52

протеже

преди 11 години

Тя си мисли .че КС й е бащиния !

51

Анонимен

преди 11 години

ха ха Росица пак се обажда неподготвена, точно тя да ми говори за съмнения и морал. Я да си помни изборите какъв цирк бях и после пак да се изкаже.

50

Анонимен

преди 11 години

Колко усмихнат президент си имаме :)

49

ТТ

преди 11 години

До Йорданов-Ямбол Ако е намръщен и размахва пръст по добре ли ще е , а !

48

ТТ

преди 11 години

Само така Гн. Президент!! То бива, бива, ама бивол за мезе не бива!

47

поздрави

преди 11 години

Пожарникарят поздравява другаря Плевелиев с песента: Хей ушички, хей ги две, те ме слушкат най-добре!

46

Анонимен

преди 11 години

Тая Марковска няма да се оттегли сама. Прекалено много е нагла, нахална и безскрупулна и най-важното - въобще не `и дреме на оная `и работа, какви последствия може да има това за България. То на челото `и пише, че е интересчийка и кариеристка. Била си изтървала пропуска в колата на гаджето си /демек не му го е давала тя/, който пък е доказан разбойник..Че какво повече от това? Бъркали са си по дупките с бандюгата, ама това не било основание да се оттегля...Нагло, безочливо и самогъзно същество!

45

Цецко Марковски

преди 11 години

Бойко Борисов: "Надявам се до петък да имаме отговор от ЕК и ако те считат, че изборът е опорочен, аз разчитам, че Марковска няма да залага през следващата година съдебни решения. Ако има капка истина тя трябва да се оттегли, това е нейно право. Ами такива са ни съдиите, вкл. и върховните съдии. Имайте впредвид, че уж най-добрите ги назначават във ВАС и ВКС. Затова сме в челото на всички негативни класации и Р.Ран казва, че реформите в БГ са спрели най-вече заради мафията и корупцията, особено в съдилищата. ГЕРБ не очакваше тази остра обществена реакция и такава от ЕК . Назначението на В. Янева и избора на ВСС минаха с малко мрънкане, но като цяло сравнително спокойно. А сега се разви буря и усетили това Б.Борисов, Ц.Цачева и Фидоска се спотаиха. Само миин.Цветанов продължи да упорствува, но това ще се върне на неговия гръб и за съжаление на гърба на ГЕРБ. Да е искал, нямаше да срине за пореден път рейтинга на неговата партия.

44

Анонимен

преди 11 години

НАЛИ ЩЯХТЕ ДА ИМАТЕ НОВ МОРАЛ И ДОСЕГА РЕВЯХТЕ ОТ ПРЕДИШНИТЕ- ЧЕ ТЕ НОВИТЕ КАТО СТАРИТЕ. АМАН ОТ ЛЪЖЦИ !

43

корупция

преди 11 години

Ами те 50% са със съмнения...:)))

42

досада

преди 11 години

Нищо ново - повтаря думите на тейко си Борисов , като папагал .

41

Фалшификатор

преди 11 години

На тази -утка, кой и дава право да си отваря плювалника.Не стига, че е кукла на конци, ами и нахално.Стани народе и ги виж ХУУУУБАВО. И пак направи грешката да ги избереш такива льохмани.

40

Анонимен

преди 11 години

Такова решение може да вземе само високо морален човек.на нея й липсва това качество.

39

Йорданов-Ямбол

преди 11 години

Циркаджия!!!Ухилил се като клоун.Ц-ц-ц-ц-ц-ц...!!!Този е за освиделтелстване от психиатрия.Срам и позор за България!

38

Анонимен

преди 11 години

ПЪЛНА ОТВРАТ.ЗИНАЛ КАТО СОМ ,*** И *** ОТ ВСИЧКО РАЗБИРАЩ.

37

Мили Божев

преди 11 години

То и Росенчо не трябваше да става президент, като за него имаше " РЕКА" от съмнения, ама на. Ей, Богу политическата селяния край няма ! То не са доноси, то не са адреси. Ако Текери бе жив, щеше да преосмисли книгата си и да я кръсти " Панаир на пумията ", като сюжета щеше да е български, а страната щеше да се казва Албания ! (Подобно на известен филм сниман у нас)

36

ха ха ха

преди 11 години

Значи , за президента може да има всякакви съмнения /от спането на паркинга , до имоти за милиони в Гърция/ , а за съдия не може? Егати тъпата герберска държава и малоумния ***-президент.

35

Анонимен

преди 11 години

Алчен ***...

34

Анонимен

преди 11 години

Смърт на ционистко американскта хунта..

33

Анонимен

преди 11 години

Плевньо, тичай да ти го подам за здрасти!