34

ори

преди 11 години

бай "Тъпчо",дай Боже дълго да те има и със шедьоврите си да караш хората да се усмихват,замислят и станат малко по-добри...Добър човек си!

33

Месия

преди 11 години

Не мисли, че ти издърпвам Света... Просто трябва да те има... Да знам кой си! Работи, спи, живей!

32

mhg

преди 11 години

МЛЕЧНИЯ ПЪТ НИЩО НЕ Е ПОГЪЛНАЛ,А ЧЕРНАТА ДУПКА КОЯТО СЕ НАМИРА В СРЕДАТА НА НАШАТА ГАЛАКТИКА ПОГЛЪЩА ВСИЧКО ,ГЛУПОСТИ НЕ ПИШЕТЕ КОГАТО СИ НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА

31

Анонимен

преди 11 години

Тъкмо се зарадвах, че на астрономическа новина има повечко коментари и с нетърпение я прочетох, за да достигна до тях..и какво да видя ? Само глупости, много сте деградили

30

Анонимен

преди 11 години

номер 27- *** е тук

29

666

преди 11 години

За разлика от нас древните ни праотци са натрупали познание за звездното небе, за което ние техните съвременици можем само да мечнаем.Освен приемането , че Млечния път е галактика, съществува и допускане че Той е мъглявина в центъра на която има звезден обект с огромна маса.Интересно е да се знае, че Северния звезден кръст (съзвездието Лебед) е символ на християнската религия. В центъра на кръста се намира мъглявината Полумесец (символ на исляма)"ВАШИЯ БОГ Е И НАШИЯ" - казва пророка МОХАМЕД.

28

Анонимен

преди 11 години

само това ли е, извънземни?

27

бай Тъпчо

преди 11 години

Ми то и яз понекога вечер си седа на дворат и зяпам звездите и си викам-има ли там некой айляк кат мен,та и той да са звери в тех и зех,че махнах с ръка-ей тъй,да му кажа здрасти и нещеш ли некъде там светна нещо и премига секаш ми отвърна и взе та ми стана мъчно беВикам си-що народ сме на Земята,па кво ли ша е на тез звезди дет в тех са побират илядо кат нашто СлънцеПа са и толкоз много,че не можеш ги преброй,па са и толкоз далеч,че ако днес загаснат още илядо годин ша са видат,че светат на небето и толкоз са размислих,че ми са приспа беТръгнах си легам и му махнах пак на оня ама тоя път не светна,сигурно и той сай кротналМи то и те са сменили времето и сабайлен ша са опули рано,рано кат мен

26

Гошо Тъпото

преди 11 години

Аз,като най...голям астроном в Кривунделово,смятам,че Млечният път ще...погълне и нас;по- добре...той,отколкото някое...студено джудже,черна...дупка или СДС,БСП,ДПС,ДКМС,ОСО,НУГ,БАН,БФС,БОК,МОК и вся остальная...***.

25

Анонимен

преди 11 години

Тая галактика си прави каквото си поиска.ПРЕМИЕРЪТ веднага да и се скара, на него още хрантутници за който да се грижи не му трябват.И тия новите ,обекти за откриване имат ли, че ножиците го сърбят.ГЕРБ завинаги .ВСЕЛЕНАТА Е НАША опссс ВАША, ВЕЛИКИ СТРОИТЕЛЮ

24

Анонимен

преди 11 години

Ние не можем да стигнем до Марс дето е на един к.р място..тръгнали сме да говорим за Галактиката ни и за Вселената ни и да ги изучаваме. Муахахахаааа, това е все едно да говориш колко много познаваш планетата си, като не си излизал от собствения си дом даже.

23

Анонимен

преди 11 години

Кво интересно нещо е значи... Една черна дупка у центъра врътка целата галактика...

22

Матадор

преди 11 години

А снощи Пена как гълташе млечния път .... малииии!

21

Кух до WILDEST 19

преди 11 години

Ок. Напускам гениалната ви тема , г-н професоре.

20

Анонимен

преди 11 години

Баси простотията- да използваш една класика на Спайс Гърлс за фон на олигофренския си некадърен скапан глас български...това е олигофрения. Тия българки да се занимават с нещо друго- не и с пеене. Срам и позот. Баси фалшивото пеене, майна. Аз не казвам че трябва да са професионалистки и да пеят добре, поне малко да имат усет към тоналностите тези пикли от Сливен.

19

до 17

преди 11 години

"коментарите ви саЗалатно зърно зрее - *** народ живее !!!"Ами ние поне си правим кефа с прости коментари. Да не мислиш, че някой изобщо го интересува тази статия? Ти какво си се впрегнал?ПП: За "залатното зрънце" Хората са казали Мълчанието е злато. Ти като си толкова алчен и събираш злато защо не си мълчиш?

18

WlLDEST

преди 11 години

До Кух Вакуум: Лоши мисли мотат се из празна'ти кратуна - бегай , бягай рязко

17

Анонимен

преди 11 години

Муахахах Бони и Клайд в Пловдив си имаме. Велико!Герб станаха за смях!

16

коментарите ви са...

преди 11 години

Залатно зърно зрее - *** народ живее !!!

15

Кух до 14

преди 11 години

Не бъди разочарован.Доколкото знам кавалите са кухи. Но ти ако наблягаш на кожените може и да намериш пълнеж.