134

Демократ

преди 11 години

НАЦИОНАЛИЗМА и РАСИЗМА са последното латентно убежище на КОМУНИЗМА ! Я колко известни бели и цветнокожи американски ПОРНО звезди и холивудски СЕКС артистки станаха популярни и направиха блестияща кариера и милиони, благодарение точно на "непристойните" си голи пози на снимки с американското знаме или че участваха в развратно порочни филми на фона или в компанията на исторически видни американски личности, пък никой не им потърси наказателна отговорност, а напротив станаха добре известни рекламни лица в целия свят !

133

yx

преди 11 години

Колко са грозни тия *** на снимката плодове на кръвосмешението.

132

Иво

преди 11 години

До Даскал:Даскале,скъсай си дипломата и *** да пасеш овцете!

131

Алтер

преди 11 години

*** и турците са хранителна среда на някои партии-знаете кои.Нужна е реалистична,добре премислена стратегия за тяхното култивиране и поетапно дългосрочно интигриране.Всеки друг подход води към Сребреница и Сирия.Но хора да напишат тази стратегия в това правителство няма!

130

читател1

преди 11 години

До даскал Много правилно си го казал и е точно така. Това е то резултатът от прословутите реформи на нашите велики политици. нека да гледат и да се радват на успехите си. Особено доцент Даниел Вълчев да се радва - нали той натресе делегираните бюджети на училищата! Ей го резултата! И ако не се спре, още по-лошо ще става.

129

проблема е

преди 11 години

в унижението на учителя и незаплащането му в България, в невъзможността да набие ученика при нарушение.С какво чувство сега учителката по история в училището ще гледа портретите.

128

Булгаронацист

преди 11 години

С автомата и наред по ромската ***

127

Анонимен

преди 11 години

да го закрият това училище

126

Анонимен

преди 11 години

"Случаят с ромите - проблем на образователната система"Този случай е симптоматичен какво става в България, а не само в образованието!

125

Анонимен

преди 11 години

Образователната система проблем,на държавата и бъдещето ни.

124

До 138. Ами

преди 11 години

Защо да не обсъждаме проблема , като същите тези , като се образоват в къщи и помощите им текат , ще и крадат .Не ги наказват с работа ?Кражбите им също не се наказват . Моята къща е разбивана 10 пъти и какво ?Но тези са нагли да се снимат , много добре знаят какво правят ? Остава в бъдеще да се снимат как КРАДАТ !

123

Анонимен

преди 11 години

Не само замазват очите с образователната система , то и тя куца с птедложения от провокатори кое стихотворение да се учи , но не ги учат и на труд. Ще им плащат помощи , докато си седят в къщи и мислят за по големи престъпления.Замазват очите и с това че са Роми , а те са ТУРЦИ . Какво значи - те се мислят за турци ( мюсолманизирани роми ли са ) . Много добре знаят защо се гаврят ???

122

BG

преди 11 години

Образователната система пълни глупости. Това е поредното замазване на очи и отклоняване от темата. Какво общо има образованието с наглите *** и с това, че те не учат и не ходят на училище. ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТНОВО Е НАРЕДИЛО НА МЕДИИТЕ ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ ПРОБЛЕМА С ***, ЩОТО ИДВАТ ИЗБОРИ , ПЪК И ВСИЧКИ СВОДНИЦИ И НАРКОБАРОНИ СЕ ОТЧИТАТ КЪДЕТО ТРЯБВА . ВСИЧКИ *** БЕЗРАБОТНИ И НА ПОМОЩИ А В МАХАЛИТЕ ИМ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗМИНАТ Q-та И БАВАРЦИ . ПИТАМ АЗ ЗА ТЯХ ЗАЩО НЯМА ПРОВЕРКИ.

121

Анонимен

преди 11 години

Една карта на Глобус, поръчват ромите в магазинаЕдно малко юиски и кафе без кокаин, това са само част от репликите на някои необразовани роми, които стават повод за смях и закачки от страна на продавачите.Бисери от кварталния магазинЕто и някои бисери от кварталния магазин:Водка Мери Джери, всъщност клиентът е искал да каже Водка Мери Джейн.Гризки от прасе, тук не става въпрос за някакъв нов вид гризки, а просто за гризки с бекон.Тези реплики не са повод за подигравки и унижение, а просто за забавление.Две бисквити Холивуд, всъщност става въпрос за бисквити Холидей.100 гр разсипано кафе, не, не го събираме от пода, става въпрос за насипно кафе.Много роми не могат да кажат правилно какво точно искат в магазина и това не е случайно. Докато властите не спират да говорят за интеграция, много малко от децата от ромски произход ходят редовно на училище и имат амбиции в това отношениеТака се стига до пиянски огън (бенгалски огън), както и до реплики от рода на: Безалкохолното прясно ли е?, За бъркане на уши един брой, Енергична напитка.

120

Дудук

преди 11 години

3 март е ден на Жената според жителите на Руенvbox7/play:7cdeace5

119

Анонимен

преди 11 години

Много са готини тези ромчета...ммм...

118

Учител

преди 11 години

Тези тримата са само един от ОГРОМНИТЕ проблеми в обърканото ни образование. Такива безобразия има в него, че не се учудвам на онова, което се случва.

117

даскал

преди 11 години

Тия тримата носят на училището 3 пъти по 1252 лева на бюджета му, така че това е най-важното и те могат да правят каквото си искат. Обзалагам се, че не могат и да четат, това също няма значение. Днес в училището ни няма повтарачи и няма изключване. Е, тогава защо учениците да не правят каквото си искат!

116

Анонимен

преди 11 години

Продължавате безмислено да кудкудякате. И на американския президент да беше там портрета пак същото щяха да направят. Това е невежество и липса на каквато и да е култура, а не съзнателна противодържавна така да се каже дейност.Проблема е, че на полицията е забранено да ги гони. Понеже сега имаме права на човека. Пък и имаме (който трябва от властимащите) неизброими печалби от кражбите им. Не може да се закачат. Специално тоя случай е раздухан нарочно. Къде по-зле е с обирите...ама там мълчим.

115

румен221

преди 11 години

Приятели,- *** СА ПРОБЛЕМ НА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА ТОЧНО ТОЛКОВА..., КОЛКОТО ВОЙНИТЕ СА ПРОБЛЕМ НА ПОГРЕБАЛНИТЕ БЮРА...!!!И ДВАТА ПРОБЛЕМА СА ПРОБЛЕМ ПОРОДЕН ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, ЗА СМЕТКА НА НАЦИЯТА...!!!