86

Анонимен

преди 11 години

АГЕНТ САВА=НАЙ--ВАЖНИВ ЕТНИЧЕСКИ КОЗ НА БОГАТИРА ЛИЛИПУТИН.АКО НА СЛУШКАМЕ И БЕЗРОПОТНО НЕ ПЛАЩАМЕ НАЙ--СКЪПИТЕ ЕНЕРГОНОСИТЕЛИЛИЛИПУТИН НАРЕЖДА НА ДРУГАРЯ ГЕНЕРАЛ ОТ РУСКАТА РАЗВЕТКА ДОГАН,ДА ВДИГНЕТУРЦИТЕ ДА НИ ИЗКОЛЯТ,КАТО БАЙРАМСКИ ОВЦЕ...

85

Чепат

преди 11 години

Припляска ми ую за тая работа

84

СБНЛ

преди 11 години

Абе тия немязат на имами ,а на толибани !!!???

83

до 116

преди 11 години

Няма да се махаме защото тук ни е родината.На който не му харесва.......да си ходи.Ни се множим и като население и като нови привърженици.Ислама е пътя към душата.Аз бях християнин,но като видях блажещи попове приех единствената свясна религия Ислама.

82

не син

преди 11 години

Пълно е с *** и неадекватни, затова не е чудно ,че има и такива организации ! Да си прибират камикадзетата и да си се взривяват взаимно,но по-далеч от нас !

81

123

преди 11 години

Какви са тези евролиберали, които защитават хора проповядващи КРАЙНО НЕЛИБЕРАЛНИ ВЪЗГЛЕДИ и религиозни практики ?!?!?!??!?!

80

Анонимен

преди 11 години

EvrOpeicite da si si vzimat maznite i gnusni *** pri tqh . AKOLKOTO DO NOMER 133 OX4O LI SI PALQ4O LI SI NEZNAM ZASHTO NE SI VZEMESH NQKOI *** TI BE ......DARJAVAT NE IM DAVA .AMI TE PO CQL DEN SE 4UDQT KAKVO DA KRADAT NEZNQT BALGARSKI DA GOVORQT,NE U4AT .VSE NQKOI DRUG IM VINOVEN NA *** SESHTAM SE I ZA DRUGI KATO TQH PARTIQ GERB I NA TQH VSE NQKOI IM VINOVEN .*** SA SI VINOVNI 4E SA STIGNALI DO TUK.. A TEZI S BRADITE OT PAZARDJI TRQBVA MN VNIMATELNO DA SE SLEDQT I DA SE SMAJAT

79

Мюсюлмански държави

преди 11 години

Каквато музиката им-Лейди Гага,такива са им принципите. След като подобни псевдо либерали, под диктовката на САЩ, създадоха в Европа, почти до нашите граници 2 изкуствени мюсюлмански държави, които вече са на път да се разпаднат,сега се месят в България и искат по подобен сценарий да разкъсат еднонационалната ни държава и мутрата -премиер играе по свирката им. Единственият му "приятел" е Ердоган, чиито нареждания изпълнява Борисов и Герб е в съюз с ДПС, който гласува за Герб в Смолян и Пазарджик

78

данъкоплатец

преди 11 години

малко са по-мръсните думи/хора/ от либерал, банкер и политик!

77

охчо

преди 11 години

Салафитите даоха на пазарджишките *** път в живота ,пари макар и шариятски.Какво им даде ГЕРБ,БСП и ДПС и другите? Отнасяме се към *** по зле от апартейда на ЮАР. Обазованието и здравеопазването им са формални.Никой не назначава ***,не ще да патува с него във влака и неще децата му да учат и общуват с ***.В такава ситуация не е чудно че търсят всякакъв изход от мизерията ,бил той и т.н. радикален ислям познат ни само от ционистката пропаганда.*** не са проблем на ЕС а наш!

76

Анонимен

преди 11 години

Никой в Европа не е разтревожен от процеса срещу имамите. Дейността им е вредителска, антидържавна и маскирана зад "вярата". Всяка държава е длъжна да защитава устоите си.Ако имахме държавна сигурност и работещи служби, това просто нямаше да се се случи - най-откровено чужда държава да плаща на хора, работещи срещу нея!

75

Един Българин

преди 11 години

Исмаиле, незнам от кой край си, но погледни по-глобално на нещата.1) Все пак живеем в светска държава, което предполага върховенство на закона. съдът го съблюдава. Радикалните религии не са полезени нито за теб нито за никой в държавата.2) Саудитска Арабия няма каква да си прави парите от петрол, за убежденията им няма какво да говорим (в крайна сметка пише го на много места от източници от цял свят, включително и от техни).3) Бедният човек (троянски кон в ЕС) се манипулира най-лесно.

74

Наблюдател

преди 11 години

Евролибералите,май са забравили периода непосредствено преди 2-та Световна война и *** като тях тогава,които са ниглежирали нацизма. Късата памет винаги възражда стари проблеми но с нова сила.Нищо че сега не му казват нацизъм,а ислямски фундаментализъм А после, като се "обарне каруцата" ще разправят - "А *** ние незнаехме,ама ние друго мислехме.."

73

дядовото

преди 11 години

ако това е вярно-БГ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА НАПУСНЕ ЕС!

72

Боклук-ли-Берали

преди 11 години

"Евролибералите" да си заврат протеста отзад и да пръднат, защото са пръдня. Нито са евро, нито са либерали, а са ***, брали *** и събирали *** в *** си тикви и газообразуващите си търбуси, пълни с американски простотии..

71

Исмаил

преди 11 години

То се знае ,че е спретнат процес.Не се и съмнява никой.Даже и тия които правят политически партии на религиозна основа(Ака и Вмро и др).Яко няма "радикален ислям,това значи тия партии да останат валат.

70

Анонимен

преди 11 години

Либерализмът и мултикултурализмът еб ават майката на Европа и САЩ.

69

Анонимен

преди 11 години

ДПС нямат полезен ход ... Доган съзнава, 4е колкото пове4е мърда - толкова пове4е му влиза !Ве4е е на буни6тето на историята, скоро може и в затвора да влезе и НИКОй няма да го подкрепи - най-малко турция.дребните хи6тници са най-опасни когато са притиснати в ъгъла.

68

Анонимен

преди 11 години

откъде да започна,първо с това недоразумение Рудолф Хес,което очевидно не знае,че Хитлер е бил съюзник с палестинския мюфтия през Втората световна война,аз доколкото чета от статията тези въпросните либерали изказват някакво мнение, българският съд си е накривил калпака,ако има доказателства ще ги осъди 13тимата,ако няма ще ги освободи,всичко опира до това как прокуратурата ще си свърши работата,а за коментара по надолу,че едва ли не ако си българин не може да си мюсюлманин,котраговите българи?

67

Анонимен

преди 11 години

ЕВРОМАНАФИТЕ няма какво да ги тревожи- все ще си отеб$т!