52

Анонимен

преди 11 години

до 58. същество родено от майка еврейка. Явно ти е трудно да наречеш евреина човек:)) напълно те разбирам:))

51

Анонимен

преди 11 години

Амбициозна провинциалистка.

50

4efo

преди 11 години

до Марк: не знам за българския "лузър", но определено ме е срам от българи, които се представят с чужди имена.Не е нужно да правим поклони на всеки олиг*френ само, защото е чужденец.Пак казвам плакета, идеята и реализацията са на нивото на български ученик от 7 клас.

49

до 48

преди 11 години

"Абе кво сте се запенили не мога да разбера? Като мразите евреите спрете да им давате децата си и това е. Ако евреите се женят само за евреи, за три поколения ще изчезнат от планетата. "----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------на тая на снимката майка и явно не е еврейка а може и баща и. макар че за евреин се смята същество родено от майка еврейка.

48

Анонимен

преди 11 години

защото съм от анонимните

47

Шеърхолдер

преди 11 години

Предлагам на г-н Рот да участвувам в инвестицията.Той в образованието, а аз за нейното добро здраве и настроение докато учи...да я обслужвам на задна.Условието е да не си маха очилцата с розвите рамки да като караме на задна,а като добавка...задължително и френска след това,но само с това червило на устните.

46

123

преди 11 години

Браво на момичето! :) Дано и потръгне!

45

Анонимен

преди 11 години

Марк стария евреин пак ще ни промива мозъците за уникалната еврейска нация, най-умните, най-талантливите и всичко най-най:)))))))))))

44

Анонимен

преди 11 години

Абе кво сте се запенили не мога да разбера? Като мразите евреите спрете да им давате децата си и това е. Ако евреите се женят само за евреи, за три поколения ще изчезнат от планетата.

43

Анонимен

преди 11 години

1. Няма такава тъпотия! 2. На тази не бих и дал и 2 долара!!!!

42

Анонимен

преди 11 години

До Берлин, има разлика между това реално да правиш секс и само да направиш една малко по сексуална снимка с теб.

41

Анонимен

преди 11 години

37, заигравката със секса е част от играта. В близо 50% от рекламите по телевизията също има заигравка със секса, така че това си е вече изпробван класически метод за реклама, който много добре рабои!

40

Берлин

преди 11 години

80 000 са нищо! Непорочна бразилка си продаде най-скъпото за $780 000.

39

4efo

преди 11 години

Абсолютно олигофренски плакат, който говори че авторката и понятие си няма от печеливш маркетинг!Самата снимка на жената с розовите очилца, тениска, червилце нямат нищо общо с образа на една печеливша 25 годишна дама, която следва магистратура в един от най-престижните университети.Надписите отстрани са на ниво седмокласник пише: "Какъв искам да стана след 10 години".

38

Анонимен

преди 11 години

Когато чуем подобна история за българска студентка и български милионер ще се оправим като държава!

37

Анонимен

преди 11 години

Нека се погледнем себе си първо и тогава да плюем другите. Евреите са народ, който е учен да помагат на своите. А ние сме народ, който ще се изяде от злоба, завист, егоизъм, комплексарщина, некадърност и корумпираност. Винаги е по-добре да запалиш свещ, вместо да проклинаш тъмнинатаМного вярно казано... На Запад, ако някой има талант, обикновено му помагат. Тук обикновено му обясняват колко е ***.

36

ПРОДАРЕНО!

преди 11 години

Добре би подхождало заглавие ''КАК ПРОДАДОХ СЕБЕ СИ ЗА 80.000 ДОЛАРА". Но поне си знае цената. Не е зле, милиарди хора си продават живота за жълти стотинки. Да е жива и здрава. Аз не бих се продала по този начин - на постерта под номер 4 пише: докато уча ще работя на добролни начала във вашата компания когато поискате; след като завържа ще работя за вас на всяка позиция, която пожелаете, във всяка точка на света. Това ми звучи малко като ангария и робство..за едни 80.000 долара.

35

man

преди 11 години

с тия розови очилца и кичури ми прилича на плакат за порно фестивал

34

Арт директор

преди 11 години

Като арт директор позирала върху скала с пилешко бутче?! Това сигурно е някаква шега.

33

да, бе!

преди 11 години

Не знам какви й са талантите, обаче на "рекламата" си изглежда, че ще си изкарва парите със ***. Снимката в предизвикателна и палава - не е образ на специалист.