40

Некой пич

преди 11 години

Защо го е казала ? Защото Германия никога няма да се сблъска с тях и няма да допусне това да се случи. Просто е една оправена държава която няма този ''огромен" проблем като нашия за това са на тази позиция. Не гледайте какво тя е казала ,а трябва да гледаме ние как да се справим с тази ситуация !

39

Mailo

преди 11 години

Maлее...чета коментарите и си мисля. Боже, колко *** хора има на тоя свят боже...

38

Анонимен

преди 11 години

Халал да са му на евреина 2.8 милиона евро. *** са един много удобен етнос за усвояване на държавни пари. Затова ги защитават толкова и все ги изкарват репресирани и дискриминирани, за да може да съществуват такива държавни програми с които да се точат пари от данъкоплатците.

37

до30

преди 11 години

30,по-голяма глупост за Хитлер не можа ли да си изфантазираш?Ха ха ха!А както всичко си сложил в един кюп,то е защото не познаваш нито една от идеологиите и анархист ти звучи някак си без много да има да се мисли,нали?

36

Анонимен

преди 11 години

Тая крава много почва да дразни, накрая да не и се случи случка...

35

anonimen

преди 11 години

Да ги взимат всичките и да си ги пазят,тези лицемери.

34

алоооооооо

преди 11 години

БАТ БОЙКО,моля те бе,подари на меркелката наште *** да се грижи за тях,тука те,милите едвам се справят,налага им се да крадат и да работят ,а там ще си лежат по гръб спокойно,айде бе,мъчно ми е за тях

33

?!?!

преди 11 години

Меркел е германка, тоест, от нея се очаква стриктно да изреди фактите. Тогава защо подминава един важен и доказващ много неща факт? Защо не уточни с какви суми са били обезщетени близките на ***, унищожени в онези лагери и, НАЙ-ВАЖНОТО - как са били употребени (тоест, профукани за кеф и на бърза ръка) тези пари? Преди години, когато Германия беше разделена на две, посетих западната част. Там се разказваха легенди на тази тема!

32

х

преди 11 години

да дойде в бг да обявява за национални герои българите които се намират в затворите по света за наркотрафик и обири на банкомати.

31

Анонимен

преди 11 години

Срам! СРАМ!

30

Анонимен

преди 11 години

Меркел се е побъркала , да дойде да поживее малко тук и ще започне да мисли за изграждането на нови лагери. Да ги приемат всички *** в немско и да се грижат за тях но май не им стиска и заради тях ни отказват шенген. И това ако не е лицемерие здраве му кажи ..

29

анонимен

преди 11 години

България в знак на Признателност към Г-жа Меркел,да И подари всички Български ***,и Тя да ги опази за следващите Немски поколения

28

Анонимен

преди 11 години

До дърт милиционер.Ами точно Тодор Живков научи *** да не работи и да живее от помощи и майчински. При него започнаха да им радзават безплатни жилища, и след като *** съсипваше блокове и квартали, местеха *** в нов квартал и нови жилища, даваха им майчински и помощи за всяко родено дете, а после отглеждахме *** в домове. Точно Т. Живков е виновен за неработещата *** *** в България. А в Румъния повечето *** работи, защото Чаушеско не ги глезеше и не ги развъждаше.

27

НОВА НОВИНА

преди 11 години

МЕРКЕЛ щяла да направи за българите един голям паметник във вид на БАНКОМАТ !!!

26

Анонимен

преди 11 години

Егати вица.

25

АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ"*** ЦИОНИСТКИ " - ТОВА ПОДПИСА ЛИ ТИ Е-ПРИЛЯГА ТИ.СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ ТИ РАЗВАЛЯМ ИМИДЖА НА ИДОЛА,НО И ФАШИЗЪМА И КОМУНИЗМА И ЦИОНИЗМА И ТЪПАТА"ДЕМОКРАЦИЯ"СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ЕВРЕЙЧЕТАТА КАТО ТВОЯТ ИДОЛ!НЕ СЪМ НИТО ЕДНО ОТ ТЯХ - АНАРХИСТ СЪМ ПО УБЕЖДЕНИЯ И НЕНАВИЖДАМ ЕВРЕЙЧЕТАТА ОСОБЕННО МАСКИРАНИТЕ КАТО АДОЛФ КОЙТО ГИ Е НЕНАВИЖДАЛ ИМЕННО ЗАЩОТО Е ЗНАЕЛ,ЧЕ ПРОИЗХОЖДА ОТ НИЗШАТА ИМ РАСА !!!ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ ЕБИЛ И ХОМО - КАТО ТИПИЧЕН ЮДЕЙ !!!

24

до16

преди 11 години

16 научи първо какво е ционизъм преди да се пишеш"антиционист",а относно коментара ти...ха ха ха,после научи какво е евреин-лице изповядващо кабалоталмудизъм,както и ционистите се пишат евреи или родени от майка изповядваща тази религия.Относно лицата,които си посочил...ха ха ха,ама шегаджия си бе момче!

23

дърт милиционер

преди 11 години

Меркел да дойде да си вземе и нашите ***....но после като Франсетата - ще ни ги връща отчаяна от *** им....Тези немци са толкова напред в цивилизацията , че не могат да си представят какво значи полуцивилизован неграмотен въшлив ром.....Да дойде в Ямбол да види *** блок - без балконите , и тогава друга песен ще запее. Ех....къде си др. Т.Живков ...живи да ни оплачеш..........................

22

Анонимен

преди 11 години

Всяка система издига паметници на своите идоли! ЕС строи паметници на роми, хомосексуални, щастливи кокошки и кучета!

21

здрав морал

преди 11 години

Абе чудя се...понеже Хитлер ,който е искал здрав морал за германците е подложил на кастрация тежките случаи на педофилство и сексуални перверзници дали и на тях няма да издигнат паметник.