95

Анонимен

преди 11 години

Колко бе бюджета за подслушване - 100 милиона нали така? За да подслушват 7800 човека???Малко скъпичко ми се струва, не ви ли се струва?

94

Гошо

преди 11 години

То добре искате ЕК да провери присъдите на групата Цонев, Сантиров, Попов, ама вземате ли впредвид,че Цонев беше министър на МО по време на Тройната колация, т.е. зад него стоят БСП, ДПС, НДСВ, а зад БСП съответно са почти всички топмагистрати; Попов е бивш шеф на кабинета на финансовия министър, а последният е сивият кардинал на всеки кабинет; Сантиров пък е колега съдия на съдещите го от НО на СГС! Да сте чували БГ магистрат да осъди колегата си ?! И да сте чували съдия да съди бивш съдия от НЕГОВИЯ съд- т.е. СГС? Такова нещо го няма и в Танзания и Занзибар, защото винаги се намесват конфликт на интереси и злоупотраба с влияние чрез заемания пост! Ама в БГ, използувайки вратичката, че хора си имунитет се съдят само от СГС и САС, осъдиха , т.е. оправдаха тази тройка! Въпорс на наглост и 1:1 тълкуване на закона. Защото съдиите от НО на СГС ако са хора с достоинство можеха да си дадат отвод и делото да се гледа в друг окръжен съд, както постъпиха със съдия М.Тодорова при заведеното от нея делото за клевета с/у мин. Цветанов.Само че тогава групата Н.Цонев и сие щеше да бъде осъдена!

93

Да не вземе ЕК

преди 11 години

да провери тъмното минало на Тиквата и Кратунката, че тогава ще се види кой кой е

92

Анонимен

преди 11 години

По-страшен от СПИНа,по-опасен от РАКА сега за сегаси остава ПРОСТАКА!

91

Анонимен

преди 11 години

Цвъчко явно не е научил че когато е целият омазан в *** колкото повече шава, толкова повече се размиривса. В случая - вони направо. Така е когато един семпъл индивид преяде с власт, надскочи многократно нивото си на некомпетентност, че и се самозабрави.

90

Анонимен

преди 11 години

Снимката с тоя недоклатеняк - кърти мифки,довари и скали!

89

ФЕРХОЙГЕН

преди 11 години

КВА КОМИСИЯ ОТ ЕВРОПА ИСКАТЕ ,КАТО НЯМАТЕ доказателства за извършено престъпление,там вашата полиция да не спи през РАБОТНО ВРЕМЕ случайно ,а

88

Анонимен

преди 11 години

ЕК да провери апартаментите на бате Цецо.

87

НН

преди 11 години

ЦЦ пак се издъни с твърденията си! Излиза, че е лъгал за Цонев! И тези лъжливи твърдения идват от зам. председателя на ГЕРБ! Можем да предположим по-малките герберчета какви ги вършат по места.

86

акуд

преди 11 години

съдебната система в България е абсолютна ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА И това е факт

85

Анонимен

преди 11 години

Прекрасна снимка, но за съжаление на г-н меверето ! Откога ЕК е правна институция? Що не се обърне към ЕК за теракта в Бургас?Какав глупост-само 8 000 български граждани били послушвани. Аз искам него 24 часа да го слушат ,навсякъде, даже и ако полети в Космоса.Над 3 години не е разбрал,че където се е намесил със съвети и политически поръчки ,само гафове поражда. А, снимката изпратете за семейния му АЛБУМ!

84

Мишо-шамара

преди 11 години

Другарите от Позитано много са го закъсали щом опряха до мен. Викат ми Мишо, рапъре наш плюй ГЕРБ колкото можеш. А аз им викам, че аз само това мога. Пък и казаха ще дадат някой лев.

83

Анонимен

преди 11 години

Не зная дали ЕК трябва да проверява решения и присъди на Съдилищата у нас,но със сигурност тази комисия,която многократно е сизирана за правонарушения и престъпления не само на вътрешното,но и на международното законодателство от лицето,което се води Мр на вътрешните работи,трябва да реагира адекватно.Това,че някое решение или присъда не му харесват,това не значи те не са законосъобразни.Нека първо се ограмоти и тогава да пъчи на тел.екрани за щяло и нещяло.

82

Спонги

преди 11 години

Цецо физкултурата пак се оака май. Бозош си излевал присъдата, продавал амфетамин, но явно не е давал % на когото трябва. Сега калинката си призна пред всички, че Бозов е ***, разбирайте не дава на когото трябва. Няма такава държава - трима милиционери да спят един до друг. За каква почивка дрънка Цецо, та те не правят нищо.

81

безпартиен

преди 11 години

И как така едни 20 000 евро се разнасят насам натам и никой не знае на кой са тези пари.Другари форумци това , което пишете е наивно и глупаво. Естествено, че съдията ги е взел и готово - Цонев с розовите BMV e невинен.

80

Анонимен

преди 11 години

Beria ima po hubava snimka ot taziCvuk Cuc Cvak i strak s fotokamerata

79

честност

преди 11 години

Правилно Цецко ЕК да разследва всички случаи включително и това което ти каза пред целия български народ и пред народното събрание за медиците ,за апартаментите и др. Ние също искаме истината да излезе на яве.

78

Анонимен

преди 11 години

След като съдът обяви, че Цветанов не е казал това, което каза пред ЦЕЛИЯ народ (за съдийката, която покровителствала организираната престъпност - въпреки осъдителните присъди, които ТЯ е произнесла), то нито на самия Цветанов, нито на 98 - "юрист" им остава правото да говорят, че съдебната власт не е зависима от правителството. Щом Цветанов е оправдан за клевета на основание, че всички телевизионни зрители явно са халюцинирали, то явно съдът е зависим ЛИЧНО от Цветанов. И точно той недоволства.

77

юрист

преди 11 години

Последната комунистическа крепост-съда постепенно пада. Цветанов единствен имаше доблеста да каже, че царя е гол. Това трябва да му се признае. Е другарите от БСП-ДПС-ДС са недоволни , защото половината от техните хора са следствени или подсъдими. Другите недоволни са престъпниците, които спонсорираха БКП-БСП.

76

Анонимен

преди 11 години

Снимката е уникална! :) Браво, днес.бг! Много яка снимка на Цв. Цв.