23

жена

преди 11 години

Ха,ха,ха ....бреййй, толкова пари и толкова енергия за едното .......ха,ха,ха. Хиляда клиента на ден, 365 000 на година. Че то няма толкова читави мъже....ха, ха,ха. Явно и китайците ще си намерят турист...дестинация.

22

....

преди 11 години

А за жените няма ли да направят нещо такова...

21

Българин

преди 11 години

Гадост

20

Анонимен

преди 11 години

А касовите бележки на рецепцията ли ги чукат? А фактури издават ли, че да ги отчитам като представителни?

19

Анонимен

преди 11 години

:"Пред публичния дом ще има паркинг за 350 автомобила и СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА АВТОБУСИ" тея ще ни крадат туристите които идват заради евтините ни жени... трябва да отговорим на предизвикателството и да направим ГРАД на проститутките с ЖПГара за международни влакове!

18

sofeto

преди 11 години

В Австрия правят 4-звезден публичен дом за $20 млн"......и всички касови апарати меджу краката са свързани с НАП. Чудесно!

17

.

преди 11 години

Междувременно в Африка милиони деца изгниват от глад.

16

Анонимен

преди 11 години

golema reklama i snimkata e vav taoletna

15

Йоско Сливенски до6

преди 11 години

Кате свържи се с моите хора или с мен ще ти помогнем за стая и виза там ! Само че да знаете че *** се става с принуда , много бой , наркотици и рядко се връщат у дома .По-добре се ориентири в парламентарен секс сигурен доход и няма особени главоболия .

14

ФАС

преди 11 години

ЗА БЪЛГАРИ-БЕЗПЛАТНО.Ама хубаво звучи,остава ида е истина ех мечти мечти.

13

Иоско Сливенски

преди 11 години

Наред с сливенските *** които ги предлагат предимно като момичета от ямайка и други екзотични дестинации ще има вакантно место за Калина Крумова избрана от сливенският много избирателен район ! Чувам че в бова тв вече им писва от нея и едва ли ще има постоянен договор . Момето се треска като за световно с когото и падне и главно за пари . Лягала си е както с ДПС активисти като Гибона така и с престъпници . А и едвали ще може да си докара 22000 бинки на месец като я ритнем от Н.С.

12

Стани

преди 11 години

Стратегически държави като България в географско отношение наркотиците трябва да се облагат с данък . По този начин пари за пенсиите социалните помощи майчиството и детските могат да се овеличат с 30 % ! Но никой няма сметка от това

11

Евгения СЗ

преди 11 години

Тя тая работа се прави за кеф, а не за пари. Цял ден - кеф :)

10

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не е скъпо. Един от най-големите компелкси публични домове в западна германия, в дуисбург, 4 огромни сгради и фабрика с над 300 жрици през уикенда а тарифата е 30 евро за 20 минути. За екстри като джакузи или сауна се доплаща.. Но най-важното е че бизнеса е легален и прозрачен, плащат се много данъци...

9

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Ще има 150 *** , а заведението ще може да приеме на ден 1000 души ! Предствете си какво голямо търсене и какво малко предлагане ще има и от тук следва ,че цената на час ще е от порядъка на 200 евро ! С една дума с малко момичета ще гледат да печелят много пари !

8

предприемач

преди 11 години

Много добра идея. Замислям се дали да не направя и аз подобно нещо до новия МОЛ в Хладилника и да обера всичките им клиенти.

7

Анонимен

преди 11 години

Австрийците отново избиха рибата. Неслучайно в Централна и Западна Европа ги смятат за откачени.

6

ха ха

преди 11 години

"100 пъти било по-добре така отколкото тези мръсни магистралки"! Ти знаеш ли колко ще ти струва там на час ,и сигурно си въобразяваш ,че там ще правят по-хубав секс от нашите момичета ?! АЗ предпочитам "*** магистралка" за 20-30 лв. !

5

КАТЯ

преди 11 години

Ако реша да работя там ,дали ще ми искат специално разрешение за работа или в Австрия можем да работим свободно ?!

4

dragunov_7.62

преди 11 години

Тази идея е супер , по света има много такъв тип мотели , постоянен медицински и хигиеничен контрол . точно от това има нужда един клиент .