16

Анонимен

преди 11 години

Esherihiq coli е в ла**ата. Стафилокока е по-често кожна инфекция. Пъпка?

15

БГ туристо

преди 11 години

Стафилококите са бактерии развъждащи се в екскрементите, или по-точно казано по селсоку - в ***. Просто българското хотелиер и ресторантьор имат хигиена нулева, не са свикнали ръчицките да мият след аки в клозетника. А добре дошли в Банско и в родното мутротурие и да ви е сладко.

14

До 8

преди 11 години

Обвиняват персонала, защото открили стафилококова инфекция. Привидно е така, но ти откъде си сигурен. Така казват. Казват това, което е удобно на някои. То в БГ какво не може да се изфабрикува. Когато е в нечии интерес. Чий е интереса ще се досетиш ако размислиш. Кои са големите хотелиери, в чийто хотели отсядат организирано големи групи, кои са доставчиците на продукти и т. н. Все хора близки до управляващите. Няма нищо случайно и нищо ново под слънцето. /добавено от 15/

13

Анонимен

преди 11 години

Излиза че пешкира ще го операт работниците в кухнята. И без това работят при непосилни условия на труд, не получават прилични възнаграждения, а ще понесат и големи санкции. За да не се развали рахата на доставчици на продукти, на "бизнесмени" препакетиращи храни с изтекъл срок на годност, изобщо на БГ мафията. Работа от 35 г. като лекар и не съм съвсем съгласен с констатациите на така наречената здравен министър госпожа. Не виждам и какво общо има това багерче с темата за натровените деца.

12

Анонимен

преди 11 години

Поредната трагична приказка за свинщината в тази държава, която няма да завърши добре!Пак никой не е виновен, пак всички възможни мерки били взети, абе "мижи да те лажем"!

11

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен.Нали българите сме образовани? Уж сме в ЕС?......

10

Анонимен

преди 11 години

Част от работещите?От общо колко?3,5 ?

9

eдин

преди 11 години

Преди ,,Зората но демокрацията" имаше контрол ,който явно е забравен и пренебрегван от контролиращите органи ,а сега откриват Америка . Дали изобщо контрол съществува ,след като се назначават хора без трудови договори.

8

Бухала

преди 11 години

Така е, защото когато отиде ХЕИ се поднасят бонбони, ракия и ядене на корем за да си затворят очите...българска му работа, после що сме на това дередже.

7

Анонимен

преди 11 години

Еми как да не обвинят персонала, след като са открили по тях инфекцията.- Проблема на кухненските персонали в България е че не си мият ръцете. Ходят ***,пикаят и след това с тези ръце готвят. Обърнете внимание колко много епидемии с хипатит "А" имаше в България тази година а хипатит-А се предава само чрез говната. Тоест народа *** и не си мие ръцете, после ходи в автобуса държи зе за дръжките и друг след него и той се хваща там и той не се мие яде и се заразява.

6

Анонимен

преди 11 години

"Някои" от работещите..........?Работещите са 3-*** ,а "някои'' ...е мн. число което значи ---75%!Приоритет в Бг във всякакви фирми ,мотото е :Да забогатеем по-бързо ,...важна е ---ДАЛАВЕРАТА !

5

Анонимен

преди 11 години

Няма култура ,няма образовние ,...това са резултатите -----*** ДО ШИЯ ,само в Бг!

4

Анонимен

преди 11 години

*** в Бг.....?Не се ли разбра ,че всички деца ,са наши деца ,.......не са на комшиите от ---Румъния,Сърбия,Турция и Гърция!

3

Анонимен

преди 11 години

Конкретно, ----кой е ВИНОВЕН ?

2

лекар

преди 11 години

Нямам думи, всичката ни е такава. Да си готвач без да си миеш ръцете и да готвиш без специални ръкавици е просташко самочуствие. Всеки в България е готвач това е

1

Анонимен

преди 11 години

И накрая ...какво ,......ВИНОВНИ НЯМА ,както винаги в Бг!