119

KarayJohny

преди 11 години

Ще поднеса на вниманието на депутатите някои терминологични бележки да за се ориентират в сложното устройство на атома и неговото ядро. Ще разкажа един стар виц , заради което предварително поднасям извиненията си .Един човек пътувал някъде из Средния Запад и замръкнал в малко провинциално градче. За да преспи отседнал в един мотел. Докато траели формалностите по настаняването му , администраторът казал : Сър, длъжен съм да Ви предупредя ! Това тук е МОТЕЛ , а не хотел тук ку*ви не се водят! ОК - обещал гостът и излязъл да се поразходи по Главната . Не след дълго се върнал и се запътил към стаята си в компанията на благосклонна дама .Нали казах да не се водят тук ку*ви! - посрещнал го администраторът. Сър , отвърнал гостът , тази жена не е ку*ва тя е *** .

118

строител-пенсионер

преди 11 години

Никога БКП-БСП-ДС не са искали да строят АЕЦ "Белене" . За тях това е един идеален проект за кражби и грабежи в големи мащаби. Ако са искали още Т.Живков щеше да я построи. Другото сега са приказки за наивници. Б.Борисов им спря кражбите и са полудели. Другари вие една чиния на Бузлуджа не можете да оправите а искате държава да оправяте.

117

Анонимен

преди 11 години

Доиде на власт правителство което спря кранчето на всички и почнаха да ритат срещу него.Аз лично предпочитам да крадат малцина и нещо да се прави от колкото да крадят всички и за 20 години нищо,както бе по времето на баи тошо трябва с твърда ръка да се управлява!

116

Анонимен

преди 11 години

до 116 еми те и Турците ще строят на нашата граница да не би да са прости

115

Анонимен

преди 11 години

за кото спрат европа и другите реактори ще видите но ако може с държавно участие !

114

Анонимен

преди 11 години

*** за Белене не-*** против

113

daneh

преди 11 години

и без тебе все тая,

112

Вот

преди 11 години

Нека направим избор тук. ЗА БЕЛЕНЕ (зелено) ; ПРОТИВ БЕЛЕНЕ (червено)1 x ЗА БЕЛЕНЕ !

111

ред

преди 11 години

няма да гласувам за герб най-вече заради аец белене

110

Анонимен

преди 11 години

До 136: Пишеш неверни неща...с главни букви !

109

Ангел

преди 11 години

НЯМА ДА СЕ СТРОЙ 7 НА КОЗЛОДУЙ ТОВА СА ФАЛШИВИ МАНЕВРИ,ПРОСТО АМЕРИКА И ЕС НЕ ИСКАТ РУСКА ЦЕНТРАЛА В БГ.АКО БЕЛЕНЕ БЕШЕ ВСЯКАКВА ДРУГА НО НЕ И РУСКА ДОСЕГА ДА Е ГОТОВА.ТРЯБВА ДА СЛУШКАМЕ И ДА ЗАТЯГАМЕ КОЛАНИТЕ ДА ИМА ПАЗАР ЗА ДРУГИТЕ ЦЕНТРАЛИ,ЗА БОГАТИТЕ НИЕ СМЕ ТЕРИТОРИЯ ОТ АБОРИГЕНИ.

108

Ангел

преди 11 години

Има губеща централа, дори две! Едната е Чернобил, другата Фукушима.А ХИЛЯДИТЕ ДРУГИ РАБОТЕЩИ ЩО ГИ ДЪРЖАТ,НЕМА ГО ББ ДА МУ НАБИЯТ ШАМАРИТЕ ДА ИМ ГИ СПРАТ??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

107

Пазарна търговия

преди 11 години

Ние македонците също одобряваме да си посроите не само ядрена, но и термоядрена централа за което ще ви се отплащаме, както до сега с краставици....на търкалета !

106

Анонимен

преди 11 години

ДО ВСИЧКИ УМНИЦИ ТУК :КОЙ ЩЕ МИ ОТГОВОРИ АРГУМЕНТИРАНО КАК ТАКА 7 БЛОК ЩЕ Е НА ЦЕНАТА НА ДВАТА В БЕЛЕНЕ И ЩЕ Е РЕНТАБИЛЕН , А АЕЦ БЕЛЕНЕ- НЕ ?

105

До 129

преди 11 години

Желанието за ред издава комплекс за малоценност!Народа не е ***, щом още не е допуснал да се построи централата! Как ли не ни клатеха, кво ли не ни причинаха заради това, но още народа тук не се е предал!!!Когато почустваш гняв и омраза към някой, значи разпозначаш свои слабости, които не си решил вътре в себе си и затова ги изразяваш външно, мислейки си, че може да решиш проблема си като "оправиш" другите! Това доказано не работи, но се използва от светнатите във властта!!!Мисли, не мрази!

104

Анонимен

преди 11 години

"НЯМА ГУБЕЩА ЦЕНРТАЛА В СВЕТА ПИЧ НЯМА И СКОРО НЯМА ДА ИМА НАБИЙ СИ ГО В ТИКВАТА"...! ...АЕЦ Козлодуй отчита /по официални данни/ годишна печелба около 60 млн. или приблизително 2 млрд. от пускането и в строй. За разраждането, извозването и депонирането на старите реастори ще са необходими средно по 1 до 1,5 млд. или общо за сега изключените четири реактора около 4 до 6 млд.

103

Анонимен

преди 11 години

За Ангел. Има губеща централа, дори две! Едната е Чернобил, другата Фукушима.

102

ред

преди 11 години

Загубени хора има заблудени ама лошото е че не искат и да проумеят че аец е най-евтиния произвеждан ток -ФАКТ,отделно работни места хиляди ,ония беден район 30 години свещ пали за този проект защо другите строят а ние хитрите спираме полуготов проект площадката е одобрена от всички възможни места реакторите са готови след 5 години там може да тръгне ток,втория след 6-7 години,*** НАРОД ИМА И *** ТИКВИ ГО МАНИПУЛИРАТ .

101

Анонимен

преди 11 години

Еми аз като чета коментарите и разбирам защо толкова го мъдрят...Еми виждат, че няма да им мине номера... хубаво е, че и хората се светват вече.В икономика базирана на разстеж, как точно ще се развие АЕЦ и ще се продаде на печалба?!?!Та то освен да вдигнеш цената на тока друг начин няма?!? И ние да го платим веднъж да го ограбят, веднъж да го построят и веднъж със сметките за ток?!?!И да го построи предложилия най-ниска цена?!?!? Е кво ви става бе, сами да си сложим въжето и да си ... стола

100

ne na belene

преди 11 години

Glasyvam protiv vsqkvi aez