72

Анонимен

преди 11 години

Аз не бих се продала по този начин------------------ Интересно по кой начин ти би се продала? Може би ще заявиш, че за нищо на света няма да работиш на неудобни позиции и няма да ходиш на неудобни командировки? А докато учиш за нищо на света няма да работиш ангария за келявите 80 000 долара? Успех пожелавам на такова начинание!:)))

71

Анонимен

преди 11 години

Колко са прости масата коментиращи тук-какъвто сайта, такава и аудиторията. Вместо да кажете: "Евала", вие "еврейка". Огледайте се добре и вижте младите хора около себе си-записват висше по настояване на родителите си, някои дори не изкласяват, а други завършват дори по-глупави и по-мързеливи, отколкото преди университета. След това лягат на гърба на мама и тате или на някой заможен чичко и са с претенции, че за 400 лв. няма да работят. Момичето знае как да поиска и да осъществи целите си!

70

ПАЗАРНА ИКОНОМИКА

преди 11 години

Добре би подхождало заглавие ''КАК ПРОДАДОХ СЕБЕ СИ ЗА 80.000 ДОЛАРА". Но поне си знае цената. Не е зле, милиарди хора си продават живота за жълти стотинки. Да е жива и здрава. Аз не бих се продала по този начин - на постерта под номер 4 пише: докато уча ще работя на добролни начала във вашата компания когато поискате; след като завърша ще работя за вас на всяка позиция, която пожелаете, във всяка точка на света. Това ми звучи малко като ангария и робство..за едни 80.000 долара. Пазарна ик-ка!

69

men

преди 11 години

Така се прави.Който има желание, намирам и начин.Още един пример как да постигаме мечтите си, а не да търсим оправдания..:)

68

ади

преди 11 години

не позирала като модел на подиум, а върху скала на плажа с пилешко бутче в ръкаПодобна идея за реклама ми се струва много глупава, па не знам. Да не би тя да измисля и рекламите на Хенди - айн гушиии гушиии махен.

67

666! СУПЕР...

преди 11 години

а върху скала на плажа с пилешко бутче в ръка." ....ЕВРЕИКАТА Е МНОО УУУМНА БЕ...НЕМА ДА Е С МОТИКА...на плажа с пилешко бутче в ръка.....ДЕЕЕЕ...@@@...!...МЪЪЪЪРЗЕЛЛ ДИГИТАЛЕН...!

66

Анонимен

преди 11 години

А за който не разбира английски и не знае какво пише отляво на снимката:"Why me?Upon graduation:I'll work in yourpanyin any position you chooseanywhere around the globe"Преведено значи:"Защо мен (Защо да изберете мен)?Защото след завършване:Аз ще работя във/за вашата компанияНА КАКВАТО ПОЗИЦИЯ ИЗБЕРЕТЕНавсякъде по света"Ами мисля, че донякъде това обяснява всичко.

65

до 80

преди 11 години

Защото журналистите в този сайт заедно със всички останали сайтове от медийната група *** е собственост на американската корпорация "Sisco growth fund". Собствениците са евреи! Затова не се очудвай, че новините, които четеш тук са пълен фалш, манипулация, изкривяване на реалноста. Пътят към ада е послан с добри намерения! Целта е да се промиват мозъците на българите в съответствие с еврейските интереси. Така че, ако искаш да прочетеш нещо нормално, този сайт е най-неподходящото място за това.

64

Анонимен

преди 11 години

не мога да разбера защо тоя сайт постоянно пише за евреите в този дух? все ги хвалят, одобряват, прославят и т.н. просто лудост.

63

Анонимен

преди 11 години

Марк стана анонимен...*** ги разбери тея евреи..

62

Анонимен

преди 11 години

най-хубавите евреи са евреите в упаковка от фа или палмолив:)))))))))))))))))

61

Анонимен

преди 11 години

Марк гомното прясно, хванаха го пак на тясно.Еврейнът ***, на ХИТЛЕР ЩЕ МУ ИДЕ ГОСТ. хехехехеех

60

Анонимен

преди 11 години

На момичето му е в кръвта да знае как да измъква кинти - етнически особености!

59

Анонимен

преди 11 години

Ей, много злоба, бе! Еврейка била, не знам си кво си, ксенофобски изказвания и завистливи коментари от безпомощни балкански субекти. Ами вие като сте толкова расови, талантливи и можещо, къде сте, бе? Момичето е намерило начин, доказало е, че може. А вие? Какво можете, освен да се биете в гърдите и да псувате по форумите? Кого убедихте, че сте способни, освен самите себе си?

58

Анонимен

преди 11 години

Марк почна сам да говори със себе си))))))))))) аз съм българче и Марк това е един и същ евреин с раздвоена личност))) очакваме включване от другите му личности)))

57

реалист

преди 11 години

Този Рот трябва да е пълно ку-ку за да се хване на толкова вулгарна снимка. Не знам кой истински бизнесмен би пуснал специалистка с такъв вид във фирмата си!

56

до 66

преди 11 години

Много холивудски филми гледаш. Добре са ти промили мозъка.

55

аз съм българче

преди 11 години

Чета коментарите и си мисля колко сме малки, дребни и зли. Каквото и хубаво да се е случило, ще го опошлим. Колкото и глупав или грозен да е плакета на момичето, то е имало смелостта да мечтае и да преследва мечтите си и... се е получило. Браво! И няма никакво значение дали е еврейка, *** или китайка. Това, което е направила е хубаво и трябва да ни научи да не се отказваме от мечтите си, а не да съскаме и да злобеем, и да се обезличаваме като човеци

54

ГАД

преди 11 години

Когато обучението ни беше безплатно, бяхме едни от най-умните в света! На ти са 80 000 долара..

53

Pilat

преди 11 години

Съдейки по някои "дребни" знаци и по името на г-н Рот и името на служителя, който е трябвало да се свърже с въпросната студентка г-н Попиларц ... работата е кристално ясна. Чудно ми е само тия дето пишат "браво на момичето" не се ли замислят какво ли би станало ако палестински студент/ка направи същото да ли ще получи финансиране?!?! Това ми напомня за това какво представлява ционизма - един евреин взима пари от друг евреин за да ги даде на трети евреин и той да изпрати четвърти евреин в Израел.