50

СДС умря

преди 11 години

СДС винаги са били и днес си остават врагове на Православието и на българския народ. Драгалевският *** Костов подкрепяше разколника Пимен и обиждаше Негово Светейшество патриарх Максим, и затова Господ няма да пусне СДС в следващия парламент.

49

tenkess

преди 11 години

Точно такааа!Какво ли няма пак да направи оня"ЮДА" с професия ДЕПУТАТ само и само да се намъкне и в следващия парламент!!??НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ ЧЕ ЧЕРНИЯ ***/ИВАНЧО ВИ КОСТОВ/какви ли не гимнастики ще направи за да ви манипулира пак най ***???

48

СИНЕВА

преди 11 години

Алооооо сините, да не забравихте предизборния си плакат бе мишкииии???Доколкото си спомням там бяха ТИКВАТА и МАВЪРА, или нещо бъркам а ???Много сте зле и така ви се пада!Сами си го набихте мек на два ката. А да ви е честит.Догодина въобще ако ви има си опичайте акъла и не залагайте на куци коне!

47

ХОРА МОЛЯ ПРОСТЕТЕ,

преди 11 години

НО БОЙКО БОРИСОВ НА НЕГО ЛИ ГАЗВАШЕ, ЧЕ Е СМЪРФ ИЛИ РЕПЛИКОН КАКВО БЕШЕ, НЯМАМ СПОМЕН.

46

Faust2

преди 11 години

Кунева колкото и да се опитва да се намърда в политиката то това няма да се случи според мен. Да вземе да си вземе почивка тази жена най-накрая, защото не спря да досажда на всички. Никой няма да направи коалиция с нея, което е показателно, че тя си остава сама и победена.

45

edin_bulgarin

преди 11 години

Явно се дърпат конците на тези хора и се върви към ликвидация. Имам чувството, че се работи да няма СДС, за да се угоди на ГЕРБ, Меглена Кунева, отсече Димитров. - Ами да, нищо чудно Куневица вече да се е сдружила с някой и нарочно да се пропагандира срещу другите партии. ТЯ иначе няма НИКАКВИ шансове на избори сама. Жалка история

44

perfektnata_burq

преди 11 години

Голяма грешка направиха СДС, че не се обединиха! По този начин само и растат криле на Кунева и все повече ще започне да си вярва, че може да влезе в парламента. Надявам се все пак десните избиратели да не припознаят Кунева като дясна и да си гласуват за сините, въпреки всичко!

43

D. Yankova

преди 11 години

Сините май не виждат истинските виновници за своя разпад и именно за това са обречени на политическа смърт. На първо място това е рециклираната партия на другарката Кунева, която им обра част от фигурите, за да се легитимира като дясна. Така червените чрез своя троянски кон Снахата буквално ликвидираха конкунецията. Последният пирон в ковчега бе забит от Командира, който отказа коалиции в дясно и по всичко личе задкулисно се е сдушил с Кунева, какво падение!

42

Svilen Nenev

преди 11 години

Ама де факто вече няма СДС! Самите членове на партията допуснаха това да се случи, а вътрешното им разцепление им беше най-голямата грешка, от която веднага се възползваха някои посредствени чиновници, за да си основат своя дясна партия. С влизането на Кунева във властта иде краят на истинската политика и се туря начало на големите политически картели, които ще обслужват частни интереси.

41

текезесар

преди 11 години

Навремето СДС измисли ликвидационните съвети за ТКЗСтата, ама те заедно с тях ликвидираха и селското стопанство. След това ликвидираха и военните заводи и промишленоста и каквото още се сетите - много им иде отръки да ликвидират... И като не остана вече нищо за ликвидиране, решиха да назначат и ликвидационен съвет за себе си. Имайки предвид опита им в ликвидирането, нямам никакви съмнения ,че ще се справят....

40

Дядо Гошо

преди 11 години

Мартине крайно време еда се осъзнаеш и да тръгнеш като Янев в правилната посока...

39

Спонги

преди 11 години

До БЪЛГАРИ ,Какъв Десен Алианс, като единствено в ДСБ изгониха доносниците на ДС. За добро или сло, само ДСБ е дясна партия в България.

38

малтин

преди 11 години

СДС вървеше към ликвидация за да угоди на Костов!

37

Този кометар ми харе

преди 11 години

Кабаиванов изведнъж полетя и излезе в открития космос. Той беше добър ученик, най - добрия в класа. Та това изстрелване го качи над всички нас. Забрави /ИЗВИНЯВАМ СЕ, НО НЯМА КАК ДРУГО ЯЧЕ/ как преди години в мечтите и сънищата си бе готов да даде "живота си", за да направи фелацио на т.н. г-н Мавър. Но чува се, че Мавъра умен е дал отговор за слабоумен: като нямаш Кабаиванчо нищо в главата, ще ти е празна устата!!!!!!!!

36

Смешник

преди 11 години

На всички неудачници ББ им е виновен за всичко

35

pet

преди 11 години

Много се радвам , 4е СДС умира заради тях сме на тоя хал.

34

седесар

преди 11 години

Мартине, жалък си! Точно ти с глупавите си приказки за златното ключе стана причина СДС да не влезе в управлението. Не ставаш за политик, момче, Кабаиванов е врял и кипял, не можеш да му стъпиш на малкия пръст. Само ако се погледнеш колко си жалък като подскачаш около Иван Костов в парламента! Необмислено си хвърли отставката, искаше да се мериш с Филип Димитров, ама къде ти! Хайде след изборите отивай да си търсиш работа за 500 лв. като по-голямата част от българите, или си много велик икономис

33

Българин

преди 11 години

МаЛтинчо е такъв "въздух под налягане" ,че си мисля щото не може "клечка да си издяла" ,а ние му разрешаваме да ни управлява Ега ти мазохистите.

32

Бивш СДС-фен

преди 11 години

На топащия се поради глупост СДС Б.Б. му пречи. Преди БСП, още по-преди ДС-агентите и т.н. Мислете с главите си защо сте на това дередже, а не с .... Защо крадохте след като дойдохте на власт в името на една нова идея? Защо се приравнихте със старите? Защото се оказахте от същото тесто. И по-лошо.

31

Ицо

преди 11 години

Мартин Димитров е пич, и то голям. Но обикновенно народа избира грешни управляващи и послеси бие главата в стената и се оплаква по форуми в нета. Следващивя пварламент се очертава от Тиквата, Пръмова, Доган и Димитриевич Станишев (младши). жалка картинка