57

Жоро

преди 11 години

Не смятам, че е налице втори донос, защото днес във в-к Капитал зам.министърът на МВР В.Вучев опроверга твърденията на В.Марковска,че не се е срещала по повод сбиването на Георги Георгиев и негов познат с полицаи от 6-о РПУ. По-долу привеждам обобщеният материал и коментара на участниците по него: Който си мисли, че има някакви права, правова държава и правосъдие, трябва да бъде настанен в психиатрия! Всичко това са театри за простолюдието. Нещата в държавните учреждения в центъра на София се решават така : Топ юристка (съдия В.Марковска - леля Венче) не знае какво да прави и затова звъни направо на двамата зам.-министри за съдействие (тя може да е поискала да се свърже и види и с министъра, но са й казали,че когато съдии и прокурори го търсят, него го няма). . Защото като зам.-шеф на Върховен съд тя ЗНАЕ, че иначе не може да разчита на правосъдие. Открай време най-силно е ТЕЛЕФОННОТО ПРАВО - да знаеш на кого и кога да се обадиш!Разбираме, че Марковска е била уплашена и разплакана заради полицейски произвол над неин близък човек (Г.Г.), носил дори и служебния й пропуск, който в този момент е в болница - "Категоричен съм, че не е оказвала натиск върху нас - какво да сторим, изглеждаше много изплашена и разтревожена. Тя беше много разтревожена, плачеше през цялото време"; "Наказателното дело ще каже кой е крив и кой е прав, ние не сме били там и не сме съдии" това са извадки от изказването на г-н Вучев.. На зам.министъра може да бъде зададен следният въпрос: Защо г-н Вучев, вие проявихте инициатива днес (03 ноември т.г.) да ни разкажете за поизбледнелия си спомен; министърът на МВР знае ли, че ще говорите и т. н.. Интересно е дали г-н Вучков сам е поискал да говори или медията Капитал го е издирвала настоятелно, докато се съгласи. Интересно е и друго: ДАЛИ ВСЕКИ В СИТУАЦИЯ ПОДОБНА НА ОПИСАНАТА за Марковска, ако поплаче пред споменатото министерство,ще получи внимание и подкрепа, каквато е получила тя? ! Ако аз разплакан отида пред сградата на министерството разтревожен и много разплакан, дали ще ме приемат мене - обикновенният, ограбен, бит,унижаван и лъган ГРАЖДАНИН и ДАНЪКОПЛАТЕЦ на Република България?

56

Анонимен

преди 11 години

Не смятам, че е налице втори донос, защото днес във в-к Капитал зам.министър на МВР опорверга твърденията на В.Мрковска. По-долу привеждам обобщеният материал и коментара на участниците по него: Който си мисли, че има някакви права, правова държава и правосъдие, трябва да бъде настанен в психиатрия! Всичко това са театри за простолюдието. Нещата в държавните учреждения в центъра на София се решават така : Топ юристка (съдия В.Марковска - леля Венче) не знае какво да прави и затова звъни направо на двамата зам.-министри за съдействие (тя може да е искала и с министъра да се свърже и види, но са й казали,че когато съдии и прокурори го търсят, него го няма). . Защото като зам.-шеф на Върховен съд тя ЗНАЕ, че иначе не може да разчита на правосъдие. Открай време най-силно е ТЕЛЕФОННОТО ПРАВО - да знаеш на кого и кога да се обадиш!Разбираме, че Марковска е била уплашена и разплакана заради полицейски произвол над неин близък човек (Г.Г.), носил дори и служебния й пропуск, който в този момент е в болница - "Категоричен съм, че не е оказвала натиск върху нас - какво да сторим, изглеждаше много изплашена и разтревожена. Тя беше много разтревожена, плачеше през цялото време"; "Наказателното дело ще каже кой е крив и кой е прав, ние не сме били там и не сме съдии" това са извадки от изказването на г-н Вучев.. На зам.министъра може да бъде зададен следният въпрос: Защо г-н Вучев, вие проявихте инициатива днес (03 ноември т.г.) да ни разкажете за поизбледнелия си спомен; министърът на МВР знае ли, че ще говорите и т. н.. Дали г-н Вучков сам е поискал да говори или медията го е издирвала настоятелно, докато се съгласи. Интересно е и друго: ДАЛИ ВСЕКИ В СИТУАЦИЯ ПОДОБНА НА ОПИСАНАТА за Марковска, ако поплаче пред споменатото министерство,ще получи внимание и подкрепа, каквато е получила тя? ! Ако аз разплакан отида пред сградата на министерството разтревожен и много разплакан, дали ще ме приемат мене - обикновенният, ограбен, бит,унижаван и лъган ГРАЖДАНИН и ДАНЪКОПЛАТЕЦ на Република България?

55

Анонимен

преди 11 години

Гледайте филмите " Катастройка" и "Дългокрация " в сайта / документални.ком / и ще разберете какво ни чака съвсем скоро!

54

никола

преди 11 години

По думите му атаката срещу Венета Марковска е абсолютно нехигиенична, мотивирана от това, че явно на г-н Костов нечистоплътните интереси тук и там не са удовлетворени Как да приема думите на един бивш вътрешен министър свален от поста си от своите другари и след безпрецедентен натиск от ЕС за това че е авер на дупнишките братя Галеви, които се изпариха от България и не може да ги намерят, как да вярвам на един човек който ПИКАЕ В ФОНТАНИ, ами не му вярвам,тези са свински черва,затова се пазят

53

коко

преди 11 години

В един мутромобил и намират пропуска,в друг гащите...явно е човек на делото.Явно възростта не е проблем човек да е игрив.

52

Анонимен

преди 11 години

Това е зло под слънцето, не му давайте власт!

51

Анонимен

преди 11 години

ПП.Уважаеми европейци и Вие тай-вече, драгий и скъпий Барозу, прилагам горната снимка, от която всички Вие можете ясно да се убедите в изключително конституционното излъчване на нашата заслужила приятелка ,честна,почтена и винаги вярна Венче Марк.Всички доноси са безсилни пред тази обезоръжаваща, всеопрощаваща усмивчица,нали,Барозу?С любов, Ваша:Фи

50

Анонимен

преди 11 години

liceto na oktopoda e v sofia ,tam e glavata na zmiata koiato triabva da bade smachkana.tam sa gnidite tam sa tarteite i izmenicite vragovete na rodinata.

49

Анонимен

преди 11 години

А Тиквата мълчи като бит пед***ст...

48

до 46

преди 11 години

Има една приказка - помогне си сам, за да ти помогне и Господ. Същото важи и за БГ - помогни си сам, за да ти помогне и Бойко. Не чакай нищо на готово. Ако работиш и искаш повече, Бойко ще ти помогне да го постигнеш.

47

факти

преди 11 години

Всичко е от ясно по - ясно, някой разполага с достатъчно информация, дискредитираща тази "женица" и я предоставя на тези, които не са гласували за нея, вероятно я е предоставил и на Брюксел, вероятно ще я предостави и на медиите. И още нещо, документите не са "доноси", а документи и ЕК не разпространява "доноси", защото там бюрократите преди да кажат нещо са го проверили сто пъти, за да не си отворят неприятности. А иначе е видно, че ГЕРБ не са антикомунисти, а хард комунисти.

46

Анонимен

преди 11 години

Няма място за сравнение между Костов , Гоце и Бойко,серГЕЯ. На светлинни години е Костов от тези интриганти и шмекери! Но българските *** предпочитат андрешковистите. Затова ще си квакат в блатото!

45

Анонимен

преди 11 години

Но ББ си прави оглушки, все едно, че става дума Жокер медия и някоя руска частушка.

44

Анонимен

преди 11 години

Тази се оказа ,както и изглежда ГОЛЯМ ***!

43

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБО ПОТЪВА КАТО ТИТАНИК. КРАДЦИ ГНУСНИ ДЕТО ЗА НОВ МОРАЛ ГОВОРЕХА.СЪЩАТА ПАСМИНА КАТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕ ОКАЗАХАСРАМ,ГНУС И ОТВРАТ! ДС ДЕЙСТВА С ПЪЛНА ПАРА!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!АМИН!

42

Анонимен

преди 11 години

синът й на тази го уредиха нотариус в Каварна, а е роден на другия край на България и си пие кафето с Ц. Цачева. Историята с полицаите е, че го спрели катаджии, той показал карта, че е член на висшия административен съд (а няма как да е), полицаите разровили и малко след това ги уволнили. каварна, освен рок-столица, е 10.000 души, всички се познават, и общо взето не е като някой някъде нещо да е казал..историите с еленков са очевидно други 'екстри'.

41

А стига бе !!!

преди 11 години

Пропуснах: Много са честни, като тая горе на фотото.

40

А стига бе !!!

преди 11 години

До знаещ:Иван Костов - коректен и открит?Приятелю, такива в момента НЯМАААААА.Че, Ванката как забогатя бе твоя милост?С честност?Позволявам ти да не ми отговориш. Защото трудно ще намериш отговор.

39

Анонимен

преди 11 години

Само ДСБ!

38

знаещ

преди 11 години

ГЕРБ , БСП и ДПС играят заедно . Единствено ДСБ и Костов са извън мръсните игри - коректни и открити .