133

ТТ

преди 11 години

И мене някой ме наклевети на жена ми, че пия в една кръчма! Що не го издирят и да ми кажат кой е! Нали Конституцията е за всички.Предварително благодаря, ще почерпя!

132

Анонимен

преди 11 години

signala go podade na baba zlata shyreia ot tabadatdey .

131

9689

преди 11 години

Банда крадци търсят,обаче и продължават да назначават послушни.Ако изберат и главен прокурор човек на шестака и мутрата работата мирише на сдаване на властта.

130

niki dimitrov

преди 11 години

Ако има поне един разследващ журналист да направи един репортаж за нея ще светне всичо и повярвайте ми бедна ви е фантазията за какво става на въпрос.

129

хихихи

преди 11 години

И защо го търси, да не би да е излъгал, проверявайте цитираните факти, а не човека, страх го е да не го самоубият.

128

Анонимен

преди 11 години

МВР дири спешно МАРГИНА,ГАЛЕВИ,ТРАКТОРА,ОЧИТЕ,БИРАТА,ДОКТОРА,САМОКОВЕЦА,БАЙ МИЛЕ!СЪЩО ПОДАЛИТЕ СИГНАЛА ДО КОМИСИЯТА АНТИМАФИЯ КЪМ ЕС?????????МВР ДИРИ ПОД ВОЛА -ТЕЛЕТО ЦЕЦО!!!!!!

127

Анонимен

преди 11 години

Кой точно е подал сигнала не знам, но ще подам жокер на МВР, кой е поръчителя. А поръчителя е поръчителка (топлоо), близка(ла) Бароузо (още по-топло), има интерес да ви злепоставя там, и е поработвла там.Загрява ли се? Куневица, пръмовица, тя сега ги близка там в Брюксел.Подкопава Герб и се намества тя.

126

Anonimen

преди 11 години

А за какво ви е????

125

АНОНИМЕН

преди 11 години

Румен Петков търси анонимките,защото е близък с Марковска,а Цвъки е обещал да търси.

124

Дръндер

преди 11 години

Що бе за какво ви е чиляка? Ще го самоубиете докато е с белезници или ще го стреляте с гранатомет?

123

Калинка, милиционер

преди 11 години

Герб натъпка Конст. съд със свои хора и го направи филиал на Герб. Чак такъв ужас като сега не е имало. А Анастасов с неговото милиционерско юрид. образование е 2 в 1- хем калинка, хем милиционер. КС е като в карикатурата на Комарницки: Цецо се обръща към Борисов: "Шефе, ще ги наредим: калинка, милиционер, калинка, милиционер" Лошото е, че те така наредиха цялата държава. В управител. съвет на АЕЦ"Козлодуй" вече са разни девойки-пи арки,шефът депутат от Герб и нямат нищо общо с ядрена енергетика

122

А "Ало, Ваньо,М

преди 11 години

Вместо кой е подал сигнала, трябва да се провери дали е верен. Същото беше с флашката за Борисов с "Ало, Ваньо,тоя Мишо Бирата ми се обади пак. Във фабриката му са влезли митничари, виж там, извади ги. Аз като съм обещал да не го закачам, не съм като Първанов да не изпълнявам.." и т.н. Френска лаборатория доказа,че записът е истински, съдържанието не е пипано, но българската прокуратура никаква я няма, по-точно на подчинение е на Цветанов и Борисов, които трябва да разследва-корупция до небесата

121

Анонимен

преди 11 години

"Според него България отдавна не е проблем в Европа и за нея сега не се говори така, както по време на предишното правителство."Значи няма разлика с предното правителство(тройната ламя)????????????????????????????

120

Анонимен

преди 11 години

В България няма независим съд. Партийни другари, бивши агенти на ДС, масони ли там кви са... Знаем си ги и ние, ама по-лошо е че и в ЕС го знаят. Това, че си затваряме очите изобщо не значи, че проблемът ще изчесне.

119

Анонимен

преди 11 години

Абе тука е така - кажеш истина - бой по главата. Снимаш спящи полицаи - актове до скъсване. Какво значение има кой точно е казал истината, важното е че царят е гол. Всички разбрахме, че конституционните съдии са свързани с партиите. Присъединявам се към хората, които казват: Ако го идентифицираме кой е подателят- да го наградим.

118

:)

преди 11 години

Шотландски ветеринар, правейки изкуствено дишане на болна овца, изобретил гайдата.

117

Анонимен

преди 11 години

Не се обаждай гербер комплексиран

116

9689

преди 11 години

Покрай тази калинка тихомълком в КС се промушиха Анастасов и Велчев.На къде сме тръгнали?

115

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ГО ТЪРСЯТ- ДА ГО УБИЯТ ЛИ ?

114

BG KLETVA

преди 11 години

ZAKLEVAM SE che MINALOTO MI E CHISTO i KATO KONSTITUCIONEN SADIA SHTE SLUJA BEZKORISTNOI VSEOTDAINO ZA ISTINATA i SAMO ISTINATA ZA BLAGOTO NA BALGARITE I BALGARIA!, ZAKLEVAM SE V IMETO NA NARODA !! - neshto takova da PROIZNESE pri VSTAPVANETO SI , PREDLAGAM>