20

до 18

преди 11 години

Да,ти не си мюсюлманин.Ти си един *** комунист,неспособен да преживее краха на СССР и социализъмъ.Тъпънар!

19

666

преди 11 години

На 26.07.2008 година председателя на китайската Централна Военна Комисия е предупредил министъра на отбраната на САЩ Робърт Гейтс незабавно да спрат атаките над Китай или ще бъдат погребани.Става въпрос за климатичните войни между САЩ и Китай които се разиграват между двете сили чрез техните радарни системи.При тези атаки се използват АЙРОЗОЛИ ПРЪСКАНИ ОТ САМОЛЕТИ подобни на тези които виждаме в небето над БългарияТе са от военни самолети на НАТО.Превърнахме се в част от система ХААРП.

18

Анонимен

преди 11 години

Българин и *** няма разлика

17

Анонимен

преди 11 години

По принцип и Българите са така, винаги на чуждото зло се кефят.

16

Анонимен

преди 11 години

Няма по-гнусно, по-долно и по-безмозъчно от това да злорадстваш на чуждото нещастие !!!

15

Анонимен

преди 11 години

и като приемат американците исляма, ураганите в тази част на планетата ще спратзомбита :(

14

имигрант

преди 11 години

"В Иран влиятелни проповедници често пъти избягват да обясняват природните бедствия с божия намеса, защото собствената им страна е страдала от опустошителни земетресения като това от 2003 г., в което загинаха 26 000 души, отбелязва АП."Или с други думи - без коментар! Този който си е изпатил, не е в състояние да злорадства.

13

Анонимен

преди 11 години

Не съм мюсулманин, но и аз съм на същото мнение.Бог забавя, но не забравя.В бъдеще американците ще трябва да плащат сметката.

12

Анонимен

преди 11 години

Tой Господ тепърва ще наказва АМЕРИКА

11

Непукист

преди 11 години

Обаче иранците ме кефят има опасност след изборите САЩ и Израел да ги одарят,обаче те да помогнат.Искрено състрадание или лицемерие

10

chicago

преди 11 години

Всички мюсулмани вероятно знаят как е постъпвал реформатора Кемал Ататюрк.Той им е казвал нещо много просто :Хайде сега да започнем да се молим и със силата на Аллах крушката в стаята да изгасне.След като се е виждало,че Аллах не е чак толкова Акбар и не става всичко с молитва,а трябва учение и труд той е гасял и светвал крушката от електрическия ключ на стената.

9

Анонимен

преди 11 години

Мюсюлманите също бяха наказани жестоко! Миналата година имаше земетресение в Турция 7.2 и тази година в Иран 6.3 с много повече жертви от Санди.

8

петър

преди 11 години

Доста луди и неграмотни хора се оказаха тези мюсюлмански духовни водачи който се пресмиват на човешкото нещастие...затова не се учудвам че най неграмотните *** приемат основно исляма и някой други за пари както е в момента в България.

7

до странджата

преди 11 години

"А, Станишев краен мюсюлмански духовник ли е?... "донякъде си прав - краен, мюсюлмански и дух- но не -овник

6

Анонимен

преди 11 години

а когато беше трагедията с цунамито, 95% от загиналите и пострадалите бяха мюсюлмани, те за какво бяха наказани?а не можеше ли аллах като е толкова акбар, просто да порази създателя и спонсорите на филма?Колкото по-ограничен е интелектуалния капацитет на обществото, толкова по-примитивни религии го увличат.

5

Анонимен

преди 11 години

Интересно, като гледам какво се случва всяка година по няколко пъти в мюсюлманска държава като Бангладеш, направо не ми се мисли що за грешници са там ... то не са наводнения, циклони, епидемии, баси отмъстителното к. е тоя техен господ

4

Анонимен

преди 11 години

Gospod nai-dobre si znae kogo s kakvo da nakazva, zatvariate si ustite pikliovzi , pomiari nedni !

3

акс

преди 11 години

а според мен отмъщението трябваше да е по брутално,ако санди беше с няколко курса западни щати към източни щати и обратно и така 3-4 пъти.сащ е нищо в сравнение с аллах.

2

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

А, Станишев краен мюсюлмански духовник ли е?...

1

Анонимен

преди 11 години

За първи път да съм на същото мнение на ислямския духовник :)