършването на изречението си е просто регистрация и ще има ЕДИН ИЗБОР НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП!

21

ми

преди 11 години

Поредното потвърждение, че отдавна живеем в чалга държава!

20

Иванова

преди 11 години

Изказванията не притесняват със сигурност момичета, които са спечелили напълно заслужено.Изказванията притесняват хора като мен, че в тази страна липсват позитивизъм, образованост и интелект.

19

до Мариан Тонев

преди 11 години

В случая не обсъждаме музиката и постиженията на Дженифър Лопес, а текстовете написани от двете момичета. Не бих се нарекла "капацитет", но след като съм завършила езикова гимназия, а след това и Българска филология, имам награди от конкурси за поезия и проза и публикации в различни списания и вестници, считам че мога да се изкажа относно стойността на спечелилите текстове.А и, ако наистина са добри, изказванията не би трябвало да ги притесняват, нали?!

18

Kiril M.

преди 11 години

Талантите печелят, другите вижте по-долу какво могат...

17

Анонимен

преди 11 години

Я чакайте да си го преместя в другия крачол ......

16

Мариан Тонев

преди 11 години

Кой от "капацитетите", изказали се ирочнично-яростно по-долу може да назове (не казвам "да запее", пази боже!) поне една песен на световноизвестната певица, а? Къде е тя, къде сте вие... Тя пълни стадионите с възторжени почитатели, а вие си пълните празните шепи с въздух с надеждата поне мъъъничко да се издигнете над тълпата. Но си оставате там долу, слава богу:)

15

Любопитко

преди 11 години

Търсейки `Надя Кузманова` във Фейсбук, ако знаете на какви крокодили се натъкнах ! Боже, а крокодил с тресящо се дупе ще е нещо феерично.

14

Петко Г.

преди 11 години

Веднага си признавайте! Колко от пишещите злобни коментарчета участвахте и не спечелихте?

13

Ива

преди 11 години

Браво! Напълно справедливи награди!

12

ailaripi

преди 11 години

Честито на момичетата! Аман от злобни хора и злобни коменатри!

11

Анонимен

преди 11 години

СМЕ трябва да преговарят за концерт на Шер! Не може ли поне веднъж в нашата нещастна България да дойде истинска звезда,а не поредната ***...

10

Свински гъз

преди 11 години

На мен не ми трябва покана. Винаги съм с нея.

9

Чалга-отговор

преди 11 години

На този отговор по му отива да спечели билет за Сашка Васева.

8

Анонимен

преди 11 години

В интерес на истината очаквах да спечелят хора с по- умни изказвания. Това говори само на какво ниво ни е училището.

7

Анонимен

преди 11 години

По- вероятно е Надя да разтърсва дупе от опит в чалготеките, отколкото на музиката на Джей Ло.

6

Анонимен

преди 11 години

Е не, това сериозно ли? Ще има бая мат'риал за покрай магистралите след някоя друга година чрез промотирането на подобно поведение...

5

Разтърсена

преди 11 години

Да са й живи и здрави родителите на Кузманова, дано не се червят от неудобство... много!И аз съм била на 18 и съм "разтърствала дупе", но коментарите ми, ако и да не са били по-умни, то поне са били съсредоточени върху по-възвишени теми. Лошо е, че се поощряват подобни изказвания... Още по-лошо е, че май е целенасочено.