104

Че Гевара

преди 11 години

Какви 2 трлн в злато бе , човек! Златния резерв на САЩ възлиза на около 8700 тона, с паричен еквивалент около 370 млрд долара...Това е официалната статистика, а неофициални източници, вкл. и служители от ФЕД, твърдят, че форт Нокс е празен... Там се въргалят само т.н. дългови разписки на американското правителство...

103

Мамантос

преди 11 години

*** американски, сатанисти гнисни!

102

к. станев - ст.з.

преди 11 години

Станислав Кауфман - руски маркетолог дали е чистокръвен руснак ние нямамемнищо против руската водка и много понасяме рускините

101

ДО 107

преди 11 години

По-кротко, бе духльо, затуй ви викат червени бабички, веднага го обръщате на политика.

100

до 112

преди 11 години

нещо съвсем си се побъркал, може ли да сравняваш времената днес, с времето на Петър I. Все едно да ти викам, малък пикльо, защото като малък си се напикавал. Не че ще сбъркам, като ти чета детските размисли и страсти.

99

До113

преди 11 години

Става въпрос за физическо злато, многознайко , в Щата Кентъки е златния резерв

98

имигрант

преди 11 години

Ааааа, грешка! Объркал съм се! Има нещо руско, което се пласира на американския пазар: Автомат Калашников. На който прототипа е немския Щурмгевер ;-)Купуват го основно американските бандити и обикновени граждани които обичат да си пуцат по стрелбищата за спорт!

97

7

преди 11 години

Да разсеем една заблуда :))). Малко по-надолу споменават, че FED имала злато, грешка :))) има само златни сертификати, но не и физическо злато. Абсолютно никакво злато няма FED. Всеки сертификат е със стойност от 42,22$ на обща сума от 11,1 млрд. $ Ако не вярвате потърсете разговора на Ron Paul с представител на FED на име Scott Alvarez. Толкова ви стига за подсказка ;)

96

имигрант

преди 11 години

"Впрочем една от най-популярните водки в САЩ "Столичная", от дълги години вече се произвежда в Латвия и всъщност няма нищо общо с Русия, отбелязва изданието."Всъщност, има ли нещо което да е произведено в Русия и да се продава в САЩ?Явно всякакви опити за бойкот на руски стоки е обречен на провал защото нищо руско няма на пазара в САЩ.Аз лично от години си купувам финландската водка Финландия, без да бойкотирам нищо.

95

Анонимен

преди 11 години

Е така ще гледат от влака по пътя за Сибир.

94

Анонимен

преди 11 години

Тия луди ли са, американците ги боли фара за некакви пусита, никога няма да се лишат от качествена пиячка заради такова нещо.

93

Анонимен

преди 11 години

Водката никакви бойкоти не могат да я спрат.Учителката по биология прави опит пред децата. Пуска червейче в чаша вода, то мърда весело. После го пуска в чаша "Столичная" и червейчето умира.-Е, какъв извод ще направим?-пита другарката.-Пийте водка за да нямате ***-бързо реагира Иванчо.

92

Анонимен

преди 11 години

Еееей че сте жалки, мазни еврейски червейчета.Мислите ли че някой се връзва на подмолните ви интрижки? Бойкотирахте и руския газ и накарахте нашата тиква да прекрати договора с Русия за АЕЦ, за Северен поток се уредиха румънците, а тиквата чака "набуко", що за идиотщина? Щели сме да бъдем независими. Вярвате ли си, че някой ви вярва? Долни сатанисти,подмолни интриганти-изправете се сами срещу Русия бе, нали сте велики?

91

Анонимен

преди 11 години

Студената война май още е в сила.Раша още е трън в очите и болка в ***.Нали я фалирахте през 89-та бе,що още ви е шубе от нея?Ааааа,и вий фалирахте,забрайх.

90

Анонимен

преди 11 години

да бойкотират и афганския хероин, ама не!

89

Анонимен

преди 11 години

а някой прави ли разлика коя водка е руска и коя не :) по примера със Столичная, сега е редно Латвия да внесе някаква официална нота, също така се сещам и за една американска водка ... журналистически бръщолевания

88

Менкиса

преди 11 години

Ами то трябва и цял свят да направи бойкот на хамериканските стоки, защото убиха без съд и присъда Осамата, Садам и Моамар Кадафи, обвинявайки ги в някакви измислени от тях престъпления и им източват петролеца безплатно. Пак двоен аршин май. Как ли биха реагирали янките, ако 3 курвета влязат в тяхна църква и започнат да си показват мурафетлъците (крещене и куфеене) и да псуват Обамата?!?

87

kireza

преди 11 години

Щатите имат външен дълг в размер на 13 трилиона долара,а обезпечението в злато е само за 2 трилиона долара общо,които са във вътрешният паричен оборот,даже и тази цифра е съмнителна!!!

86

фалит по американски

преди 11 години

Не дай си боже светът да обяви бойкот на Америка, тогава майна им жална на американците. Ще фалират да една година.

85

ЕС

преди 11 години

Американците пак се изложиха пред чужденците.