124

тя сигурността

преди 11 години

националната се срути още когато толкова млади образовани българи ритнаха България и отидоха другаде да живеят.България е елементарен тип държава, която се грижи само за ***, срам ме е че съм българин.

123

smurf

преди 11 години

Споко докато работи Терминал 1 и 2 има надежда за оцеляване

122

факт

преди 11 години

Когато загубиш нещо го оценяваш !!!До няколко години няма да има изобщо лекари.........Тогава критикуващите ги какво ли ще говорят?!

121

имигрант

преди 11 години

За какво ми е да "работят" немотивирани мърди във въпросните центрове, след като пукат вени от немарливост и си гледат часовника кога ще им свърши смяната или ще им дойде почивката?Защото точно на такива съм попадал. Атанасова не става за нищо. Ако някой трябва да направи нещо - да пообиколи лично центровете, ама инкогнито, без да го знае никой, като таен клиент, да види как взимат кръв и тогава да си прави изводи!Ама най-лесно е да кажеш: "Пари нема, действайте!". Това го знаем.

120

Анонимен

преди 11 години

Атанасова призова напусналите кръвните центрове да премислят."Според Атанасова става дума и за националната сигурност, тъй като без тези служители центърът във Варна не може да работи." Сега се сетиха за националната сигурност! Вместо да дрънкат глупости Атанасова и сие да отидат да работят при тези условия и с тези заплати. Знаем и как са направени тези 17% увеличение на заплатите - на някой са 50% а на други 0% (от трите най-дългото)

119

Анонимен

преди 11 години

"Апелирам лекарите да си преосмислят решението" казва Деска с хубавото си гласче.Аз я апелирам да си намали заплатата за 1 година- своята и на чиновниците си - до тази на тези лекарите!Да види как се живее с такава заплата.Ама...освен че няма да го направи винаги иам възможност за търг, договор , служебен транспорт, представителни така че няма как да разбере как се живее с тази умряла заплата.Така че я апелирам доброволно да се оттегли,че иначе няма да е доброволно и ще е още преди изборите

118

имигрант

преди 11 години

Другарката Атанасова има две възможности: Да вземе да учи да завърши икономика и да разбере елементарните принципи на пазарната икономика, или ... да направи нов концлагер в Белене вместо нова атомна централа.Иначе не виждам как ще накара бягащите да се върнат.

117

vnbn

преди 11 години

zashtosrvnyavash uchitel sas sestra koe e po otgovorno ya se zamisli vsichki uchiteli koito prepodavat sega edvam zavarshvaha gimnazii i stanaha uchiteli za da povtaryat edno i sahsto vseki den tap narod koyto ne razbira che bez zdravni rabotnici sa za nikade che ako yama zdrave nyama i obrazovanie .....

116

KarayJohny

преди 11 години

Всичко това, но с обратен знак,трябва да се приложи в случая с кръвния център:Заплатата им трябва да се повишава до момента, в който хората спрат да подават оставки, а вместо това да почнат да постъпват молби за назначаване на работа .

115

KarayJohny

преди 11 години

че селяните работят та се късат за да съберат пари.Тогава феодалът нареждал данъците да се повишат още и пак питал какво става. Така продължило докато получил отговор, че селяните спрели да работят и почнали да ядат и пият всичко налично.Тогава феодалът наредил данъците да се намалят малко.

114

KarayJohny

преди 11 години

Много е просто : Когато искаш някой да работи за теб, му даваш толкова пари като заплата , че да не мисли за глупости. Обратно , когато искаш да изгониш някого от работа не му плащаш и той си задава философския въпрос : Какво правя аз тук ? събира си чукалата и си заминава.Нали си спомняте приказката за феодала , който определял данъците на селяните : Повишавал данъците и пращал финансовия си министър да гледа какво прави народът : Отговорът бил :

113

Анонимен

преди 11 години

Май наистина трябва вече да се включи и тежката артилерия,и леката, и танковете ,и тоягите!и Народния съд,че тоя сегашния...не е сигуренПИСНА НИ ОТ НЕКАДЪРНИЦИ И ЛЪЖЦИ!

112

Анонимен

преди 11 години

Нека всички лекари да излязат на стачка.нека излязат и полицаите,военните,учителите.Това е националната сигурност и бъдеще,а не бетоновите възли и фадромите на пътно строителните фитми.И така всички..Не има вярвайте за нищо каквото ви лъжат,и изкуствено раздуват балони- избор в църквата,картона на Илиев ,ВИП Брадър.Ще разберат тея *** некадърници,че на народа му е писнало от нищета и мизерия.И ако сами не се махнат ще стане кавото не е ставало,но отдавна трябваше!СТАЧКИ И ПРОТЕСТИ ДОКРАЙ!

111

Анонимен

преди 11 години

Майка ми е акошерка по образование , а работи като медицинска сестра има към 30г. стаж незнам колко точно и заплатичката и е 300лв., а през 2008г сигорно е била 250лв.През 2008г. аз бях стр. техник в една фирма и имахме бригада която правеше бетонови настилки. В нея работеха само турчета част от които са били с основно , а може да е имало и такива без образование, работеха много и се е случвало да вземат около 3000лв. а може и повече, не постоянна заплата ама се е случвало.

110

Анонимен

преди 11 години

Щом става въпрос за национална сугирност, що не помислихте с тия мизерни заплати на какви рискове я излагате? Във всеки сектор!!!

109

Анонимен

преди 11 години

Атанасова вие премислихте ли за милионите които харчите за *** и за новите лъскави коли на депутати и министри???

108

Анонимен

преди 11 години

ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СИ ПОДАДЕМ ОСТАВКАТА, ЩОМ ГЕРБ НЕ ГО ПРАВИ.

107

dragko

преди 11 години

И тая ще ми говори за национална сигурност......?

106

dragko

преди 11 години

Мдааа...."Национална сигурност..?"Почва да заплашва.Голяма грешка прави с това изказване.А като слушах председателя на лекарския синдикат как ,"лижеше и мажеше"ми става наясно че ТЕ са навсякъде.ТЕ-които от 1989-та съсипват всичко тук.Написаното по-долу от "оптимист"си е самата истина!Това се отнася не само за лекарите а за всички в тази Държава.Кой тук работи при нормални условия,на кой труда му е заплатен заслужено,кой работодател не е "на ръба"на затваряне на фирмата си?Пфу....

105

некадърник.бг

преди 11 години

А защо само по форумите и коментариите се подктепяме и тупи групи4ки във фейса правим?защото сме прости и страхливи.Вси4ките.