Снимка: Reuters

Надя Кузманова и Цвети Владимирова са победителите в играта на Dnes.bg. Двете момичета получават безплатна покана за концерта на латино звездата, който e на 18 ноември в зала „Арена Армеец“.

За Цвети това се оказва двоен празник, тъй като именно тогава е и рожденият й ден.

Оказа се, че Джей Ло има доста фенове у нас. Повече от 1060 участници се включиха със своите коментари в играта.

Феновете свързват музиката на Джей Ло най-вече с любовта и танца. Тя ги кара да се усмихват и да са в добро настроение. Някои я определят като харизматична и страстна. Други пък успяват да мечтаят с нея и да се забавляват.

Със сигурност двете победителки ще успеят да сбъднат мечтата си и да я видят на живо. За да получат поканите си, Надя и Цвети е нужно да се обадят на телефон 0887 777 615. Честито!

А ето и техните коментари: Надя Кузманова: Музиката на Джей Ло ме кара да разтърся дупе Оn the floor, докато Брад обяснява на Анджелина, че с нея Love don't cost a thing, а на мен шепне на уше I'm into you. :):):)

Цвети Владимирова: Музиката на Дженифър Лопез ме кара да се забавлявам, да танцувам и да се чувствам щастлива. А заради самата Джей Ло мисля, че всеки трябва да следва мечтите си, откакто разбрах, че тя ще идва в България искам да отида на концерта, а когато разбрах, че е на 18 ноември /рождения ми ден/, това ми стана мечта, и мисля, че ако отида, това ще бъде незабравим 18-и рожден ден! :)