16

red stop

преди 11 години

до 15 Казах го просто като пример.Пък и ние като сме в Еропата къде сме?Последна дупка на кавала нали?

15

до 8 ПО-ДОБРЕ

преди 11 години

Да, и аз мисля , че без Шенген е по-добре, защото има контрол на арабухи и и разните му други терористи, и без това български документи се търгуват нса поразия, така че е ПО-ДОБРЕ.

14

Анонимен

преди 11 години

До 14. продължавай с четенето, че си вдлъбнат. Помоща за Гърция е зариди членството и в Еврозоната и еврото. Това няма нищо общо с Шенген.

13

Анонимен

преди 11 години

Ами да , Плевнелиев не споменава , че Германия се е развила- та пращи вече - ТРЕТА е в света.Какво ни лъже че икономиките се свиват , това свиване ли е?Защо ни е това ЕС , без промишленост ?И една ЕНЕРГЕТИКА дето имаме , ще си я спрем. Заради други интереси , разложихме се - благодарение на управниците ни !

12

до Гошо и Малчо

преди 11 години

Не е нормално,ЕДИН човек да пише с различни имена,и да си отговаря сам- в ПУБЛИЧНОТО пространство!

11

хахахаха

преди 11 години

ШЕНГЕН не означава свободно пътуване А МНОГО ПОВЕЧЕ,ама ако ви кажат ТОЧНО КАКВО Е,ще ревета кат магарета че не сме там...САМО ЕДИН ПРИМЕР-паричните помощи за Гърция....Спирам дотук...ТОВА Е ВИДИМОТО.Ама това НЕ Е ЗА ГЕЙБЕРСКИ ТИКВИ!!!Инфо-МНОГО,но трябва да се мисли,а не да се четат ПАРТИЙНИТЕ повели.НА ГРОБ.

10

red stop

преди 11 години

Турция ще влезе,преди нас бре!Каква е тази държа и тази политика и некадърни политици просто не знам.

9

Анонимен

преди 11 години

Франция и Швеция също са против България след скандалите с бездомните ***.

8

Гошо

преди 11 години

Бихте ли ми казали за какво се натискаме за Шенген? Заради желанието на Бойко Б. и сие, на леля Надка М. , Ванчо Костов и т.н. да спечелим престиж? Изрично еврокомисарят по финансовите въпорси предупруди, че страните от този елит са длъжни да внасят 2 пъти по-високи вноски, за да реагират чрез Европейската банка на евентуален срив на икономиката на страниот ЕС. А сривът е вече не очевиден, а очеваден: Освен изпадналите в икономически колапс Гърция, Исландия, Португалия, сериозно се разлюляхая Испания, Италия, та дори Германия , Франция и Англия стягат сериозно коланите. ВБр категорично заяви, че не желае да помага на изпадналите в криза страни и не приема еврото като офиицална валута на ЕС. Канцлер Меркел вече се замисля дали да не основе със скандинавските страни формция на икономически стабилните страни от ЕС, а останалите да се оправят както си искат. Така че защо ни е да влизаме в Шенген? Заради репутация и по-високи вноски? Заради помощ от тези страни? Сори, ама помощ оттам няма да има: ако си стабилна страна добре дошла, ако си нестабилна, с всички признаци на мафия и корупция стой си в ъгъла! Това ли искат политиците от десните партии: да стоим в ъгъла и да сме винаги първите наказани дори за няма защо? Благодарим, ама няма вече за какво да се борим. Да се ориентираме към Китай?

7

ПО-ДОБРЕ

преди 11 години

Какво толкова плачете за тоя Шенген - с него и без него кой ви спира да пътувате.това, че на границата ще ви накарат да си покажете документ за самоличност голема работа - ад всеки ден се бъркам в дгаба да си вадя картата да пътуване по десет пъти .. Егати ДАНДАНИЯТА ЗА НИЩО РАБОТА.. и така е по добре, щото иначе от Гърция ще има страшен наплив на араби ... гъпчолята са торумпирани и си пускат и от там та у нас..

6

Бедни , най- бедни ?

преди 11 години

Те не само няма да вземат решение за Шенген , но и визов режим ще ни сложат.Ами с тия ЗАПЛАТИ , и най бедни не ни вписват и в ЕС . Каква ни е ползата ? Германия е 3 та в света по развитие ?- това да нестава само със селско стопанство и туризъм.?Ама ни го забиха отвсякаде ?? Без промишленост , за къде сме --няма работа и за децата ни .До кога ще ги слушаме какво да произвеждаме ? Искат да нямат конкуренция . А ние ставаме все по бедни !

5

Тончо

преди 11 години

Потрябвал ни Шенген !И така си караме без него !!!

4

до 4

преди 11 години

Че *** кога са ги спирали некви граници ? :)

3

ГК

преди 11 години

Ще ни отлагат докато е възможно, а после ще измислят други пречки да не може да работим свободно, пък и да преминаваме границите свободно. Всички много затегнаха контрола, никой не ни ще ***.

2

ценко

преди 11 години

Аз не мога да разбера, как без шенген има 10 мил. турци в германия, а ние дето се броим на пръсти трябва да чакаме ?

1

гъза

преди 11 години

ААХАХАх шенген на куково лето !