Снимка: sxc.hu

Животът щеше да е много по-лесен и радостен, ако се влюбвахме само в хора, които ни одухотворяват и ни правят по-добри личности. За съжаление, жените често си падат по мъже, с които и връзката, и общуването им са в техен ущърб и вредят на собствените им благосъстояние и самочувствие.

Дамите в такива отношения би трябвало да имат по-високо самочувствие и да вярват, че заслужават повече от живота и да не си губят времето с мъже, които не го заслужават.

Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви помогнат да вземете решение за края на една такава нещастна връзка, за да можете да започне нов, по-щастлив живот.

1. Разкарайте лъжеца

Изглежда съвсем очевидно, че не трябва да си губите времето с хора, които ви лъжат. Неискреността се проявява в много различни форми и не винаги е явна. Не е задължително да става въпрос за изневяра или за дребни лъжи в ежедневието. Форма на нечестност е и премълчаването на факти или заговори зад гърба ви. Някои мъже твърдят, че са го направили, за да ви защитят, но струва ли си да живеете с партньор, който се страхува да ви каже истината в очите?

2. Разкарайте грубиянина

Много мъже явно не са наясно, че насилието срещу личността не е задължително да бъде само физическо. То може да бъде и психическо. Ако един мъже може да си позволи да ви злепоставя пред другите хора с унизителни забележки, които да прикрива като "черен хумор", то това не значи, че вие трябва да търпите тези атаки. Той най-вероятно го прави, за да постигне надмощие над вас и за да се чувства нещо повече от вас.

3. Разкарайте страхливеца

Ако един мъж твърди, че ви е истински приятел и партньор, то той трябва да ви пази гърба. Вие трябва да усещате, че той ще ви бъде лоялен и в добри, и в лоши времена. Трябва да знаете, че този човек винаги ще ви защити, ще ви помогне и ще бъде насреща, когато имате нужда от него. Ако този мъж се скрива като шушумига винаги, когато ви потрябва неговото силно рамо, то за какво ви е тогава?

Останолото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase