203

СС

преди 5 години

До "Хейтър"?Ротшилд е освободен след 6 месеца в затвора и платен откуп от 21 милиона долара тогавашни пари,които се равняват на над 350 милиони днешни..това е най големият откуп в историята ;)

202

Kolew

преди 11 години

1942 във Ванзее Хайдрих събира елита на юристите и икономистите.Целта е да се вземе решение какво да се предприеме с тежащите на "бюджета"хора.Това е известно като началото на Холокоста."Учените" доказват че хора с ниски трудови навици трабва да минат през концлагер за обучение.Надписът в Освиенцим говори много.70 години по късно Меркел в едно свое интервю по повод пенсионната реформа каза Повече от 12-14 месеца никой не трябва да получава пенсия.Предстоят интересни времена за Хитлеровите идеи

201

tato

преди 11 години

Да това е истината как така след кратки препятствия някои са освободени някои били инквизирани.Доста деверсанско изглежда .И тогава и сега постояно ревът и се оплакват все някои им е виновен.Вече се замислям дали изобщо и истина всичко това имали някои достап до статистики коло евреи са живяли през това време във европа тогава по държави нека ги извади на бял свят

200

страх и терор

преди 11 години

"да бъдеш съсед на *** махала" - кога???

199

"Хейтър"?

преди 11 години

"След кратък разговор с Химлер барон Луис Ротшилд е освободен, заминава за Швейцария и оттам за САЩ, чийто поданик, става. По същото време хиляди други евреи са гонени, линчувани и убивани от същия този Химлер. За Ротшилд новият живот в Америка никак не е труден, както е за милионите други имигранти. Той и тук вече е господар на банките и капитала. Много фирми, работейки под други имена, като Морган, Кун, Льоб, Вартбург и други, бяха и са негови филиали. Някои от подземните железници също.

198

"Хейтър"?

преди 11 години

"По време на германската окупация на Австрия Франция и на голямата част от Европа някои от Ротшилдовата фамилия са задържани от Гестапо и по много мистериозни пътища освободени. Известният барон Луис, ръководител и собственик на Австрийската банка, стои във Виена въпреки предупрежденията от Париж. Още на другия ден след Аншлуса е арестуван и вкаран в Гестапо. Не след дълго е посетен лично от Химлер, който се интересува дали е малтретиран и му предлага цигари."

197

"Хейтър"?

преди 11 години

#187, напълно си прав, че точно това е интересното на статията. Напомня на някои от нашите "дисиденти", които ни управляват и смучат. :) То е ясно, че и Холокост е било само за едни евреи, а за други не, защото е поръчан точно от вторите.

196

RCI

преди 11 години

Мусли(216)непосредствено преди войната Рузвелт е имал план за създаване на евреиска държава в черна Африка.Нещата са били във фаза неформални разговори.Като цяло е имало съгласие от големите държави.Войната стопира инициативата.За другите неща си прав.На евреите им удобно като кукувици да паразитират.А и държава явно са неспособни да си направят.Може да са големи банкери,но то държава само от банкери не става.

195

RCI

преди 11 години

220,гадно е когато за човешки живот става въпрос в `броики`да се смята,но самите евреи говорят по този начин.6 милиона!При тотална мобилизация(война е),това дава 1 млн воиници-100 дивизии-25 армии!!Ми то Германия от лицето на земята да са изтрили!Първият въпрос е толкова ли са били.И по-важния-защо не воюваха?Европа се дави в кръв,бедните евреи бягат в Палестина,богатите на Уолстриит-пари правят.Други да умират.И след войната точно те-вой до небето!

194

Идо сан

преди 11 години

Митоманията е и грях, и болест, но в контекста на Талмуда е абсолютно допустима необходимост, особено в особената евр(е)опейска политическа полуконкретика.-Как са бягали евреите от концлагерите?-Дим да ги няма.

193

марсианстки хроники

преди 11 години

И след това американците спасяват много нацистки лекари и учени от Нюрнберкският трибунал и тайно ги извеждат от Германия и пращат в САЩ.Там им предоставят прекрасни условия за работа където да развиват постигнатото в концлагерите.Първоначално нацистките научни постижения се прилагат върху психично болни,после върху затворници и накрая върху нищо не подозиращи здрави граждани.Науката иска жертви.ЦРУ достойно продължава делото на нацистите и до днес.

192

Анонимен

преди 11 години

проверих къщата на въпросната улица в гугъл мапс.затъмнили са я. сигурно в момента когато колата на гугъл е минавала оттам,хитлер е бил на прозореца.

191

dp

преди 11 години

Прочетох 6-7 коментара надолу. Бе само психопати ли постват тука?

190

mlad6ito

преди 11 години

6 милиона "спомени" = безспорни исторически факти

189

знаещ

преди 11 години

Братовчед на Хитлер е служил в армията на САЩ и дори воювал срещу братчеда си Адолф!Това силно напомня на днешния полумюсюлманин в белия дом!Тея номера на американците не са от вчера......

188

Анонимен

преди 11 години

"В нощта на 9 срещу 10 ноември 1938 г., позната като Кристалната нощ, 91 евреи били убити, десетки хиляди били арестувани, а хиляди еврейски домове били просто разрушени."Ето я истината за еврейските жертви.91 души са убити.А евреите чекисти в СССР са убили десетки милиони.

187

муспи

преди 11 години

Койчо, не е било на дневен ред преди войната създаването на изсраел. Болшинството евреи и то тези дето държат парите са да са без държава, за да си шетат по света както си е прието. И изсраел не им харесва, там е горещо, не е имало никога еврейска държава, не е имало изход от Египет, соломонова и давидова империи, няма намерени два камъка един върху друг, а е разкопана цялата Палестина и Синайския полуостров. Те са си харесали България, - това е нашата трагедия, но може и тяхна.

186

abvlado

преди 11 години

Ние щяхме да му сложим паметна плоча, че тук е живял Хитлер, както на много видни комунисти сме сложили и висят портретите на Тодор Живков.

185

Койчо

преди 11 години

Един евреин срешнал друг евреин, не е тайна че много хора около Хитлер както и самия той са били евреи. Гоненията на евреите е пропаганда. Цялата работа е била да им направят държава и около 1948 ако не се лъжа това се случва. Цяла европа е опожарена заради еврейската напаст и лакомия

184

муспи

преди 11 години

211, твоят въпрос е изчерпан в последното изречение на 207.