Къци за пореден път е на елиминации. Снимка: Булфото

Къци Вапцаров, Люси Дяковска и Орлин Павлов са номинирани за изгонване от Къщата на ВИП Брадър при последните елиминации за този сезон на шоуто. Къци Вапцаров обра негативния вот на всички свои съквартиранти.

Макар че най-големият му враг Юлиян Константинов вече не е в къщата, фронтът срещу него остана силен и за пореден път съдбата му в Къщата ще се решава от зрителите.

Люси Дяковска беше автоматично номинирана като глава на загубилия в състезанието отбор. Сините и червените съквартиранти премериха сили в играта ”Бомба”, където трябваше да отговарят на въпроси. Капитан на червения загубил отбор беше Люси, а половинката й Камелия беше начело на синия отбор, който стана и победител.

Чаровникът Орлин беше номиниран за изгонване точно от Ками. По регламент капитанът на отбора победител има право да изпрати на елиминации директно един от съквартирантите.

Красивата Камелия обясни, че според нея Орлин и Люси са най-артистичните и забавни хора в Къщата и ще й бъде изключително интересно те да застанат един срещу друг.

Първоначално тя искаше срещу нейната любима да се изправи Фънки, но после промени решението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase