14

Дани

преди 11 години

Колкото по- вече опознавам хората, толкова по-вече заобиквам кучето си.Толкова злобни и завистливи хора не съм срещал никъде по света, освен в България,вместо да осъждат животните, че ги хапят, да помислят дали те не са ги предизвикали да го направят.

13

Месия

преди 11 години

Сърца- спасители!

12

Анонимен

преди 11 години

Радвам се на всеки миг прекаран с моето куче.

11

Inna

преди 11 години

Kato opoznah horata, obiknah zhivotnita !!!Opoznayte kuchetata i togava pluyte po tqh , no nqma da imate povod ! Te sa blagodarni, za razlika ot mnooogo hora !

10

Случаен

преди 11 години

Къде отиваш, българино!!!!???? Толкова жлъч и злоба за куче!!!! Щом се е родило и то има същите права да живее под слънцето, както и ти! Няма държава в света, където да има такава омраза към всичко живо, както тука. Може би затова сме и на този хал.

9

Съдебна секретарка

преди 11 години

Дълги години работя в съда и досега съм била свидетел на такива отношения между роднини, че съм безкрайно благодарна на родителите ми, че съм сама, без братя и сестри.Така се съдят за един метър нива или една порутена колиба и дават маса пари, ама само да не е на брата или сестрата. И хиляди пъти предпочитам да имам куче, отколкото близък роднина, който да ме бие и ми взима пенсията за алкохол и дроги, да ме гони от жилището и т.н. И - драги граматици - пише се ***, а не ***. Не е пума...

8

.

преди 11 години

Кучето помага на Пам , не я е направило инвалид то , нито близките и , никъде не пише , че близките на Пам не се грижат за нея , знаете ли колко е скъп живота в Англия , ако роднините и работят по цял ден и не могат да бъдат край нея ??? Ама не Бай *** вижда нещо и почва да плюе и да чертае мрачни сценарии от собственото си жалко съществуване.

7

.

преди 11 години

Ретривър и Лабрадор са невероятни кучета , имал съм удоволствието да се грижа за пясъчен лабрадор 6 месеца , няма толкова умно , красиво и благородно куче , пълно с енергия , без капчица лошотия.

6

Анонимен

преди 11 години

Първото животно, опитомено от човека е кучето. И то искрено ни обича. Въпросът е ние - уж хората с какво му се отплащаме. С отрязани лапи, отровни кренвирши, газене с коли...

5

Анонимен

преди 11 години

Инвалидна количка е трагедия,а че единственото,от което имало нужда горкото куче е почесване зад ухото ще знаем,ако то ни е казало така.Що се отнася за любов,тя се отразява във даване на кучето на възможност да тича,да играе като куче,това не става ясно от статията,дали на него се отвръща със заслужаващата за деянията му любов и отплата.

4

-----------

преди 11 години

Кучето винаги е бил най-добрия приятел на човека

3

.......

преди 11 години

Имам лабрадор и зная за какво говори жената,напълно е права

2

bez

преди 11 години

Kuchetata sa bili s nas ot puvite ni dni. Obicham kuchetata .

1

Цвайнщайн

преди 11 години

Добре че са кучетата, че хората да има приятели.