52

Михаил

преди 11 години

А бе хора чудя се на коментарите ви ! Единият обвинява Боко все едно че при Тройната ламя нямаше наводнения , други ги е яд че наливали пари в Бургас все едно че народа от Бургас ги е поканил да наливат пари трети живеел на 7-я етаж и не го интересували другите по надоло ................. нямам думи Българи..... Някога сме казали Съединението прави силата а сега всеки май мисли за себе си ...

51

ЧЕРВЕН

преди 11 години

До НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ...- ДОБРЕ , СИНЬОГЪЗ БАЩИЦЕ, ВСЕ ПАК НЕ СМЕ КРАДЦИ,РАЗБОЙНИЦИ И ЛИКВИДАТОРИ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ,КАКВИТО СТЕ ВИЕ ! ТОВА ,КОЕТО СТОРИХТЕ НА БЪЛГАРИТЕ СЛЕД 1989 Г. , ПРИ СИНИТЕ ВИ УПРАВЛЕНИЯ , НЯМА ДА СЕ ЗАБРАВИ ОТ ЧЕСТНИТЕ ХОРА ,КОИТО БЯХА ТАКА ДОБРИ ДА ВИ СРИТАТ В *** И ДА ВИ ИЗПРАТЯТ НА СМЕТИЩЕТО !

50

Анонимен

преди 11 години

тва не е дъжд-тва са сълзите на гейберите,хахахаха-лошото е,че хората страдат-защо няма отводнителни съоръжения и укрепване на възможни свлачища?малко ли беше залинавето зимъска,а мин година,е кой му дреме-важното са дрънканиците и лентичките....и да се открие некоя джамийка от ...

49

Анонимен

преди 11 години

Тъпата бургадидаска батка все още вярва ,че парите които Боко налива в смешното им градчe са от ЕС ? Ах как ще страдате селяци бургадидаски .Изборите идват .

48

Анонимен

преди 11 години

Когато се обяви КОД ЧЕРВЕНО, не за да си сипеш вино, а да се подготвиш за възможна опасност,

47

Анонимен

преди 11 години

Карайте по магистралите, играйте в спортните зали и не се бойте от дъжда. Станишев пак е замесен. Много полива с маркуча. :) :) :) Какво ли ще е като завали сняг.

46

ГОСПОД

преди 11 години

Ама се смяхте миналата есен на Варна и наводнените улици , мама ви герберасти ! На ви сега тоя дъжд в градчетата на ГЕЙБ бургадидас и шопия ! КАЗАХ !

45

фидел кастро

преди 11 години

що ще чините зимъска ,когато сняг забръска ,малиййййййй

44

Анонимен

преди 11 години

Що за народ сме- този не го интересуват хората, които живеят на по-ниски етажи, другият мрази Бургас, защото там се наливали много пари. Никога няма да постигнем нищо добро с такъв манталитет.

43

Анонимен

преди 11 години

"Ич не ми е през оная работа за "глезениците" на властта в Бургас.Ако ще и морето да излезе и да ги залее - все ми е тая.Докато останалите общини изнемогват, там мутро-милиционерската власт наля около 1.45 млрд лв. "*** you neggar!!!Години наред лапаха София, Варна и кои ли още не областни градове - време е да видите лошото хубаво ли е. Тя цяла България изнемогва.

42

smolqn

преди 11 години

smolqnska oblas vsi4ko e normalno nqma 4erven zelen kod

41

Анонимен

преди 11 години

МАЛЕ МАЛЕ КОЛКО СМО СЕ ОС.АЛЕ. ОТ ГЛАВАТА ДО ПЕТИТЕ. КЪДЕЕ БАЩИЦАТА ДА КАЖЕ КАКВО СТАВА У ТИКВОЛАНДИЯ. НЕМА ЛИ ДА ОТРЕЖЕ НЕКОЯ ЛЕНТИЧКА ПО СЛУЧАЙ НАВОДНЕНИЯТА И СВЛАЧИЩАТА? ЦЕЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА ТИКВОЛАНДИЯ Е ОСТАВЕНА НА САМОТЕК. ВСЕКИ ДА СЕ ОПРАВЯ КАК МОЖЕ. САМО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ ЧЕ ТИЯ У ПАРЛАМАТА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ТОКАЖЙИТЕ ВОДНЯНЦИТЕ ПАРНАЖЙИТЕ И ЦЕЛАТА ДРУГА ЛЕЖАШКА *** ЩЕ ГИ ИЗМОРИТЕ ОТ ГЛАД. ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА СИ ПЛАТИТЕ. ЕЙ.

40

АЗ

преди 11 години

А видяхте ли какво става в САЩ? Вижте как се готвят американците за поредния опустошителен ураган и какво правим ние, след като синоптиците от две седмици прогнозират засилени валежи - седим и ревем!Дори не се почистиха каналите и отводнителните системи на населените места от есенния листопад. Общините не си мръднаха пръста, да не говорим за самите хора.Ха, сега ревете на воля матрял заспал и мързелив !

39

МИТТ РОМНИ

преди 11 години

Обама е виновен !!!

38

a dano

преди 11 години

а Дано пак ГЕРБ спече ли изборите и един за винаги да се унищожи тоя скапан народ!!!

37

бат Бойко Борисов

преди 11 години

Станишев и тройната коалиция са виновни!

36

супер анонимен

преди 11 години

Ех Бургас, ех морето и неговите трудови хора (за последното не съм много сигурен, ама както и да е).Толкова пари наля ГЕРБ в Бургас ама то стана като южната дъга в София.

35

Анонимен

преди 11 години

Защото инфраструктурата ни е ПЕРФЕКТНА. Шахтите там където ги има са ИДЕАЛНО ПОЧИСТЕНИ... и прочие

34

До 41

преди 11 години

Кажи къде има метеорологична станция на СДС. Само на нея ще вярвам!

33

Анонимен

преди 11 години

Имаше един виц преди години:"Всички се опласват от времето, но никой не взема мерки по въпроса".