46

Анонимен

преди 11 години

До 52 - и представа си нямаш колко си прав... Жените трябва да бъдат държани в ъгъла на колене. 90% от тях заслужават единствено и само бой!!!

45

Анонимен

преди 11 години

вие страхливи мъже, продължавайте да осеменявате пространството около клавиатурата или тоалетната чиния докато жените ви плачат за ****, така или иначе няма да разберете дали са ви сложили рога, жените лъжат мнооогооо по - добре. Особено тези на некадърните мъже, които не знаят как да се държат като силни мъже

44

муспи

преди 11 години

Жената е точно това което мъжа й предлага. Тя е празна и се приспособява на това което я заобикаля, - в зъл свят жените са дяволки.

43

Анонимен

преди 11 години

Вместо "Разкарайте тези продажни политици - врагове на народа!", статии за *** и то по-точно за дебилки...

42

Анонимен

преди 11 години

Жените винаги се стремят да променят мъжете си, чрез което да доминират над тях.Ако успеят, разбират, че вече не ги обичат.

41

ha ha

преди 11 години

да бе, поощрявайте геи парадите, афиширайте всичко пошло и гнусно, ебет@ мамата на ценностите, пълно с обратни в парламента, после търсете свястни мъже и жени, ами нема, нема и да има, ила ако има те избегоха на вънка.

40

Мъж

преди 11 години

Не се лъжете братя. Всички искат само да си намерят някой свестен които да направят на балък. Няма ненаказано добро така че тормоз секс и тва е .

39

ИСТИНАТА

преди 11 години

ИСТИНАТА е, че всеки обикновено намира това, което ЗАСЛУЖАВА. Умната си намира например загубеняк, горделивата грубиян, идеалистката - *** и т.н.Каквото повикало, такова се и обадило.

38

ВИБРАТОР

преди 11 години

...и си купете ВИБРАТОР.Не забравяйте често да му сменяте батерийте, както и винаги да държите резервни такива в нощното си шкафче. Това беше шега. Обаче то вече нито мъжете са мъже, нито жените пък са жени..

37

buehue

преди 11 години

Разкарайте тъпата меркантилна овца, за да не прихванете интелект !!! Аман от псевдо супер мъдри съвети за живота, ту за единя лагер, ту за другия !!!!

36

до 44

преди 11 години

ТЕ ДОРИ КОГАТО Я НАМЕРЯТ НЕ ГО ЦЕНЯТ, ТЪРСЯТ СИ ЗАБАВЛЕНИЯ В САЙТОВЕ, ТЪРСЯТ СИ ЗАБАВЛЕНИЯ В КУРСОВЕ ПО ТАНЦИ, ЙОГА, ФИТНЕС, НА РАБОТНОТО МЯСТО И КЪДЕ ЛИ НЕ, ЗАЩОТО МЪЖЪТ КОЙТО ПРИТЕЖАВА ВСИЧКИ ГОТИНИ КАЧЕСТВА, В ЕДИН МОМЕНТ Е СМЯТАН ЗА *** И ***, ТЕ ПРЕЗИРАТ ТАКИВА МЪЖЕ, ЗАЩОТО СА МАЗОХИСТИ И ИСКАТ ДА БЪДАТ МАЧКАНИ, ЗАЩОТО ТАКИВА УВАЖАВАТ, ТАКИВА КОИТО ДА ГИ МАЧКАТ,А СВЕСТНИЯТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ НАМИРА ПОЛОВИНКАТА, А ТАКИВА ***,СИ НАМИРАТ МАЙСТОРА - *** КОЙТО ДА ГИ МАЧКА И ДА ИМ КРЪШКА

35

Анонимен

преди 11 години

E, aко жена ми се беше развела, като ме хвана, сега какво щеше да прави с две деца на ръце? Трябваше да намери някой истински *** за отбиване на номера, а пък аз на всичко отгоре си я обичам. Единствено ако не ви обича, не си струва да се продължава. Иначе забежка или шамарче се забравя.

34

изрода

преди 11 години

ха ха, тоя на снимката ми е одрал кожата, или аз неговата ... якооооо....

33

Урко

преди 11 години

Егати, колко е лесно да си жена - четеш от *** до *** "Космополитън", "Джой", и пр., четеш супер-статиите, коп-пейстнати от "Дейли мейл", и си най-красива, най щастлива, умееш всички секс-пози, успяла си да превърнеш гаджето си в сеск-машина с помощта на 10/15/20/100 съвета, отмъстила си на бившата му, готвиш бързо и лесно, винаги си слаба, усмихната, префектно гримирана, знаеш кои мъже да избягваш... Четете! Разгърнете потенциала си!

32

Анонимен

преди 11 години

Това феминистки сайт ли е?

31

Do 33

преди 11 години

Do 33: Da kato Jay-Z & Beyonce ili DeCaprio & "Koiato se padne" (model, model... ili model.. etc., hehe), Viktoria Beckham etc,... Ili sa teq ne izdurjat mnogo zaedno moje da kajesh.. Mi te i drugeti kato tqh mai, a? ... abe neznam kvo priemash za standard, to v dneshno vreme imash izbor. ;)

30

Анонимен

преди 11 години

Като разкараме страхливеца,лъжеца,грубиянина,мижитуркото,алкохолика.....те май не останаха истинските мъже.Като се има предвид,че има и категория гей...оцапахме я!!!

29

Алекс

преди 11 години

Това сигурно го е измислила някоя начинаеща провинциална психоложка и е дала на нейната съквартирантка от Ст. град, също такава провинциална начинаеща журналистка да го публикува.

28

РАЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

НАПРАВО МИ СЕ ДРАЙФА ОТ ТАКИВА "ПОУЧИТЕЛНИ" СТАТИИ

27

Анонимен

преди 11 години

Напълно съм съгласна че мъжа грубиянин, лъжец и интересчия трябва да бъде прогонен от семейното огнище, защото такива екземпляри не са полезни за децата си и за жена си. Поведението на човека се контролира и провокира от мозъчните клетки и ако недай си боже те са изтрити и от алкохол, всичко го пиши пропаднало.