398

az

преди 11 години

kuckata - vyn!!! drebno i vredno i intrigantsva, prosto e ujas!!!

397

omegaalfa1981

преди 11 години

До от 454Не може да си добронамерен, след като говориш зад гърбовете на хората. Хитър, интригант, ловък манипулатор и т.н от този род да, но в никакъв случай - добронамерен.... Дано Николчето да спечели :)

396

werti

преди 11 години

"Там, където глупостта е образец,разумът е безумие."Не приемам Златка с изкуствено реаблитираната й доброта (Нали вече няма да е онази Златка от Държавата на Златките хихи) А да, тя има добродетел - домакинстването. Не приемам и лудака Фънки - тийнейджърът на 50години.И Къци не е пример.Големият брат има своята галеница - малката хубава, почти светица Никол. :) Успех!

395

Анонимен

преди 11 години

не ми харесаха думите на Къци-"предпочитам лицемерната доброта",защото най -боли,когато човек когото смяташ за близък и уравновесен ти забие в гръб нож,че и го развърти в раната...народът не напразно казва"тихата вода е най-дълбока"..тези думи ме плашат много повече от откровената простащина,която има начин да обориш.А и има още нещо-дали да си жертва,избираш сам..друг е въпросът ако това ти носи мазохистична наслада,или искаш така да те възприемат

394

анонимен

преди 11 години

И други съквартиранти много са говорили за колегите си, особено неприятни думи е изричал Фънки за Орлин, а Златка за кого ли не, но те бяха спестени тази вечер. Ако утре Орлин чуе думите на Фънки за себе си Той е прескачал и на другия бряг, как ще се почувства? А Фънки дали ще се засрами?

393

krass

преди 11 години

Нова телевизия е телевизята , създадена с зада4ата да ви представи доброто за зло и обратното. Там са събрани хората, които са наи добри в това. Те продават майка си и баща си за стотинки. Това е телевизята на тройната коалиция,която окраде България и искаше да преобрази престъпниците в увайавани бизнесмени. Тази телевизия ще се опита да изведе мутрата Багата за победител. Просто тази телевизия тaka работи.

392

krass

преди 11 години

До налиBriliant : ++++++

391

Анонимен

преди 11 години

предпочитам тишина пред излишно лицемерие

390

Анонимен

преди 11 години

Биг Брадър, много държим утре Орлин да прочете по новините какво е казал за него Фънки!

389

Анонимен

преди 11 години

Къци към Златка:- Опитай да формулираш изречението си на български :DDD

388

Анонимен

преди 11 години

тоя селски бек Златката е най-антипатичното жиуотно от всички... не стига че е интелигентна кат ***, ами и със самочувствие като на ВИП

387

коч

преди 11 години

Ето ви нагледен пример как се прави черна овца в стадото,нищо,че не е черна! Нова телевизия срещу Къци! Всичките им предавания само с него се занимават-по-точно да го плюят!

386

Анонимен

преди 11 години

Предпочитам лицемерна доброта пред просташко държание

385

от 454

преди 11 години

Добре, че е Къци та да има кой да ги забавлява.Човекът е най-добронамерения в къщата и ЗАслужава да победи според мен

384

Анонимен

преди 11 години

Добре, че е Къци та да има кой да ги забавлява.Човекът е най-добронамерения в къщата и служава да победи според мен

383

777

преди 11 години

Eгати и нещастниците! Цялото предаване барабар с водещите са се впрегнали да плюят,маскарят,нищят и настройват хората срещу Къци! Другите също не са идеални и постоянно злословят срещу него,ама да сте чули нещо лошо за тях от водещите! Целия Вип Брадър срещу Къци! Един човек срещу всички!

382

13

преди 11 години

Всички в къщата се държат като малки деца, а някои и като недорасли комплексари. Къци може и да изглежда странен на някои, но това не е повод да си правят подигравка с него (все пак е възрастен човек). Много е забавно да се бъзикат с него, а оквичаха всичко живо, когато той реши да се пошегува с тях (посипа ги с кафе, а тъпите овце заслужават да ги посипе с л****).

381

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БОЖЕ КВИ ПЛИУНКИ СЕ ЛЕПАТ ПО МОНИТОРА...!

380

666! СУПЕР...

преди 11 години

....Я ТЕМА ЗА ЖЕНАТА НА ПРЕЗИДЕНТО И 5000 КОМЕНТАРА ...ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ...!

379

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ДРУГО СИ Е БАЦЕ КОГА ГРЪМНЕ С ГРАНАТОМЕТ НЕКОИ КЛОШАР...ТЕМА ГРАНДЕ...!