71

Анонимен

преди 11 години

Кой пък знае как е било при фараоните там?

70

Veluvian

преди 11 години

Колкото и да ме издразни статията, се радвам на коментарите от хората, важното е, че поне болшинството знаят какво наистина се случва там, какво искат самите сирийци и подкупните медии! Всъщност информационното затъмнение не помогна САЩ и западния алианс и много хора по света са със отворени очи. Пожелавам на президента Асад много здраве и сполука, за да успее да запази страната си и нейният светски характер!

69

Пилат до Здравка

преди 11 години

Чудно ми е кой ти плати да пишеш лъжи, Франция, САЩ или направо Мосад. Познавам достатъчно сирийски християни и сирийски арменци. НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е ЗА ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА "РЕВОЛЮЦИЯ". Радвам се, че повечето българи чудесно разбират това. Ако свалят Асад, Сирия ще стане на парчета (справка Ирак), които вечно ще воюват по между си и ще дойдат мракобесните времена на фундаменталистите. Бил съм там (многократно) - БЕШЕ една чудесна, спокойна и законова държава. Всеки можеше да се моли на който Господ ис

68

Холера Клинтън

преди 11 години

Да се готви Иран и после Русия.

67

Анонимен

преди 11 години

Чета "световните" и "демократични"медии,чета българските"обективни"включително и тая ,та се питам-що не напишете и нещо вярно за Сирия бе?Само парата ли е важна за вас или все пак и истината?

66

за Здравка

преди 11 години

Здравкееее,здраво лъжеш,че християните се бият с наемниците .

65

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха ха ха !Последното изречение е направо култово,абе тия ционистки евреи дето се правят на библейските израилтяни,които не са и тук ли се навират да прокарват пропагандата си с детското нещастие.

64

Анонимен

преди 11 години

НИКОГА, АМА НИКОГА ДОСЕГА ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е БИЛО МАНИПУЛИРАНО КАКТО ДНЕС!!! АНТИУТОПИЯ НА ЖИВО!!!

63

Динко

преди 11 години

Властта е сладък кокал и трудно се пуска ! Аз мразя ислямисти, талмудисти и ционисти ! Ресурсите обаче са друго нещо.

62

анонимен

преди 11 години

Това са пълни лъжи.Само с простотии се занимават и извършват вмешателство във вътрешните работи на тази държава.Така е навсякъде по света,америка е в всяко гърне мерудия.Докога ще върши безобразия тази Америка.От какво е вечно недоволна Америка,та постоянно ограбва държавите и света,та само и само те да живеят богато и пребогато на гърба на хората по света.Какви са те -това са разбойници и бандити,а също и убийци.

61

Анонимен

преди 11 години

boi boi trepi gi asad samo taka trepi trepi tazi smat ot izmenici.

60

хг

преди 11 години

Цялата ислямска *** отива да се бие в Сирия,наскоро гледах на Руслан Галаев сина му убиха там

59

Анонимен

преди 11 години

Асаде, трепи ги Асаде!

58

Анонимен

преди 11 години

В Египет искат шериата.....Това чака всички останали държави, в които се извършиха "Революции".

57

Анонимен

преди 11 години

до Здравка ал ХаририПиша ти с малко "ал" ,но ти като носителка на арабска фамилия би трябвало да го знаеш. Защо си го писала с голяма буква ?!През цялото време не мога да разбера какъв интерес има Асад да избива определено цивилното население ? Или т.н. опозиция ги използва за щит ?

56

Анонимен

преди 11 години

ако не беше баща му на Асад, онея тогава внесени "братя" да са я направили още от преди 30-40 г. ислямска държава Сирия - е сега пак им ги внасят, под формата на "мирни демонстранти", добре въоръжени кой има интерес от това е правилния въпрос

55

Анонимен

преди 11 години

да бе, сигурно... баси облъчванията, баси чудото

54

сириец

преди 11 години

Асад е истински патриот и джентълмен, а турци и американци изопачават нещата! Защо ли?

53

Здравка Ал Харири

преди 11 години

Сирийските християни се борят заедно с всички сирийци срещу режима.Както винаги в човешката история има и предатели,и от мюсулманите ,и от християните и от всички етноси.Целия сирийски народ е срещу режима.Малко място е отпуснато за коментар ,за да успея всичко да Ви напиша,но истината е ,че сирийския народ не иска диктатурата на семейството"асад"поставено на власт от еврейската политика,с цената на Гуланските възвишения.

52

дядо

преди 11 години

лъжи ,лъжи , лъжиза изтъпелия и управляван от американски чиновници българинщо ли сирийските християни са всички за асад трудно розбираемо за облъчвания години българин