13

муспи

преди 11 години

Ако българите се инатосват на ваксините, Министерството на здвеопазвнето ще ги прехвърли на Министерството на финансите, а там Дянков си знае работата. Ще вървят в пакета на увеличените пенсии и сметките за тока и водата.

12

Анонимен

преди 11 години

Противогрипната ваксина предпазва и сърцетоХа-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха

11

65389

преди 11 години

А дупето предпазва ли?

10

Zeitgeist

преди 11 години

Вие за Канада ли ще ми говорите, където билките са забранени за продажба по аптеките, защото са .... евтини и лекуват наистина!

9

Анонимен

преди 11 години

Пълен *** са противогрипните ваксини. Преди 3 години ползвах такава ваксина и зимата се разболях от грип. От тогава ваксини не ползвам и не съм боледувал вече 3 години!!!

8

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ АКО

преди 11 години

ВАКСИНИТЕ УБИВАТ!!!! ХОРА НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ !!! ТОВА Е НОЖ С ЕДНО ОСТРИЕ - ТО ЩЕ ВИ СЪСИПЕ ЗДРАВЕТО! ЦЕЛТА НА ВАКСИНИТЕ Е НАМАЛЯВАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, А НЕ Д ЛЕКУВАТ ИЛИ ПРЕДПАЗВАТ !

7

ваксините убиват

преди 11 години

Да беше само с вода ехе.. здраве щеше да е. Тея скапани ваксини разболяват и причиняват автоимунни заболявания, дефицит на вниманието и хиперактивността при децата и куп други проблеми. Това се нарича man made disease, изобретена за печалба. И кво става в крайна сметка. Един път печелят от продажба на ваксина, а след това от болестите причинени от нея. Търсете в гугъл - "лични свидетелства за вредите от ваксините (част 2)"

6

ХЕХ

преди 11 години

прав си 4 че си пробутват ваксините фармацевт. гиганти, лошото е че не е вода това в ампулите ами някакви отрови, от които после да се лекуваме с лекарствата, дето същите фармацевтични фирми ш ни предложат.

5

Анонимен

преди 11 години

Радвам се за коментарите,което показва,че хората вече са по-трудно манипулируеми!

4

Аз

преди 11 години

Пълна заблуда!Големите фармацефтични фирми плащат на продажни джурналя, да пишат че от следващия грип ще се мре.После пускат на пазара ампули, пълни с вода, която я продават за 20лв. като "ваксина".

3

нечовек

преди 11 години

Не ви вярвам и на 1 ред !!! Вярвам,че има залежали ваксини по складовете

2

Анонимен

преди 11 години

тия ваксинки да си ги бият създателите им

1

***

преди 11 години

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ!